Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa (((kaç kişide tek ya??pooff iyice içim karardı valla bukadar düşük ihtimalmiymiş ya ((

hicrancım herkesin bünyesi aynı değil lütfen üzülme bak buketle benim yumurtama kadar herşey aynı ama o hamiş değeri yükselmiş benimse belirsiz ve zaten bende negatif düşünüyorum ama moral bozmaya gerek yok bizim gibi okadar çok tedavi süreci geçiren varki önemli olan yılmamak daha erken daha bu aşılama bunun yüzdelik şansı tabi ki düşük ama tüp bebeğin daha yükse o olmazsa bu deniycez görücez allahtan başka sığıncağımız kimse yok allah hazır olduğumuzda vericek hepimize ben inanıyorummmmm

benim 11. gün bugün.innnşşaallllhhh öyledir. bir kez oldu sabah ilk wc ziyaretimde. bir daha kanama olmadı.. hiç halim yoktu sabah sabah ama kaltık iki saat yol geldik ailelerimizin olduğu şehre. annemi babamı ve kedimi görmek iyi geldi bana. beyimiz de gitti işlerini hallediyor. benim ki de beni yormuyor işleri yapıyor ona bişey diyemem ama bir de zaman zaman (bu aralar nedense sıkça) tafra atmasa...

Endişe etme canım regl olsa gelirdi devamı inş tutunma kanaması o)ohhh iyi gelmiştir ailenin yanına gitmek)Hele de kediciğin varsa al yanına sev valla insanda stres bırakmıyorlar)
haklisin canım ama insan yıkılıyor bi tane güzel haber alsaydik büyük umut olacaktı moral olacaktı

Rabbim en doğrusunu bilir isyan ettirip şeytana uydurmasin
Alıcaz canım inş bizde alıcaz güzel haberleri)amiinnn...

Ne diyeyim bilemedim valla(napalımm olana kadar devam canım 2.3. Tüp müp ne varsa yapıcaz artık...

allahımaın nasip edeceği güne kadar sabırla devam... bu arada afra tafrası da olsa eşimi çok seviyorum.. allah hepimizi yuvasında mutlu huzurlu etsin. onlar da gerildiler. bizim gibi paylaşamıyorlar da..

allah razı olsun kader arkadaşım. gülümsettin beni.. rabbim hepizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah..

allahımaın nasip edeceği güne kadar sabırla devam... bu arada afra tafrası da olsa eşimi çok seviyorum.. allah hepimizi yuvasında mutlu huzurlu etsin. onlar da gerildiler. bizim gibi paylaşamıyorlar da..
Canımm bende çookk seviyorum eşimi)amin canımmm 3vet onlarda gerildiler...

İnş canımmmm amiiiinnnn))Güldüsümü bekliyorum kaç saattir banyo yapcam giremedim gelir belki diye inş müjdeyi verecekk)BKaramsarda olsam umudum var hala))o bebek bu göbeğe gelecek arkadaş okadar hahaha)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…