Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm benim solumda bir yumurta vardi o tuttu ama sağımda kasik agrisi olurdu oda kislerim varmis ondanmis

dağ inciri ve keçiboynuzu dün yazmıştım sana hatırladın mı
a evet cnm kusura bakma çok dalgınım bu aralar hatta dag inciri ni nasıl yapıyoz die sormuştum ama cevabı hatırlamıyom keçiboynuzunu 3 sydır içiriyorum cnm hiiiiiiiiiiç faydası olmadı ama vazgeçmedim gene içiriyourm

Yol yurudugumde bile gelirdi remen ped koymak zorunda kalirdim seffaf poset gibi ayni oluyor

hımmm yok benim sadece wc de oluyor bugün idrarda çift çizgiyi görmedim 6.gün görmüştüm bugün tek çizgiydi bide bugün çok gazım oluyo bide benim okadar akıntım yok malesef sanırım bu kötü

Merhaba kızlar. Bende iğne vurulmaktan geliyorum:)
Bugün acıtmadı bu kadın nöbetteyken mutlu oluyorum :))

O degisir cnm gaz da olurdu sanirdim doymus karnim ac oldugum halde göğüs agrin şişmen var mi

canım dağ inciriyle keçi boynuzunu aynı yerde kaynaç aç karnına eşine içirt sabah akşam içsin tadı güzel eşimde faydasını gerçekten gördük bide eşin kafaya takmasın psikolojik olarakta etkiliyor doktor eşimi ilk çağırdı 3 milyondu eşimin canı sıkıldı 2 ay sonra gitti ısrarım üzerine 7 milyon oldu morali düzeldi hemen aşılama dedi kürlerin işe yaradığını görünce devam ettik içmeye aşılama zamanı 24 milyon oldu

adet olcağım zaman sadece ucu değil heryeri sızlıyordu bide ben adet olcağım zaman kasık ağrısı çekmem sadece belim sızlar

Cnm kasik ağrısı kis oluşuncada oluyor ve çatlatma iğnesinin yan etkiside olabiliyor

bende pro var sol tarafta 1 yumurtam oluşmuştu 20 mm lik sağ tarafımda 2 tane ama onlar küçüktü sanırım biri 8 diğeri 13 mm di

Benimde yumurtalarim boyle idi cnm 20 mm olan ile sadece yapıldı aşılamam benimyumurtalar çatlamıyor ve vücuttan atılmıyor büyüyorlardı çok şukür çaresi varmıs ilaç sayesinde gitttiler

Benimde yumurtalarim boyle idi cnm 20 mm olan ile sadece yapıldı aşılamam benimyumurtalar çatlamıyor ve vücuttan atılmıyor büyüyorlardı çok şukür çaresi varmıs ilaç sayesinde gitttiler

yok benim pro az herhalde 3-4 yumurta oluşuyor ama geç büyüyor tembeller o yüzden klomenle 1 ine ulaştık hemen çatlattılar çatladımı bilmiyorum ama o iğne kesin çatlatırmış. senin adına çok sevindim walla allah herkese nasip etsin inşallah kaç haftalık oldu allah nazarlardan korusun maşallah diyim en başında da :)

Evet iğne kesin cnm allah razı olsun allah herkese tatdırsın bu duyguyu 6 bitiyor 7 ye geçiyorum birde hareketlenmesini kalp ritilerini duysam rahatlayacam hepiniz için her bu klubu açtığimda dua ediyorum benim gibi allah sizleride sevindirsin diye

sağol canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyar rahatlarsın :) bu arada benim ateşim gene çıktı her gün böyle sıcak basıyor dün 37 idi bugün 36.8 acaba buda bir belirtimi

sağol canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyar rahatlarsın :) bu arada benim ateşim gene çıktı her gün böyle sıcak basıyor dün 37 idi bugün 36.8 acaba buda bir belirtimi

Sagol cnm banada afaganlar gelirdi Ateşim var grip olacam derdim heke bir gününden geçsin de bebiş olsunda sen gör ateşi tumm hormonlar değişiyor aynı menepoza girmiş gibi bir yanardım bir üşurdüm bir gör neker oluyor

canım ya aşılamadan beri beni afakanlar basıyor ellerim yüzüz ayaklarım yanıyor bazende ama çok nadir üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…