- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.261
Benim tam 19+3 de şiddetli tekme yedim o günden sonra da elimi koydugumda hıssedıyorum ondan önce seyırme tarzı hıssedıyordumCanim sen tam olarak nezaman dan beri daha güçlü hissediyorsun bebeği? Ben 2 haftadır çok. Hafif hissediyorum ben şuan 18+4 oldum.
Dogum öncesi 2 doz olucak benim öyleBu arada bende bugün aşı oldum.oglumdan kalan. Aşının etkisi olduğu için doğumdan sonra aşıya gerek yok dedi hemşire
Kalp atışıni dinlicektik güya sağlık ocağında oğlum durmadı aşıyı yapıp hemen çıktık
Dogum öncesi 2 doz olucak benim öyle
2.doza mı gerek yok dedi
Benim tam 19+3 de şiddetli tekme yedim o günden sonra da elimi koydugumda hıssedıyorum ondan önce seyırme tarzı hıssedıyordum
Haklısın zor zamanlar yasadıgın için ister istemez endişeleniyorsun. Gecen haftalarda stres yaptım hareket etmiyor diye doktora gittim elini ensesine koymus yatıyormus sıpa. Stres yaptıkca hıc hıssedemıyor ınsan sakın olmak önemli gercektenBu bebek tembel çıktı oğlum çok hareketliydi şimdi ister istemez merak ediyorum
AçkenHanımlar nezaman bebek hareketleri daha güçlü oluyor sizde? Yemekten. Sonra mı uyurken mi?
19 a girdiğimde net belliydi tekmesi falan. Ama bu hafta hareketleri falan da daha belli yani 1 haftada bile fark ediyo. hafta geçtikçe daha da netleşiyo demekki burda önden giden arkadaşlar da öyle demişlerdi.Canim sen tam olarak nezaman dan beri daha güçlü hissediyorsun bebeği? Ben 2 haftadır çok. Hafif hissediyorum ben şuan 18+4 oldum.
Evet cnm hamileyken 2 doz daha önce oldugun için hala koruma etkisi vardır ı o yüzden senin öyleDoğumdan önce mioğlumda yine bu haftalarda aşı oldum bide doğumdan 1 sene sonra 2.doz oldu. Üstünden çok Geçmediği için 2.doz olmayacak dedi bana
Şöyle ki benim sürekli akıntım oluyor. İç çamaşırima selpak koyma ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde idrar kültürü testi de verdim hiç bir şey çıkmadıKızlar Günaydın hepinize
Beyaz akıntı ile ugraşıyorum bir iki gündür sürekli ıslak kalıyor vajinal ve hafif kaşıntı oluşuyor sizde de oldu mu acaba
Yemekten bir iki saat sonra kuzumHanımlar nezaman bebek hareketleri daha güçlü oluyor sizde? Yemekten. Sonra mı uyurken mi?
Kızlar 18. Haftadan önce beklemeyin pek hareket hissedilmiyorilk gebelikte 20-24 haftayı buluyormuş hissetmek bende merakla bekliyorummmm
Gebelikte akıntı normalmiş ama rahatsızlık veriyor değil mi. Bana da fitil verdi kaşıntı inşallah geçerŞöyle ki benim sürekli akıntım oluyor. İç çamaşırima selpak koyma ihtiyacı hissediyorum. Geçenlerde idrar kültürü testi de verdim hiç bir şey çıkmadı
Benim eşim hiç hissetmiyordu hareketleri. Geçen yine deneyeyim dedim eşimin elini koyar koymaz bir güm diye tekme attı ki ya gülmekten öldük eşim.bile şaşırdıŞöyle gümbür gümbür tekme yemek istiyorumda kızın ayağı aşağıda oğlan yan yatmış sağ kasıkta sadece arada hissediyorum ayakları orda. Ayaklarını yerim ayrıntılıda net gördüm ayak parmaklarını bebişlere geçmeden ilerlemeden fark ettiriyor şükür kendini :)) 9 çıkmış benim aralığı 2 - 5 arasında. Dokturum diyor kendi kendine gidiyon veriyon kanı herkes senin gibi olsa
Kaşıntı bende yok kuzum. Ama sürekli akıntı olması evet rahatsız oluyorum mutlaka selpak koyuyorum yoksa iki saatte bir iç çamaşırı değiştirerecegimGebelikte akıntı normalmiş ama rahatsızlık veriyor değil mi. Bana da fitil verdi kaşıntı inşallah geçer
Merhaba canım midem yanıyor çok Biraz maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum sen napıyosunNapıyorsunuz kızlar sesiniz cıkmıyor hıc
Bebişleri büyütüyorumNapıyorsunuz kızlar sesiniz cıkmıyor hıc
Yeşil elma da cok iyi gelıyor canım aklında olsun. İyiyim bende iş ev kosturmacaMerhaba canım midem yanıyor çok Biraz maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?