canım ya aşılamadan beri beni afakanlar basıyor ellerim yüzüz ayaklarım yanıyor bazende ama çok nadir üşüyorum
Bunlar olacak cnm ve umut ediyorum güzel sonuçlanacak allah gönlüne göre versin inş
inşallah canımmmmmm olsun çarşamba belli olcak pozitif olsun doğurana kadar sizleyim :))))))))
Memnun oluruz cnm az kaldı o halde iyi olacak inş başka sorularin var ise cevaplayım hayatım yok ise bana müsade uyku saati her sorunuzu cevaplarım evelallah
canım çok tşk ederim allah razı olsun allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sağol içimi rahatlattın gecen iyi olsun iyi uykular :)
şulecim hoşgelmişsinnnnnnn
canımmm hosbuldumm:)) pc basında olamıyorum kı evde annemler ananemler kayınvalıdemler hep beraber geldıler ama bı yandan da merak edıyorum sızı nasıl oldular dıye yazamasam da okuyorum fırsat buldukca :)
Cnm benim solumda bir yumurta vardi o tuttu ama sağımda kasik agrisi olurdu oda kislerim varmis ondanmis
Canım benimde sol tarafımdaki büyümüştü ondan mı acaba)Buketciğim canım çok sağol ya bıkmadan sorularımızı yanıtlıyorsun bitanesin sen )Benim sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim hem şişti hem dokunamıyorum o derece ağrı oluyor ve şeffaf akıntım var ama jel kullanıyorum akıntı ondan mı bilmiyorum daha 7 gün oldu aşılama olalı rabbim ol desin hepimiz için )Seninde canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasipetsinn )tütütü maşallah
Herkese günaydınn)Bugün bir benmiyim yahu erkencii ))Haftaiçi uyurum haftasonu kalkarım bende var bir tuhaflık hahah )
Ne demek cnm neden bıkayım inş hepinizin kucagi boş kalmaz evt olabilir kistten cnm gögüs agrisida feci oluyor akinti oluyor ama ben jel hic kullanmadim daha cok erkenmis cnm 7 gun bekle adet gunun gecsin allah razi olsun umarim benimde bebis iyidir 7 gun snr kalp atislarini duyacam inş
Kızlar bana kızacaksınız ama dayanamıyorum. Kan testi vermeye gidiyorum.
Biliyorum olumsuz çıkacak ama gece yatamadım durduk yere ağlıyorum((
Hiç değilse acaba olur mu diye düşünmem.Çünkü sancılarım fazlalaştı her an hasta olacakmışım gibi geliyor.
Ama böyle beklemekte beni daralttı. İş yerinde iken biraz kafam dağılıyor. Hafta sonu evde olmak bana iyi gelmedi sanırım
Eve geldiğimde olumsuz sonucu sizinle paylaşırım(((((((((
Canım bende çok kötüyüm bugün eşimle atıştıkBir haftadır ev işi yapmıyordum bugün artık beraber yapalım yardım et dedim evi süpürdü güya söylene söylene ne çok halı varmış paspas varmış bilmem ne olanda 1 büyük halı salonda ufak bişey mutfakta odalarda da minik paspas gibi okadar ayy bir sinirlerim bozuldu o sinirle mutfaktaki halıyı aldım silkeledim falan bir yandan ağla biryandan yerleri sil asabım bozuldu bir haftadır ilk defa yer süpürdü kıyamet koptu!!Birde ne var 1 saatlik iş diyordu ((((İnş birşey olmamıştır bebiş varsa okadar kötüyüm ki ((((
Canım olumsuz çıkarsa üzülme çok erken daha 18 i değilmiydi senin?
Hadi canım ya çok üzüldüm
erkeklere bazen bişey denmiyor
bizim şu an ne kadar hassas oldugumuzu anlayamıyorlar
Bızımkıde dun bana amma taktın olmazsa olmasın kendını mutsuz edecek birşey buluyorsun dedi
Demesi kolay geliyor
Bende eve dokunmuyorum bi haftadır sende dıkkat et canım agır kaldırma bende olumsuz sonucu alıcam emınım ama rahtlamıs olcam
gelır gelemz bende temızlık yapcam heryerı alt ust etcem((
evet 18 i ama erkende sayılmaz çatlatma iğnemi vurulalı. 12,5 gun oldu
aşılama olalı 10 ama dayanamıyorum böyle üzülürsem zaten varsada düşecek
İnş canım amiin)7 gün sonra mı süper canım heycan vardır kesin sende )Haydi allahın izni ile 7 gün geçsin de bebeğinin kalbinin sesini dinle canımm )Hiiç olumsuz düşünme )a/QUOTE]
İnş cnm heyecanli ve endiseli bekleyiş
İnş olumludur kac gun oldu asilama olali iyi haber bekliyoruzKızlar ben cıkıyorum olumsuzum ama yinede dua edin(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?