cooooooook geçmiş olsun rabbim acil şifalar verdin üzüldüm şimdi:26::26::26:
annem kanser tedavisi görüyor. şükür erken evre idi. şimdi koruyucu tedavi alıyor..
cooooooook geçmiş olsun rabbim acil şifalar verdin üzüldüm şimdi:26::26::26:
ayyy hadi ins canim cok büyük moral olur hemde benim yerime op anaciginin ellerinden
annem kanser tedavisi görüyor. şükür erken evre idi. şimdi koruyucu tedavi alıyor..
Canımm çok çok geçmişolsun erken teşhis çok önemli.Koruyucu tedavi safhasına geçtiğinize göre şükür atlatmış canım rabbim yaşatmasın birdaha...Çok iyi bilirim nekadar zor bir dönem olduğunu( inş canım torun haberini alınca anneciğine en büyük koruma tedavisi olur inan )Keşke benimde pofff neyse yaww...
çok şükür atlatıyor. geçen hazirandan beri çok çekti garibim..sanırım sen de yaşadın ailende aynı sıkıntıyı canım..(( rabbim sana sıkıntı yaşatmasın sağlıkla anne olmayı yavrularını büyütmeyyi nasip etsin
rabbim hayatta olanyakınlarımıza sağlık huzur, kaybettiklerimize bol bol rahmetinden versin. üzdüm sizleri kızlar.. hakkınızı helal edin(
Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.
beğenmeme ikonu olsa kesin onu tıklamıştım.. hiç oldu mu şimdi.. gün ola harman ola. daha kaç gün var. eziyet ediyorsun kendine..allah büyüktür.. buket bişey söylesene sen şuna ya... hiç olacak iş mi..Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.
Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.
yapma kuzum ya at sigarayi vee bugun agla sizla ama yarin yola devamm bi.umitle veee daha kirmizi lar gelmeden yikilmak yoookSelam kizlar sonucu aldim negatif1.07su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?