Yaaa(((kaç kişide tek ya??pooff iyice içim karardı valla bukadar düşük ihtimalmiymiş ya ((
18kisi var listede tek hamis var
Sorma canım ya okadar hassas dönemdeyiz zaten birde dediğin gibi ilaçlar hormon ilacı herşeyimiz alt üst durumda beyler böyle dönemlerde bizim yerimize daha bi afra tafra yapıyorlar...Kulaklarımızı tıkamamız gerekiyor ama olmuyor offf çokk doluyum bugün(sende dikkat et canım derin derin nefes al ben öyle yapıyorum kanamanda olmuş dikkat et stressten en uzak durmamız gereken günlerdeyiz olaylara bak ufacık şeylerden sinirlerimiz bozuluyor (inş tutunma kanamasıdır seninki de canım kaçıncı günündü senin?
haklisin canım ama insan yıkılıyor bi tane güzel haber alsaydik büyük umut olacaktı moral olacaktı
Endişe etme canım regl olsa gelirdi devamı inş tutunma kanaması obenim 11. gün bugün.innnşşaallllhhh öyledir. bir kez oldu sabah ilk wc ziyaretimde. bir daha kanama olmadı.. hiç halim yoktu sabah sabah ama kaltık iki saat yol geldik ailelerimizin olduğu şehre. annemi babamı ve kedimi görmek iyi geldi bana. beyimiz de gitti işlerini hallediyor. benim ki de beni yormuyor işleri yapıyor ona bişey diyemem ama bir de zaman zaman (bu aralar nedense sıkça) tafra atmasa...
Alıcaz canım inş bizde alıcaz güzel haberlerihaklisin canım ama insan yıkılıyor bi tane güzel haber alsaydik büyük umut olacaktı moral olacaktı
Rabbim en doğrusunu bilir isyan ettirip şeytana uydurmasin
Ne diyeyim bilemedim valla(napalımm olana kadar devam canım 2.3. Tüp müp ne varsa yapıcaz artık...
Endişe etme canım regl olsa gelirdi devamı inş tutunma kanaması o)ohhh iyi gelmiştir ailenin yanına gitmek )Hele de kediciğin varsa al yanına sev valla insanda stres bırakmıyorlar )
Alıcaz canım inş bizde alıcaz güzel haberleri)amiinnn...
bu topikte hic hamis cikmadi ki
canim senin buyuk ihtimalle yerlesme kanamasi cunku daha 10gun asilama olali
bu topikte hic hamis cikmadi kiins arka arkaya patlatiriz haberleri[/Qbu
buket var sonraki sırayı anlattım :)))
Canımm bende çookk seviyorum eşimiallahımaın nasip edeceği güne kadar sabırla devam... bu arada afra tafrası da olsa eşimi çok seviyorum.. allah hepimizi yuvasında mutlu huzurlu etsin. onlar da gerildiler. bizim gibi paylaşamıyorlar da..
ben negatifi görmeme rağmen haala umudum var siz karamsarlaşmışsınız sbl pozitifi ilk güldüşümden duycaz sonra sıra sende arada seker_mavi sonra hicran sonra ben sonra iden sonra şule böyleeee 18 kişinin 17 sinin ismi yazılcak okadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?