Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bu arada bende bugün aşı oldum.oglumdan kalan. Aşının etkisi olduğu için doğumdan sonra aşıya gerek yok dedi hemşire

Kalp atışıni dinlicektik güya sağlık ocağında oğlum durmadı aşıyı yapıp hemen çıktık

Dogum öncesi 2 doz olucak benim öyle
2.doza mı gerek yok dedi

Bu bebek tembel çıktı oğlum çok hareketliydi şimdi ister istemez merak ediyorum
Haklısın zor zamanlar yasadıgın için ister istemez endişeleniyorsun. Gecen haftalarda stres yaptım hareket etmiyor diye doktora gittim elini ensesine koymus yatıyormus sıpa. Stres yaptıkca hıc hıssedemıyor ınsan sakın olmak önemli gercekten

Canim sen tam olarak nezaman dan beri daha güçlü hissediyorsun bebeği? Ben 2 haftadır çok. Hafif hissediyorum ben şuan 18+4 oldum.
19 a girdiğimde net belliydi tekmesi falan. Ama bu hafta hareketleri falan da daha belli yani 1 haftada bile fark ediyo. hafta geçtikçe daha da netleşiyo demekki burda önden giden arkadaşlar da öyle demişlerdi.

Son düzenleme:
Doğumdan önce mi oğlumda yine bu haftalarda aşı oldum bide doğumdan 1 sene sonra 2.doz oldu. Üstünden çok Geçmediği için 2.doz olmayacak dedi bana
Evet cnm hamileyken 2 doz daha önce oldugun için hala koruma etkisi vardır ı o yüzden senin öyle

Kızlar Günaydın hepinize
Beyaz akıntı ile ugraşıyorum bir iki gündür sürekli ıslak kalıyor vajinal ve hafif kaşıntı oluşuyor sizde de oldu mu acaba
Şöyle ki benim sürekli akıntım oluyor. İç çamaşırima selpak koyma ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde idrar kültürü testi de verdim hiç bir şey çıkmadı

Şöyle ki benim sürekli akıntım oluyor. İç çamaşırima selpak koyma ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde idrar kültürü testi de verdim hiç bir şey çıkmadı
Gebelikte akıntı normalmiş ama rahatsızlık veriyor değil mi. Bana da fitil verdi kaşıntı inşallah geçer

Benim eşim hiç hissetmiyordu hareketleri. Geçen yine deneyeyim dedim eşimin elini koyar koymaz bir güm diye tekme attı ki ya gülmekten öldük eşim.bile şaşırdı ondan sonra o kadar hızlı tekme.pek atmadı gerçi

Gebelikte akıntı normalmiş ama rahatsızlık veriyor değil mi. Bana da fitil verdi kaşıntı inşallah geçer
Kaşıntı bende yok kuzum. Ama sürekli akıntı olması evet rahatsız oluyorum mutlaka selpak koyuyorum yoksa iki saatte bir iç çamaşırı değiştirerecegim

Napıyorsunuz kızlar sesiniz cıkmıyor hıc
Bebişleri büyütüyorum okuldan öğlen geliyorum yemek yiyip küt uykuya 2 saat uyuyorum ortalama. Sonra tekrar uyanıp kendime gelene kadar akşam oluyor. Tekrar yemek sonra çay derken bitiyor koca gün. Benim belim kalçam bayağı ağrıyor on gün önce misafir çağırdık. Karı koca çoğu şeyi eşim yaptı ama ona rağmen o günden beri sol ayağıma kadar vuruyor ağrım. Uzun süre ayakta kalamıyorum, iki saatten fazla misafir oturmasını kaldırmıyor artık bebişler. Gitsem de yoruyor, zaten artık çağırmam. Arkadaşlarım anlayışlı Onun dışında aşımı oldum diğerini 17 mart a verdi sonra vazgeçti kontrol için gelince 12 Nisan da yapalım dedi. Kilo toplam 5.5 kilo aldım. Şu an lale devrini yaşıyorum aslında çöküşün başlangıcı Osmanlı Devletine benzetiyorum zevk sefa bilmiyor ki çöküşün başlangıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…