Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Katılıyorum tatlım sana daha kırmızılar gelmedi ki

biz kaşınıyoruz walla kendi kendimize ediyoruz daha 4-5 günümüz var erkenden gidip bakıyoruz doktorlar boşamı 2 hafta geçsin öyle gel diyor sanki çok biliyoruz koşa koşa kan aldırıyoruz utandım şimdi kendimden böyle bişey yaptım sizide etkiledim özür dilerim kızlar

Evet cnm kusura bakmayın ama aynen oyle yapıyorsunuz dusunun 10 gunde daha yumurtaya ulaşmıyor bu spermler moralinizi erkenden bozuyorsunuz birazbsabır biliyorum zor hepsini yasadım ama sabır gununuzu bekleyin

Kolyen diye duymadım valla ama klomen diyorsan yumurta geliştirici aşılamadan önce yumurtaları hazırlıyor
Yanlış yazdım klomen yanı nasıl bir aşamadır bende bir sorun yokmuş eşimde varkiosel çıktı ameliyat oldu sperm yavaş ve az acaba tutarmı ya korkuyorum şımdıden

Son düzenleme:
Evet cnm kusura bakmayın ama aynen oyle yapıyorsunuz dusunun 10 gunde daha yumurtaya ulaşmıyor bu spermler moralinizi erkenden bozuyorsunuz birazbsabır biliyorum zor hepsini yasadım ama sabır gununuzu bekleyin

yani ben kendime çok kızdım sonradan eşime çatıyorum bak olmadı olmıycak diye adamında moralini bozuyorum doktorum gün aşırı birlikte olun dedi kafama dank etti belki aşılamadan sonrakiler tutuyordur o yüzden dedim ki durmak yok yola devam bidaha böyle acelelik yapmıycan moralimi düşürünce bu vucudumuda etkiliyor o yüzden güldüşümcüm yılmak yok üzülmek yol durmak yok bebişlerimiz olana kadar üzülüp moral bozmakta yok bugün içini boşalt yarına yeni bir gün allahtan ümit kesilmez

İnş tutar canım sadece sunu bilerek gir aşılamaya çok az sansın var yuzde olasılığı çok az evet ilaç bitecek dr gideceksin eger yumurtan 20 mm kdr olmus ise çatlatma iğnesı verecek ve aşılam işlemi gerçekleşecek allah kolaylık versin

Selam kizlar sonucu aldim negatif1.07 su an sahildeyim cok guzel yagmur yagiyor bir elimde cay bi elinde sigara bu arda sigara kuullanmiyorum ama nedendi bilmem bi paket aldim.

Canımm hem erken hem negatif bile olsa devammm yılmak yookkk aşılamaya devaammm)O pis şeyide at elinden ve çantandan öğğ O daha fena etkiliyormuş hem doktora gittin mi ilk sordukları sigara içiyormusun oluyor sakınnnn at paketi maketi!!!!Aşılama Tüp müp gelecek bebelerimiz)

kimse canını sıkmıyor .. moralleri yükseltiyorruzz. yarın babalar günü.. hepinizin babalarının ellerinden öpüyorum. ahirete göç etmiş olanların ruhlarına da bir fatiha yolluyorumm... hadiii moralleri bozmuyoruzz ve önümüzdeki yıl eşimizin babalar ,bizim anneler günümüzü kutlayan bebişler nasip etmesi için rabbime dua ediyoruz.... herkesse iyi akşamlar

Moraller yüksek kızlar hadi bu akşam dügune gidelim birlikte kadınlar arası kınamız var oh döktürecem canıma değsin gerci koca diyor bana fazla kudurma otur poponun üstüne

Amiin canımmm)
Moraller yüksek kızlar hadi bu akşam dügune gidelim birlikte kadınlar arası kınamız var oh döktürecem canıma değsin gerci koca diyor bana fazla kudurma otur poponun üstüne

Evet canımm moraller yüksek olmalıBenide kocişim yemeğe götürecekmiş )çok mutlu oldum bende hazırlanıyorum herkese iyi akşamlar şimdikik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…