denizcim beraber adet olucaz sanırım inş beraberde hamile kalırız
canım ben ankaradayım
istanbul'a gideceğim
halit erden dr um eski bahçecinin dr larından
canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun bizde araştırırken nurettin beyide düşünmüştük eşim turgut beye karar verdi
inşallah canım ya sizin sorun neydi kaçıncı deneme :26::26::26:
ikinci denemem olacak geçen yaz sevgi de bihterde denedim enfeksiyon kaptım çok zor zamanlar yaşadım.:2::2::2::2::2::2::2::2:çikolata kistim vardı yumurta toplarken yanlışlıkla kiste batırmış kist de enfekte oldu.ameliyat falan oldum.aslında herşey yolunda güzel gitmişti memmundum ama son anda böyle bişey oldu.herşeyde hayır vardır demekten başka yapacağım bişey kalmadı.
nurettin beye de çok kanım ısındı hayırlısı artık
inşallahh canım Allahım hepiimize nasip etsincanım geçmiş olsun svgiyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım o yüzden baştan elemiştik orayı ama nurettin hocayada çok iyi diyolar inşallah bunda yüzün güler canım
canım bizim sorun eşimde dediğin gibi ilaç vermeselerde embriyo sayımız güzel oluyo ama ben yinede acaba diyorum ilaç verseler daha iyi olmazmı:26::26:yemene içmenede dikkat ediyomusun neler yiyip içiyosun mesela:26::26:
inşallahh canım Allahım hepiimize nasip etsinevliliğim ikinci yılı 25 yaşındayım ama bu bebek olayı beni çok yordu insanın hayatta başına neler gelebiliyormuş ben bunları yaşacağımı asla tahmin etmezdimm artık doktor hastane yüzü görmek istemiyorum o kadar tiksindim.inşallahh çok uzamaz bebişlere kavuşmak umutlu olmak istiyorumm bu kadar mutsuzluklarından ardındann
aminnn kuzum aminnnnn
daha yeni sayılırsınız canım yaaa çevre baskısı yüzündenmi başladınız tedaviye
evet hayat bu benimde hiç aklıma gelmezdi aksine evlenince hemen hamile kalmaktan korkardım şimdi gözüne bakıyom
daha dur canım yaa tiksinme falan ne günler görecez bakalım
yok canım çevre baskısı yüzünden değil.ben öğretmenim kayseride değilim haziran ortasında gelecem inşallahh.benim çikolata kistim var çok berbat bir hastalık onun yüzünden iki kez ameliyat oldum kist de yumurta rezervini düşürüyor hem kistin geri gelmemesi hemde yumurta rezervim çok azalmadan acele etmemiz gerekiyor o yüzden.
sen kayseride yaşıyorsun heralde senin yaş kaç ne kadardır evlisin canım
aaaa tesadüfün bukadariiibende adanada tedavii görüyorum hangii merkez seninkii..kaçıncıı denemen yaş kaçç...çok sordummm
Merhaba.Benim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var.Bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim.Yaşım 36.
canım sen daha önce şubatta tüp bebek topiğne yazmışmıydın:26::26:
evet melekim bende hatırladım sanki :44::44::44:
burdayım yavrum de bakem noldukız zilli gözüm seni arıyodu nerdesin sen
canım sen daha önce şubatta tüp bebek topiğne yazmışmıydın:26::26:
yok kusum bişey canım sıkıldı muhabbet edelimburdayım yavrum de bakem noldu
Evet.Şubatta olumsuz bir denemem olmuştu.Çok üzülmüştüm.Umarım bu sefer olur.Umut etmek istemiyorum ama insan ister istemez umutlanıyor.Yine negatif olmasından çok korkuyorum.
yok kusum bişey canım sıkıldı muhabbet edelimdemiştim ya zaman geçmiyor bitürlü
inş bu kez pozitif olur canım sonucun sorun neydi senin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?