Evet.Şubatta olumsuz bir denemem olmuştu.Çok üzülmüştüm.Umarım bu sefer olur.Umut etmek istemiyorum ama insan ister istemez umutlanıyor.Yine negatif olmasından çok korkuyorum.
canım bu sayı toplamdakimi ileri hızlı sayısımı????Benim hiç bir sorun yok.Bu ay histereskopide yaptırdım.Tüpler rahim herşey temiz çıktı.Histereskopi sırasında rahime çizik de attılar.Eşimin hareketlilik biraz düşük %45.Tüp bebek merkezi çok önemli olmadığını söyledi.Biz bir yıldır uğraşıyoruz zaten çok olmadı.
canım bu sayı toplamdakimi ileri hızlı sayısımı????
yoktu bugün gezme evdeydimhehehehehe bugün gezme yokmu
Benim hiç bir sorun yok.Bu ay histereskopide yaptırdım.Tüpler rahim herşey temiz çıktı.Histereskopi sırasında rahime çizik de attılar.Eşimin hareketlilik biraz düşük %45.Tüp bebek merkezi çok önemli olmadığını söyledi.Biz bir yıldır uğraşıyoruz zaten çok olmadı.
Bu iş biraz şans.Hiç bir sorun olmamasına rağmen 14-15 yıl bekleyenler var.
Gerçekten çok zor.Ben kaç ay kendime gelemedim.Uzun bir süre kimseyi görmek ve kimseyle konuşmak istemedim.Dondurulmuş tedavim tutmazsa doktorum uygun görürse yazı değerlendirip tekrar tedaviye başlayacağım.yoktu bugün gezme evdeydimcanım sıkıldı yarına biyere gitmem gerek yoksa iyice sıkılırım
inş bu kez olur canım bende 5.ye denicem çok korkuyorum yine olmamasından
İleri hızlı %30 du.yavaş hareketli %15
şimdi çıkma zorundayım kızlarakşama gelirim yemek molası unutmayın allah nasip ederse badahaki aya hamile olucaz inş dua edin çok
canım çok soruyorum ama test kruger mı who mu ?????
Neyse ki histereskopi temiz çıkınca için biraz rahatladı.yanlış hatırlamıyorsam kruger dı.Doktorlar tüp bebek için yeterli olduğunu sorun olmadığını söylediler.morfolojide sorun yokmuş.zaten transferden sonra tutmayınca ben kendimi çok kötü hissettim.sorunun bende olduğunu düşündüm.çünkü embriyolar 5. güne kadar gelmişti.
yanlış hatırlamıyorsam kruger dı.Doktorlar tüp bebek için yeterli olduğunu sorun olmadığını söylediler.morfolojide sorun yokmuş.zaten transferden sonra tutmayınca ben kendimi çok kötü hissettim.sorunun bende olduğunu düşündüm.çünkü embriyolar 5. güne kadar gelmişti.
canlar bizde tablo oluşturalım artık kalabalıklaşıyoruz birbirimizden haberdar olmamız açıından güzel oluyor.aranızda bunu üstlenecek arkadaş varsa bizde başlatalım.bende oluşturabilirim ama düzenli takibini yapamam kayseriye gidince nete çok giremeyebilirim çünkü.
HAZİRAN AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR
[table="width: 1100, class: full_grid, align: center"]
[tr]
[td]SIRA-İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]NEDEN[/td]
[td]KAÇINCI DENEME[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-superisi_21[/td]
[td]25[/td]
[td]endometriozis[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]kayseri tüp bebek[/td]
[td]en kısa zamanda[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
varooooool olmuş elceğizlerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?