bugun tum gun dıscıde gectı maaile dıscıdeydık:)) benım 7 curuk ve bır kanal tedavısı ıle rekora kosuyorum ama korkumdan da yaptıramadım pazartesı 3 asılama oncesı halledıyım dıyorum yoksa hamılelıkte mahvolurmusum kızlar bence bu konu cok onemlı gıtmek lazım dıscıye
canım gorusmek uzere ıyı geceler sıze cok fena uykum var yatım bugun erkenden
hoşgeldin canım umarım biraz daha iyisindir :26:
Fena değildim canım. Yinede iğnelere devam edeyim dedim.
Gittim hastaneye hemşire dedi hayırdır bugün canın sıkkın gıbı kac ıgnen kaldı dedi. Bugünden sonra 2 dedim. Ama ben dayanamdım gittim kanda baktırdım dedim.iyi halt ettin dedi.neden bakıyosun daha 10 gün. Dedim 1,07 cıktı dusuk yanı negatıf hayır dedı dusuk degıl. Şaşırdım doktorun demedımı sana ıgnelerden sonra gel evetd edım belkı ıgnelere devam edersın dedı. yok ya dedım bugun yarın hasta olurum zaten dedım ovıtrelle 12-15 gun hasta edıyor dedim iğneyi vurulalıda 12 gun oldu dedım.bu iğne adetı gecıktırır dedi. doktorun hatta duruma bakar devam der bellı olmaz dedı
ya dedım rahatlamıstım ne guzel aklıma soktun yine umudu dedim. Olumsuz düşünme dedi. vurul iğnelerini yap testini git.
Fena değildim canım. Yinede iğnelere devam edeyim dedim.
Gittim hastaneye hemşire dedi hayırdır bugün canın sıkkın gıbı kac ıgnen kaldı dedi. Bugünden sonra 2 dedim. Ama ben dayanamdım gittim kanda baktırdım dedim.iyi halt ettin dedi.neden bakıyosun daha 10 gün. Dedim 1,07 cıktı dusuk yanı negatıf hayır dedı dusuk degıl. Şaşırdım doktorun demedımı sana ıgnelerden sonra gel evetd edım belkı ıgnelere devam edersın dedı. yok ya dedım bugun yarın hasta olurum zaten dedım ovıtrelle 12-15 gun hasta edıyor dedim iğneyi vurulalıda 12 gun oldu dedım.bu iğne adetı gecıktırır dedi. doktorun hatta duruma bakar devam der bellı olmaz dedı
ya dedım rahatlamıstım ne guzel aklıma soktun yine umudu dedim. Olumsuz düşünme dedi. vurul iğnelerini yap testini git.
Ben geldim kızlar
canım seni umutlandırmak istemem ama ben de kan verip değeri 2 negatif sonucunu alınca ordaki hemşire banada aynısını söyledi daha 9. günün çok erken gelmişsin bu değer 1 günde değer yükselir sen bile şaşırsın canını sıkma dedi bende gene karamsar şekilde eve geldim negatifi öğrenince rahatlamıştım gene şüphelerim arttı şimdide belim çok ağrıyor sanki hasta olcam gibi ama hasta olmama daha 1 haftadan fazla var
zaten suç bizde walla doktorlardan iyi biliyormuş gibi erkenden gidiyoruz doktor boşa 2 hafta sonra gel demiyordur herhalde biz 10. günde gidiyoruz benim umudum yok ama genede çarşamba gidip kan verip doktora çıkıcam
Ben geldim kızlar
hoşgeldin bukettt nasılsın canım
hosgeldın buketcım
evet haklısın ama ben bugun gercekten cok rahatladım yanı kendımı ne kadar sıkmış oldugumu anladım
bu stres sıkıntıdanda cocuk olmazkı zaten.
kısmet dıyecegız artık gunumuzu bekleyecegız canım bakalım
İyiyim canim sen nasilsin dugunden geldim ama annem beni hic oynatmadi cokta severim oynamayi
walla doğru diyosun meraktan stresten zaten çocuk olmuyor bide bu bekleme aşaması insanı delirtiyor bende eğer hasta olmazsam çarşamba sabah kan verip sonucu alır almazda doktoruma gircem allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım boşver içini rahatlattın enazından olumsuz düşünüyorsun belki süpriz olur :)
Haklisin galiba cnm milleti seyrettim yettibende çok severim oynamayı :) iyi olmuş bebişini kucağını aldıktan sonra bol bol oynarsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?