Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ya değişik bişey oldu wc ye gittim çamaşırımı çektim. baya bi su gibi akıntım oldu ne bu şimdi((

canım o bende de oluyor wc de afedersin idrarımdan önce şefaf su gibi bişey akıyor sanırım ilaçların etkisi her ihtimale karşı umutlanma ama iğnelerinide bırakma dediğiniz gibi DURMAK YOK TEDAVİYE DEVAM

Valla cnm bende asilamadan sonra surekli oldu ama jel filan kullanmadim ben onun etkiside diyenler var

Bende iğne jel kullanmıyorum. Kendimizi dinlememiz gerekiyor bazen.
Kızlar ben birde aşılamadan sonra ertesı gun sadece ılıskıye gırdım sonra gırmedım. Zaten olduysa olmustur demı
doktor dedı asıalmadan bı gun sonra gır faydalı sonra ıstersen yaparsın demıstı

Kizlar cok yoruldum sanki sandalyede oturmaktan belim ağridi iyi geceler ben yatar

sen jel kullanıyordun değil mi canım.
bakalım bırkamadım vuruldum hayatım ayy vallhı ne dusuncem napcam sasırdım:))
biri iğne yapsada bı hafta uyusak kalkmasak:)

Ben iki gun sonra iliski dedi 1er gun ara ilr banada iki defa nasip olmustu cnm esim tir soforude sefere cikmak zorunda kaldi nasip ise tutuyor 1 gun ve 1yumurya ile tatlimm

Ben iki gun sonra iliski dedi 1er gun ara ilr banada iki defa nasip olmustu cnm esim tir soforude sefere cikmak zorunda kaldi nasip ise tutuyor 1 gun ve 1yumurya ile tatlimm

Çok sevindim hayatım kısmet işte olacağı varsa bi kerede de oluyor:)))Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

sen jel kullanıyordun değil mi canım.
bakalım bırkamadım vuruldum hayatım ayy vallhı ne dusuncem napcam sasırdım:))
biri iğne yapsada bı hafta uyusak kalkmasak:)

evet canım jel kullanıyorum bırakmadım bende benim doktor aşılama olduktan sonraki gün dinlen sonra ilişkiye gir dedi birer gün arayla eşinle beraber ol dedi walla doktorun her dediğini uyguladım bakalım artık kısmet :)

Bırakma hayatım devam et. Maşallah :))))))
Canım bugun yorucu ıdı benım ıcın uyuyayım artık kendıne cici bak:)))iyi geceler tatlı rüyalar:)

Bırakma hayatım devam et. Maşallah :))))))
Canım bugun yorucu ıdı benım ıcın uyuyayım artık kendıne cici bak:)))iyi geceler tatlı rüyalar:)

iyiuykular canım dediğim gibi herşey allahtan sen moralini bozma yarın yeni bir gün gününe hayrla başla iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…