Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy benimde isimm var disari cikcam hazırlamam gerek ama cikamiommm guldusum hadi yawrummm

sinemden sonra guldusum de gitti tahlile.. beni de düşündürmeye başladınız yaa..ama şimdi annemin yanında test yaptırıp negatifse onu da üzmek istemiyorum. kendi hastalığı tedavisi ona yeterince sıkıntı veriyor zaten.eve dönünce yaptırabilirim belki pazartesii...

canım yaptırma ben yaptırdığıma hem pişman oldum ümidini kaybedince daha çok üzülüyosun bide senin azda olsa kanın gelmiş belki tutunuyordur bebişin zaten sende ayın 19 unda gitmiycekmiydin?

Canım saat 2 gibiydi ...Eğer çıkmazsa evi dip bucak temizliycem dedi en son oyüzden mi gelemedi yoksa ya :S inş bukadar erkenken yapmaz öyle birşey..

canım sonucu 3 gibi aldıysa anca girer nete belki hamiş olduğunu öğrendi eşiyle kutluyordur yada ailesiyle :))

Canım geçmiş olsun neyi var anneciğinin?

walla ütü yapcam bir gelse haberini bir alsakta bekleyen işim var 5 e kadar bekleyimde gelmezse bana özelden haber verin lütfen merak ederim şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…