İnş canım amiin)7 gün sonra mı süper canım heycan vardır kesin sende )Haydi allahın izni ile 7 gün geçsin de bebeğinin kalbinin sesini dinle canımm )Hiiç olumsuz düşünme )a/QUOTE]
İnş cnm heyecanli ve endiseli bekleyiş
Endişeye yer yok canımm allahın izni ile o minicik kalbin kocaman sesini duyucan rabbim nazarlardan korusun sizi canımm
Kızlar ben cıkıyorum olumsuzum ama yinede dua edin(((
Hadi canım ya çok üzüldüm
erkeklere bazen bişey denmiyor
bizim şu an ne kadar hassas oldugumuzu anlayamıyorlar
Bızımkıde dun bana amma taktın olmazsa olmasın kendını mutsuz edecek birşey buluyorsun dedi
Demesi kolay geliyor
Bende eve dokunmuyorum bi haftadır sende dıkkat et canım agır kaldırma bende olumsuz sonucu alıcam emınım ama rahtlamıs olcam
gelır gelemz bende temızlık yapcam heryerı alt ust etcem((
evet 18 i ama erkende sayılmaz çatlatma iğnemi vurulalı. 12,5 gun oldu
aşılama olalı 10 ama dayanamıyorum böyle üzülürsem zaten varsada düşecek
merhaba buketcım nasılsın
Endişeye yer yok canımm allahın izni ile o minicik kalbin kocaman sesini duyucan rabbim nazarlardan korusun sizi canımm
Amin cnm cok sağol
Canım bende çok kötüyüm bugün eşimle atıştıkBir haftadır ev işi yapmıyordum bugün artık beraber yapalım yardım et dedim evi süpürdü güya söylene söylene ne çok halı varmış paspas varmış bilmem ne olanda 1 büyük halı salonda ufak bişey mutfakta odalarda da minik paspas gibi okadar ayy bir sinirlerim bozuldu o sinirle mutfaktaki halıyı aldım silkeledim falan bir yandan ağla biryandan yerleri sil asabım bozuldu bir haftadır ilk defa yer süpürdü kıyamet koptu!!Birde ne var 1 saatlik iş diyordu ((((İnş birşey olmamıştır bebiş varsa okadar kötüyüm ki ((((
Canım olumsuz çıkarsa üzülme çok erken daha 18 i değilmiydi senin?
merhaba kızlar ya yazdıklarınızı okudum çok kızdım eşlerinizebende sabah kahvaltı hazırla diye biraz çemkirdim ama eşim sağolsun kalktı kahvaltıyı hazırladı bide evi süpürdü ee silmeside senden artık dedi dün kan sonucu negatif çıkmasına rağmen belli olmaz deyip bana moral veriyordu dedi çarşamba gene negatif çıkarsa o zaman ben yatarım sen evi temizlersin :) kocamı birden sımsıkı sarılıp içime sokasım geldi :)
al benden de o kadar. dün akşam çok moralimi bozdu benimki de saçma sapan bir konudan. kadar canım sıkıldı ki hiçbirşey yemeden gittim yattım salonda. hiç uyuyamadım tabi. epeyce de ağladım. sabah gözler davul. bi de mink bir kanama gördüm tuvalette. hadi bakalım tekrar başladım ağlamaya.kanamanın gerisi gelmedi ama hala gözlerim acıyo.. ialçları içen hormonları altüst olan biziz,tafralarından geçilmeyen beyzadeler...(
Benim kocacımdanda allah razı olsun 15 gun evi süpürdü yemekleri yaptı su bile ayağıma geldi simdide bebiş oldu yine cnm yorulma otur ben yaparım diyo kurban olurum ben ona
Canım benim eşimde 1 haftadır yemek yapıyor mutfağı topluyor ama iş temizliğe gelince onada yapmam demedi ama pişman etti burnumdan geldi yeminederim sinirlerim alt üst durumdamerhaba kızlar ya yazdıklarınızı okudum çok kızdım eşlerinizebende sabah kahvaltı hazırla diye biraz çemkirdim ama eşim sağolsun kalktı kahvaltıyı hazırladı bide evi süpürdü ee silmeside senden artık dedi dün kan sonucu negatif çıkmasına rağmen belli olmaz deyip bana moral veriyordu dedi çarşamba gene negatif çıkarsa o zaman ben yatarım sen evi temizlersin :) kocamı birden sımsıkı sarılıp içime sokasım geldi :)
Canımm olması gereken bu zaten eşimde hep yardımcı olmaya çalışır ama bugün niye böyle oldu anlamadımBenim kocacımdanda allah razı olsun 15 gun evi süpürdü yemekleri yaptı su bile ayağıma geldi simdide bebiş oldu yine cnm yorulma otur ben yaparım diyo kurban olurum ben ona
Canım benim eşimde 1 haftadır yemek yapıyor mutfağı topluyor ama iş temizliğe gelince onada yapmam demedi ama pişman etti burnumdan geldi yeminederim sinirlerim alt üst durumda(
Canımm olması gereken bu zaten eşimde hep yardımcı olmaya çalışır ama bugün niye böyle oldu anlamadım(
Canım benim eşimde 1 haftadır yemek yapıyor mutfağı topluyor ama iş temizliğe gelince onada yapmam demedi ama pişman etti burnumdan geldi yeminederim sinirlerim alt üst durumda(
Canımm olması gereken bu zaten eşimde hep yardımcı olmaya çalışır ama bugün niye böyle oldu anlamadım(
canım senin psikolojin onada yansımıştır erkeklerde çok şey hissediyor ama sadece içinde bize belli etmiyorlar arada olur böyle sen canını sıkma moralini bozma canım
Olur cnm ara sıra bir günümüz bir güne uymuyor onlarsa iş stres bizden ayrı stres sıkıntı sıkma canını
Nebileyim kızlar ya zaten huysuzzum 2 gündür adamla haklı belki bir yeri süpürüyor olmadı diyorum karışıyorum ama ne yapayım içime sinmiyor(çamaşırlar dağ olmuş durumda (
ya boşversene benimde ütüm dağ olmuş durumda adam yarın sınavda görevli giyecek ütülü gömleği kalmadı :))) boşver pozitif düşün mutlu ol hayatında herşey pozitif ile sonuçlansın azcık polyanacılık yapmak lazım :)
Haklısın canım haklısın da işte bazen elde değil neyse bu bekleyişte çok geriyor gelse günüm de öğrensem ona göre baksam önüme...
güldüşüm ne yaptı acaba haala ses yok. benim gibi aceleci davrandı inşallah sonucu aynı olmaz o gebe olduğunu öğrenirde şurda az moralimiz yerine gelir bende eşime sorup duruyorum acaba pazartesi gitsemmi gene kan vermeye o da diyor boşver nasılsa çarşamba doktorun istedi ozaman gidersin bu sefer eşimi dinliycem sanırım tabi merakım izin verirse :)
Coook üzgünüm coook infertilite bolumundeki asilama topindeki kızlar da tek tek dokuluooo bir hamis var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?