Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kızlar ben cıkıyorum olumsuzum ama yinede dua edin (((

merhaba buketcım nasılsın

İyiyim cnm sende uzme kendini iyi olacak inş

al benden de o kadar. dün akşam çok moralimi bozdu benimki de saçma sapan bir konudan. kadar canım sıkıldı ki hiçbirşey yemeden gittim yattım salonda. hiç uyuyamadım tabi. epeyce de ağladım. sabah gözler davul. bi de mink bir kanama gördüm tuvalette. hadi bakalım tekrar başladım ağlamaya.kanamanın gerisi gelmedi ama hala gözlerim acıyo.. ialçları içen hormonları altüst olan biziz,tafralarından geçilmeyen beyzadeler...(

merhaba kızlar ya yazdıklarınızı okudum çok kızdım eşlerinize bende sabah kahvaltı hazırla diye biraz çemkirdim ama eşim sağolsun kalktı kahvaltıyı hazırladı bide evi süpürdü ee silmeside senden artık dedi dün kan sonucu negatif çıkmasına rağmen belli olmaz deyip bana moral veriyordu dedi çarşamba gene negatif çıkarsa o zaman ben yatarım sen evi temizlersin :) kocamı birden sımsıkı sarılıp içime sokasım geldi :)

Benim kocacımdanda allah razı olsun 15 gun evi süpürdü yemekleri yaptı su bile ayağıma geldi simdide bebiş oldu yine cnm yorulma otur ben yaparım diyo kurban olurum ben ona

Sorma canım ya okadar hassas dönemdeyiz zaten birde dediğin gibi ilaçlar hormon ilacı herşeyimiz alt üst durumda beyler böyle dönemlerde bizim yerimize daha bi afra tafra yapıyorlar...Kulaklarımızı tıkamamız gerekiyor ama olmuyor offf çokk doluyum bugün(sende dikkat et canım derin derin nefes al ben öyle yapıyorum kanamanda olmuş dikkat et stressten en uzak durmamız gereken günlerdeyiz olaylara bak ufacık şeylerden sinirlerimiz bozuluyor(inş tutunma kanamasıdır seninki de canım kaçıncı günündü senin?

Benim kocacımdanda allah razı olsun 15 gun evi süpürdü yemekleri yaptı su bile ayağıma geldi simdide bebiş oldu yine cnm yorulma otur ben yaparım diyo kurban olurum ben ona

allah razı olsun walla benim ki dün negatifi duyduğu halde ben olumsuzlaştıkça o belli olmaz allahtan ümit kesilmez kafana takma hayırlısı olsun daha ilk denememiz belki çarşamba çıkar çıkmazsa bile üzülme 2. olur moralini bozma falan diye beni teselli etmeye çalıştı

buarada benim ne ağrım ne sızım kaldı azcık belim ağrıyor okadar negatifi gördüm ya psikolojikmende rahatladım sanırım :)))

Canım benim eşimde 1 haftadır yemek yapıyor mutfağı topluyor ama iş temizliğe gelince onada yapmam demedi ama pişman etti burnumdan geldi yeminederim sinirlerim alt üst durumda(
Canımm olması gereken bu zaten eşimde hep yardımcı olmaya çalışır ama bugün niye böyle oldu anlamadım(

canım senin psikolojin onada yansımıştır erkeklerde çok şey hissediyor ama sadece içinde bize belli etmiyorlar arada olur böyle sen canını sıkma moralini bozma canım

Olur cnm ara sıra bir günümüz bir güne uymuyor onlarsa iş stres bizden ayrı stres sıkıntı sıkma canını

canım senin psikolojin onada yansımıştır erkeklerde çok şey hissediyor ama sadece içinde bize belli etmiyorlar arada olur böyle sen canını sıkma moralini bozma canım

Olur cnm ara sıra bir günümüz bir güne uymuyor onlarsa iş stres bizden ayrı stres sıkıntı sıkma canını

Nebileyim kızlar ya zaten huysuzzum 2 gündür adamla haklı belki bir yeri süpürüyor olmadı diyorum karışıyorum ama ne yapayım içime sinmiyor(çamaşırlar dağ olmuş durumda(

Nebileyim kızlar ya zaten huysuzzum 2 gündür adamla haklı belki bir yeri süpürüyor olmadı diyorum karışıyorum ama ne yapayım içime sinmiyor(çamaşırlar dağ olmuş durumda(

ya boşversene benimde ütüm dağ olmuş durumda adam yarın sınavda görevli giyecek ütülü gömleği kalmadı :))) boşver pozitif düşün mutlu ol hayatında herşey pozitif ile sonuçlansın azcık polyanacılık yapmak lazım :)

Haklısın canım haklısın da işte bazen elde değil neyse bu bekleyişte çok geriyor gelse günüm de öğrensem ona göre baksam önüme...

Haklısın canım haklısın da işte bazen elde değil neyse bu bekleyişte çok geriyor gelse günüm de öğrensem ona göre baksam önüme...

güldüşüm ne yaptı acaba haala ses yok. benim gibi aceleci davrandı inşallah sonucu aynı olmaz o gebe olduğunu öğrenirde şurda az moralimiz yerine gelir bende eşime sorup duruyorum acaba pazartesi gitsemmi gene kan vermeye o da diyor boşver nasılsa çarşamba doktorun istedi ozaman gidersin bu sefer eşimi dinliycem sanırım tabi merakım izin verirse :)

Coook üzgünüm coook infertilite bolumundeki asilama topindeki kızlar da tek tek dokuluooo bir hamis var sadece

Yaa bende çok meraklandım inş yüksek çıkmıştırda haber verme sırası bize gelmemiştir)Canım bekle sen azcuk bende zor duruyorum ama sabır)yaa evett güzel bir haber alsakta neşemiz yerine gelse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…