Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

çok kötü olursa doktora danışıp gaviscon kullanabilirsin canım benim mide baya sıkıntılı yediklerime dikkat ediyorum, dahada kötü olursa doktor vermişti 7. haftada falan ondan içiyorum
Tamam cnm sagolasın sana da şifa olsun kimileri diyor ki bebek saçlı olursa mide çok yanarmış

Merhaba nifty test temiz demissiniz oran olarak mi yazıyor yada düşük risk oranımı yazabilirmisiniz

kızlar lcw dan bebişlere nevresim takımı aldım 35 liraydı indirimde mağazada aynısı 50 ye düşmüştü bilginiz olsun :)

Merhaba kızlar, nasılsınız? İki gündür ara ara adet sancısına benzer ağrım oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi acaba, yoksa doktora gitsem mi? Bir de Ankara’da gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz doktor varsa öğrenmek isterim

Özel mi düşünüyosun canım doktorumu önerebilirim biz doğum paketi aldık ama herşey dahil testler detaylı doğum vs

Agrı rahim genişlemesine bağlı olarak olabiliyormuş ama uzun ve yogun olursa gitmek lazım

Agrı rahim genişlemesine bağlı olarak olabiliyormuş ama uzun ve yogun olursa gitmek lazım

Teşekkürler canım cevabın için Şimdilik yoğun ve uzun süreli bir ağrı olmadı, umarım da hiç olmaz. Dediğin gibi umarım minnoş içerde büyüdüğü için oluyordur

Güle güle kullansınlar canım ne aldınız modeli nasıl
E bebek te indirim günü aldık canım. Vallahi çok hafif. Joie meet aire twin. Daha öncede demiştim aslında çok ihtiyacım olmayacak avm de birde gelecek yaza lazım uygun olunca aldık. Puset bayb plus aldım o da çok hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…