Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cooooooook geçmiş olsun rabbim acil şifalar verdin üzüldüm şimdi:26::26::26:

amin arkadaşım sağolasın.. inanın ona güzel bir haber verip moral olmak istiyorum. eğer rabbim verirse ilk torunu olacak.. ona bundan büyük müjde ve moral olmaz...kendimden önce onu sevindirmek istiyorum..

annem kanser tedavisi görüyor. şükür erken evre idi. şimdi koruyucu tedavi alıyor..

Canımm çok çok geçmişolsun erken teşhis çok önemli.Koruyucu tedavi safhasına geçtiğinize göre şükür atlatmış canım rabbim yaşatmasın birdaha...Çok iyi bilirim nekadar zor bir dönem olduğunu( inş canım torun haberini alınca anneciğine en büyük koruma tedavisi olur inan)Keşke benimde pofff neyse yaww...

çok şükür atlatıyor. geçen hazirandan beri çok çekti garibim..sanırım sen de yaşadın ailende aynı sıkıntıyı canım.. (( rabbim sana sıkıntı yaşatmasın sağlıkla anne olmayı yavrularını büyütmeyyi nasip etsin

O günler geride kaldı canım anneciğin için rabbim birdaha yaşatmasın ellerinden öp benim adıma canım...Yaşadım bizim geç oldu teşhis ama yinede direndi annem yılmadı((amin canımm aminn...

Kızlar güldüşüm gelemedi gelirse bana özelden yazın yaw meraktan çatlayacam...Duşa girmem lazım artık bekle bekle akşam oldu)

kızlar kusurabakmayın konuyla ilgili pek bişey yazmak istemedim hayatımda 2 kişiyi bu hastalık yüzünden kaybettiğim için
allahtan acil şivalar diliyorum inşallah bebişlerinizle moral olursunuz
buarada güldüşümü çok merak etmeye başladım saat 5 i geçti nede kaldı ya

masallah kızlar hayranım sıze sohpet almıs basını gıtmiş pozitif düsünün moral cok önemlı ben asılamaya gırerken sankı amelıyata gırıyorum gıbı aglayarak gırdım esımle gıttım sadece ona donup arkama dedım kı bana bakma sen canım tutacak yuzde 10 sansında bırı benı bulacak allah hepınıze nasıp etsın yarabbim

rabbim hayatta olanyakınlarımıza sağlık huzur, kaybettiklerimize bol bol rahmetinden versin. üzdüm sizleri kızlar.. hakkınızı helal edin (

Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07 su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.

Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07 su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.

yaaa canım üzülmek yoktu ama ne demiştik 2 3 tüp müp sonuna kadar beraberiz sonuna kadar umudumuzu kaybetmiycez bu arada ben sigara kullanıyorum can sıkıntısını almaz canım at gitsin elinden güzel bi melisa çayı iç ve önce denize sonra gökyüzüne bak ve ümidini kırma lütfen

beğenmeme ikonu olsa kesin onu tıklamıştım.. hiç oldu mu şimdi.. gün ola harman ola. daha kaç gün var. eziyet ediyorsun kendine..allah büyüktür.. buket bişey söylesene sen şuna ya... hiç olacak iş mi..

Canim benim üzme kendini negatif deyip işin içinden cıkma daha günler var önünde hadi at sigarayı derin bir nefes al şükür et allahına düsun ki her işte bir hayır vardır

Canım skma Can'ın bende aşılma yapacak nasıl hersey nasip. Belkı bende üzülecek ama Allah'tan umut kesılmez

yapma kuzum ya at sigarayi vee bugun agla sizla ama yarin yola devamm bi.umitle veee daha kirmizi lar gelmeden yikilmak yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…