buket var kuzumda sagolsun paylasio yasadiklarini o mayis topiginin hamisi
inşallah hergün sırası gelen güzel hamişşş haberini getirir bizee...
buket var kuzumda sagolsun paylasio yasadiklarini o mayis topiginin hamisi
Ayyy benimde isimm var disari cikcam hazırlamam gerek ama cikamiommm guldusum hadi yawrummm
bende bugün canımın sıkıntısından doğru düzgün bisey yemedim yaw
Amiin canımmallah razı olsun kader arkadaşım. gülümsettin beni.. rabbim hepizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah..
Valla arka arkaya gelecek ben ayın 18 inden çok umutluyum en az 2 hamiş haberi gelecek o günbu topikte hic hamis cikmadi kiins arka arkaya patlatiriz haberleri
oldu bayaaa ama hala gelmedi
seker mavimmm bak ben varim ayni gun okduk ama inatla yaptirmicammm beklicemmm
sinemden sonra guldusum de gitti tahlile.. beni de düşündürmeye başladınız yaa..ama şimdi annemin yanında test yaptırıp negatifse onu da üzmek istemiyorum. kendi hastalığı tedavisi ona yeterince sıkıntı veriyor zaten.eve dönünce yaptırabilirim belki pazartesii...
güldüşüm kaçta gitti?
Canım saat 2 gibiydi ...Eğer çıkmazsa evi dip bucak temizliycem dedi en son oyüzden mi gelemedi yoksa ya :S inş bukadar erkenken yapmaz öyle birşey..
sinemden sonra guldusum de gitti tahlile.. beni de düşündürmeye başladınız yaa..ama şimdi annemin yanında test yaptırıp negatifse onu da üzmek istemiyorum. kendi hastalığı tedavisi ona yeterince sıkıntı veriyor zaten.eve dönünce yaptırabilirim belki pazartesii...
canım sonucu 3 gibi aldıysa anca girer nete belki hamiş olduğunu öğrendi eşiyle kutluyordur yada ailesiyle :))
seker mavimmm bak ben varim ayni gun okduk ama inatla yaptirmicammm beklicemmm
ben pzt idrarda bakcam cikarsada cikmazsada ayin 20sini beklicem
annem kanser tedavisi görüyor. şükür erken evre idi. şimdi koruyucu tedavi alıyor..Canım geçmiş olsun neyi var anneciğinin?
ben de pazartyesiyi atlatırsam yaptırmam 19 una kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?