- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.281
Dinlenmek lazım bol bol. Ayrıntılıdan sonra gidicem ben aşıya iyice hareketlensin dedi ebem bakalım hayırlısıBebişleri büyütüyorumokuldan öğlen geliyorum yemek yiyip küt uykuya 2 saat uyuyorum ortalama. Sonra tekrar uyanıp kendime gelene kadar akşam oluyor. Tekrar yemek sonra çay derken bitiyor koca gün. Benim belim kalçam bayağı ağrıyor on gün önce misafir çağırdık. Karı koca çoğu şeyi eşim yaptı ama ona rağmen o günden beri sol ayağıma kadar vuruyor ağrım. Uzun süre ayakta kalamıyorum, iki saatten fazla misafir oturmasını kaldırmıyor artık bebişler. Gitsem de yoruyor, zaten artık çağırmam. Arkadaşlarım anlayışlı Onun dışında aşımı oldum diğerini 17 mart a verdi sonra vazgeçti kontrol için gelince 12 Nisan da yapalım dedi. Kilo toplam 5.5 kilo aldım. Şu an lale devrini yaşıyorum aslında çöküşün başlangıcı Osmanlı Devletine benzetiyorum zevk sefa bilmiyor ki çöküşün başlangıcı
Evet bazı kişilerde birden fırlayabiliyormus. Benim o kadar belli degıl ya hele geniş giyiniyorum hiç anlasılmıyorBenimde sanki bı gecede fırladı göbek artık saklanmiyor nefes almak bile bazen zorlaşıyor.ayakkabidan mi oldu bilmiyorum ayak tabanim açıyor (kilodan diye düşünüyorum) kilo artışı çok iyi gidiyor diyordum ki son iki haftadır haftada 900 grm almisimneden böyle oldu acaba ilk hafta yedim ondan oldu ama ikinci hafta sebze tükettim engel olamıyorum 7 kiloya yakın aldım cumartesi randevum var yüzünü gosterir mi acaba diye merakla beklemekteyim. Bir de bağırsakta olan parlaklık duruyor mu diye düşünüyorum.doktora soracaklarimi listeliyorum unutmamak için.E-bebek indirimi bahanesiyle aldım eksiklerden azar azar.Bir yandan da daha agirlasmadan kıyafetlerini yıkayıp utuledim dolaba yerleştiriyorum ufaktan.Ne durumda olacağımız belli değil onlar çıksın aradan diye düşündüm ☺
Öne doğru top gibi göbek oldu aksam yoktu sabah olduEvet bazı kişilerde birden fırlayabiliyormus. Benim o kadar belli degıl ya hele geniş giyiniyorum hiç anlasılmıyorKilo biraz fazla almıssınız ama dikkat ettiğiniz halde böyleyse yapcak bişey yok sanırım ☺
gösterir inşallah yüzünü yaaa cok merak ediyor insan
Bende alıyorum ufaktan yaa erken merken ama eksik hıc bıtmıyor ki
Biraz erken gibi geldi bana yıkaman canım ya daha var ya tozlanır sonlara dogru yıne için rahat etmez iki iş olur sana. Yani benim düşüncem bu
Vallahi ben hiç ebeye gel dinleyelim demedim korkudanDinlenmek lazım bol bol. Ayrıntılıdan sonra gidicem ben aşıya iyice hareketlensin dedi ebem bakalım hayırlısıhamileliğin ilk zamanları ne kadar zormus yaa iyi mi diye düşünmekten kafayı yıyordum. Ama şimdi iyi mi demeye kalmadan yiyorum tekmeyi cok sukur Bundan sonrası daha zevkli geldi bana steteskopla kalp atısı dinliyorum zırt pırt
Evet daha zahmetliÖne doğru top gibi göbek oldu aksam yoktu sabah olduBen de yıkamak için erken olur diye düşünüyordum ama erken doğum riskim olabilir de.bu arada kucuk kıyafet asmak ütülemek katlamak daha zormuş.dolaba yerleştirip üstünu güzelce kapatip muhafaza ettim. Her ihtimale karşı hastanede kullanacağım kıyafetlerini yikamadim onları en son zamana bıraktım. . eksikler bitmiyor katiliyorum.
Benimde göbek top gibi olduÖne doğru top gibi göbek oldu aksam yoktu sabah olduBen de yıkamak için erken olur diye düşünüyordum ama erken doğum riskim olabilir de.bu arada kucuk kıyafet asmak ütülemek katlamak daha zormuş.dolaba yerleştirip üstünu güzelce kapatip muhafaza ettim. Her ihtimale karşı hastanede kullanacağım kıyafetlerini yikamadim onları en son zamana bıraktım. . eksikler bitmiyor katiliyorum.
