haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

Evet.Şubatta olumsuz bir denemem olmuştu.Çok üzülmüştüm.Umarım bu sefer olur.Umut etmek istemiyorum ama insan ister istemez umutlanıyor.Yine negatif olmasından çok korkuyorum.

canım inşallah bu sefer yüzün gülecek pozitif düşün pozitif olsun taaammı

canım bu sayı toplamdakimi ileri hızlı sayısımı????

hehehehehe bugün gezme yokmu
yoktu bugün gezme evdeydim canım sıkıldı yarına biyere gitmem gerek yoksa iyice sıkılırım

inş bu kez olur canım bende 5.ye denicem çok korkuyorum yine olmamasından

şimdi çıkma zorundayım kızlar akşama gelirim yemek molasıunutmayın allah nasip ederse badahaki aya hamile olucaz inş dua edin çok

yoktu bugün gezme evdeydim canım sıkıldı yarına biyere gitmem gerek yoksa iyice sıkılırım

inş bu kez olur canım bende 5.ye denicem çok korkuyorum yine olmamasından
Gerçekten çok zor.Ben kaç ay kendime gelemedim.Uzun bir süre kimseyi görmek ve kimseyle konuşmak istemedim.Dondurulmuş tedavim tutmazsa doktorum uygun görürse yazı değerlendirip tekrar tedaviye başlayacağım.

canım çok soruyorum ama test kruger mı who mu ?????

yanlış hatırlamıyorsam kruger dı.Doktorlar tüp bebek için yeterli olduğunu sorun olmadığını söylediler.morfolojide sorun yokmuş.zaten transferden sonra tutmayınca ben kendimi çok kötü hissettim.sorunun bende olduğunu düşündüm.çünkü embriyolar 5. güne kadar gelmişti.

Neyse ki histereskopi temiz çıkınca için biraz rahatladı.

canım bizim 2 kere sperm testi yaptırdık birinde ileri hareketli % 9 birinde % 11 çıkmıştı test who
o yüzden sordum değerlendirme yapmak için

ayrıca şunu söylim sendede eşindede sorun yok o yüzden içini rahat tut sizinki sadece vakti saatini bekliyo

canlar bizde tablo oluşturalım artık kalabalıklaşıyoruz birbirimizden haberdar olmamız açıından güzel oluyor.aranızda bunu üstlenecek arkadaş varsa bizde başlatalım.bende oluşturabilirim ama düzenli takibini yapamam kayseriye gidince nete çok giremeyebilirim çünkü.

eee iyi olur tabi ama adettendir konu sahibi yapar ondansa çıt çıkmıyo ben yapim derdimde yapamamki

canım kayseri tüp bebek merkezi ne kadar ücret istiyo merak ettimde :44::44::44:

HAZİRAN AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR

[table="width: 1100, class: full_grid, align: center"]
[tr]
[td]SIRA-İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]NEDEN[/td]
[td]KAÇINCI DENEME[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-superisi_21[/td]
[td]25[/td]
[td]endometriozis[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]kayseri tüp bebek[/td]
[td]en kısa zamanda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2-destina38[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]kayseri acıbadem[/td]
[td]tedavisi başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

varooooool olmuş elceğizlerine sağlık canım

merhaba arkadaşlar

benimde haziranda tedavim başlayacak

çok heyecanlı----stresliiii ve kaygılıyım.. :18:

varooooool olmuş elceğizlerine sağlık canım

sağol canım gelen arkadaşlarda bilgilerini yazsınlar bizde tablomuzu oluşturalım artık.ilk sayfaya alsak aslında herkes ordan takip etmiş olur.bu konuda bilgisi olan biri varsa yardım edebilir

canım doktor 3600 istiyor galiba ne kadar ilaç gidiyorsa oda kişiden kişiye değişiyor.artı ilaçlar işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…