Saol canım hoşbulduk
Vallahi bende kaşınıyorum yarın yaptırsammı test diyorum :)
oh oh devam etsin canım)bu sol kasık olayını çözemedim bende hepnsol kasık acıyor biri sıkıyo sanki bir tuhaf hayır olsun canım halimiz )Demin Buket göründü ona soracaktım ama birşey yazmadan kaçtı görürsek soralım ona...Mayıs topiğinde hamile kalan 4 kişiden biri...
benim gibi olursun sonra varmı yokmu saklanbaç oynarsın inan bu daha kötü :)
bende de su gibi akıntı oluyor ama sadece wc ye çıktığımda hatta önce o akıntı akıyor sonra idrarım geliyor
a evet cnm kusura bakma çok dalgınım bu aralar hatta dag inciri ni nasıl yapıyoz die sormuştum ama cevabı hatırlamıyom keçiboynuzunu 3 sydır içiriyorum cnm hiiiiiiiiiiç faydası olmadı ama vazgeçmedim gene içiriyourmdağ inciri ve keçiboynuzu dün yazmıştım sana hatırladın mı
Yol yurudugumde bile gelirdi remen ped koymak zorunda kalirdim seffaf poset gibi ayni oluyor
Merhaba kızlar. Bende iğne vurulmaktan geliyorum:)
Bugün acıtmadı bu kadın nöbetteyken mutlu oluyorum :))
hımmm yok benim sadece wc de oluyor bugün idrarda çift çizgiyi görmedim 6.gün görmüştüm bugün tek çizgiydi bide bugün çok gazım oluyo bide benim okadar akıntım yok malesef sanırım bu kötü
a evet cnm kusura bakma çok dalgınım bu aralar hatta dag inciri ni nasıl yapıyoz die sormuştum ama cevabı hatırlamıyom keçiboynuzunu 3 sydır içiriyorum cnm hiiiiiiiiiiç faydası olmadı ama vazgeçmedim gene içiriyourm
O degisir cnm gaz da olurdu sanirdim doymus karnim ac oldugum halde göğüs agrin şişmen var mi
canım sadece gögüs uçlarım füze gibi oldu ve dokunduğumda sızlıyor ve benim aregl olmama daha 12-13 gün var
Bu güzel haber canım o halde adet olacagin zmnda oluyormuydu oyle şişlik
canım dağ inciriyle keçi boynuzunu aynı yerde kaynaç aç karnına eşine içirt sabah akşam içsin tadı güzel eşimde faydasını gerçekten gördük bide eşin kafaya takmasın psikolojik olarakta etkiliyor doktor eşimi ilk çağırdı 3 milyondu eşimin canı sıkıldı 2 ay sonra gitti ısrarım üzerine 7 milyon oldu morali düzeldi hemen aşılama dedi kürlerin işe yaradığını görünce devam ettik içmeye aşılama zamanı 24 milyon oldu
adet olcağım zaman sadece ucu değil heryeri sızlıyordu bide ben adet olcağım zaman kasık ağrısı çekmem sadece belim sızlar
Cnm kasik ağrısı kis oluşuncada oluyor ve çatlatma iğnesinin yan etkiside olabiliyor
bende pro var sol tarafta 1 yumurtam oluşmuştu 20 mm lik sağ tarafımda 2 tane ama onlar küçüktü sanırım biri 8 diğeri 13 mm di
Benimde yumurtalarim boyle idi cnm 20 mm olan ile sadece yapıldı aşılamam benimyumurtalar çatlamıyor ve vücuttan atılmıyor büyüyorlardı çok şukür çaresi varmıs ilaç sayesinde gitttiler
yok benim pro az herhalde 3-4 yumurta oluşuyor ama geç büyüyor tembeller o yüzden klomenle 1 ine ulaştık hemen çatlattılar çatladımı bilmiyorum ama o iğne kesin çatlatırmış. senin adına çok sevindim walla allah herkese nasip etsin inşallah kaç haftalık oldu allah nazarlardan korusun maşallah diyim en başında da :)
Evet iğne kesin cnm allah razı olsun allah herkese tatdırsın bu duyguyu 6 bitiyor 7 ye geçiyorum birde hareketlenmesini kalp ritilerini duysam rahatlayacam hepiniz için her bu klubu açtığimda dua ediyorum benim gibi allah sizleride sevindirsin diye
sağol canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyar rahatlarsın :) bu arada benim ateşim gene çıktı her gün böyle sıcak basıyor dün 37 idi bugün 36.8 acaba buda bir belirtimi
Sagol cnm banada afaganlar gelirdi Ateşim var grip olacam derdim heke bir gününden geçsin de bebiş olsunda sen gör ateşi tumm hormonlar değişiyor aynı menepoza girmiş gibi bir yanardım bir üşurdüm bir gör neker oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?