Sağlık ocagındaki dooplerle 18. Haftada duyuldu kalp atısı canım. Benim sağlık evinde o cihazdan yok normal steteskopla dinliyorum pozisyonuna göre net veya derinden duyuluyor şükürVallahi ben hiç ebeye gel dinleyelim demedim korkudanalet arızalı falan çıkar eder şahsıma sonra atraksiyona gerek yok evde sürekli oturuyorum bir iki haftadır yemek yapmaya başladım onun dışında dinlenme modundayım ne kadar çok dinlesek o kadar geç doğum ihtimali inşallah evet bencede o üç ayı hiç ama hiç özlemeyeceğim
Ben yarim rahimliyim. Transferi yapan doktorum erken doğum ve düşük riskinin daha fazla olabilecegini söylemişti. Bu zamana kadar doktorum sorun yok dedi ama bebek büyüdükce ne olacağı belli olmaz.Evet daha zahmetlierken doğum derken ben mi kacırdım orayı ya
Benimde 35 de doğum yapan arkadaş oldu. Ne kadar minikti ama sağlıklıydı kuzucuk. İnşallah güzel olacak inanıyorum sabırlı olacaklar rabbim yardım edecek sağlıkla alacağız kucaklarimızaSağlık ocagındaki dooplerle 18. Haftada duyuldu kalp atısı canım. Benim sağlık evinde o cihazdan yok normal steteskopla dinliyorum pozisyonuna göre net veya derinden duyuluyor şüküriyi düşün iyi olsun canım etrafımda bir sürü ikiz var 36-38 de doğum yapan. Gecen arkadasım tekil gebelik 34 de doğum yaptı mesela hiç belli olmuyor bu işler sen hep iyi düşün
Benimde transfer tarihine göre 13 Haziran görünüyor doktora soracağım o ne diyecek acaba.Ben de hep 40.haftayi hedefliyorum inşallah öyle olur hepimiz için.Bu arada sizin de doğum izni yaza denk geliyor benimki gibi kullanamıyoruzBenimde göbek top gibi olduen bol kıyafetten bile burdayız anne diyorlar. Erken olma ihtimali benimde aklımda her ne kadar bastırıp 40. Haftada doğuracam diye kendime psikolojik olarak baskı yapsam da doktor 15 Haziran dedi İnşallah beklerler minikler bende Mayıs 15 te yapmaya başlarım herhalde.
Benim ikiz olunca 30. Haftada ayrılıyormuşum. 11 Temmuz a göre ayrılacağım Nisan sonu inşallahBenimde transfer tarihine göre 13 Haziran görünüyor doktora soracağım o ne diyecek acaba.Ben de hep 40.haftayi hedefliyorum inşallah öyle olur hepimiz için.Bu arada sizin de doğum izni yaza denk geliyor benimki gibi kullanamıyoruz32.haftada direk izne ayrılıyorum ben.
İstemek bizden vermek Allah tanBenim ikiz olunca 30. Haftada ayrılıyormuşum. 11 Temmuz a göre ayrılacağım Nisan sonu inşallahbende ikizle 40 a odaklıyım eşim diyor beklerseler sana madalya takacam belli olmaz diyorum üzerine normal bile doğurabilirim adamın gözleri kocaman açılıyor biz neleri gördük geçirdik 40 ta neymiş sağlıklı olsunlar zamanı rabbim bilir. Yeterki sağlıklı olsunlar
Ben dört gözle bekliyorum desem ara tatilde o kadar güzel geçti kiİstemek bizden vermek Allah tan☺ Biz isteyelim en güzelini o bilir. Aksam haberlerde 24 haftalık 600 lu kiloda doğan bebegin yaşadığını gösteriyorlardi. Sağlıkla gelsinler zamanlarinda.Dogru ikizlerde iki hafta farklı oluyor izin. Ben de Nisan ortasinda ayrılıyorum hemen hemen aynı gidiyor gibiyiz.Evde nasıl vakit geçireceğim diye düşünmeye başladım şimdidenhiç bana göre degillll
Hamilelikte uyku çok olur diyorlardı özellikle ilk 3 ve son 3 ayda. Ama benim uykum da gelmiyor ki.sabah 9 da uyanıyorum.okulda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hem de hareket ediyoruz.evde hareketsiz kalmak beni korkutan şey. Yakında havuz da yok.ugras bulmak lazım.tabi dinlenmek bebisler için en iyisi. Bir buçuk ay da evde geçer gider elbet.Guzel günlere Güneşli günlereBen dört gözle bekliyorum desem ara tatilde o kadar güzel geçti ki7. Aydan sonra ne kadar dikkatli olsak o kadar geç olur bebişler canım. Bakma bende evde çok duran biri değilim ama Allah bir şey verdi ailem şok iki hafta nasıl durdum diye. Havalar ısınacak inşallah yürüyüş yaparız. Sonra bol yatış. Yaşadığım yerde temiz bir havuz bulsam girmek istiyorum ama zor gibi yüzmek iyi diyorlar da burda enfeksiyon kaparım diye korkudan gidemem. Güzel günler göreceğiz güneşli günler inşallah her şey yolunda gidecek.
Ben normalde uykuyu seviyorum gebelik sonrası sadece artı 1 saat geldi fazladan.Hamilelikte uyku çok olur diyorlardı özellikle ilk 3 ve son 3 ayda. Ama benim uykum da gelmiyor ki.sabah 9 da uyanıyorum.okulda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hem de hareket ediyoruz.evde hareketsiz kalmak beni korkutan şey. Yakında havuz da yok.ugras bulmak lazım.tabi dinlenmek bebisler için en iyisi. Bir buçuk ay da evde geçer gider elbet.Guzel günlere Güneşli günlere ♥
Zamanında sağlıkla al kucagına inş canımBen yarim rahimliyim. Transferi yapan doktorum erken doğum ve düşük riskinin daha fazla olabilecegini söylemişti. Bu zamana kadar doktorum sorun yok dedi ama bebek büyüdükce ne olacağı belli olmaz.
Günaydın ☀ ya bilmiyordum sagol cnmYeşil elma da cok iyi gelıyor canım aklında olsun. İyiyim bende iş ev kosturmaca
çok kötü olursa doktora danışıp gaviscon kullanabilirsin canım benim mide baya sıkıntılı yediklerime dikkat ediyorum, dahada kötü olursa doktor vermişti 7. haftada falan ondan içiyorumMerhaba canım midem yanıyor çok Biraz maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?