yapma kuzum ya at sigarayi vee bugun agla sizla ama yarin yola devamm bi.umitle veee daha kirmizi lar gelmeden yikilmak yoook
bak bugün ağrım yoktu ağrım başladı walla çok üzüldüm bugün yaofff offff
Doktor bana komem bide progynex hapı verdı aldım ama o kullan deyınce kullanmam neye yarıyor bunlar. Lütfen. SöyleyınnnnnCanım skma Can'ın bende aşılma yapacak nasıl hersey nasip. Belkı bende üzülecek ama Allah'tan umut kesılmez
Katılıyorum tatlım sana daha kırmızılar gelmedi ki
Katılıyorum tatlım sana daha kırmızılar gelmedi ki
biz kaşınıyoruz walla kendi kendimize ediyoruz daha 4-5 günümüz var erkenden gidip bakıyoruz doktorlar boşamı 2 hafta geçsin öyle gel diyor sanki çok biliyoruz koşa koşa kan aldırıyoruz utandım şimdi kendimden böyle bişey yaptım sizide etkiledim özür dilerim kızlar
Yanlış yazdım klomen yanı nasıl bir aşamadır bende bir sorun yokmuş eşimde varkiosel çıktı ameliyat oldu sperm yavaş ve az acaba tutarmı ya korkuyorum şımdıdenKolyen diye duymadım valla ama klomen diyorsan yumurta geliştirici aşılamadan önce yumurtaları hazırlıyor
Evet cnm kusura bakmayın ama aynen oyle yapıyorsunuz dusunun 10 gunde daha yumurtaya ulaşmıyor bu spermler moralinizi erkenden bozuyorsunuz birazbsabır biliyorum zor hepsini yasadım ama sabır gununuzu bekleyin
Yanlış yazdım kelimen evet ondan sonramı aşılma yapılacak nasıl bir aşamadık. Eşimde varkiosel var canlar bende bir sıkıntı yokmuş ama insa tutar ya vallahi ılaclarımı aldım ama adet olmadı işte
Kizlar hepinizie cok tesekkur ederim iyiki varsiniz birazdan eve gececegim evden rahat yazarim
Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.
Amiin canımmmkimse canını sıkmıyor .. moralleri yükseltiyorruzz. yarın babalar günü.. hepinizin babalarının ellerinden öpüyorum. ahirete göç etmiş olanların ruhlarına da bir fatiha yolluyorumm... hadiii moralleri bozmuyoruzz ve önümüzdeki yıl eşimizin babalar ,bizim anneler günümüzü kutlayan bebişler nasip etmesi için rabbime dua ediyoruz.... herkesse iyi akşamlar
Moraller yüksek kızlar hadi bu akşam dügune gidelim birlikte kadınlar arası kınamız var oh döktürecem canıma değsin gerci koca diyor bana fazla kudurma otur poponun üstüne
merhaba kızlar geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?