- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.301
Tamam cnm sagolasın sana da şifa olsun kimileri diyor ki bebek saçlı olursa mide çok yanarmışçok kötü olursa doktora danışıp gaviscon kullanabilirsin canım benim mide baya sıkıntılı yediklerime dikkat ediyorum, dahada kötü olursa doktor vermişti 7. haftada falan ondan içiyorum
ya o bana çok komik geliyo bebeğin saçı midemi niye yaksın bebek nerde mide nerde arada kaç katman varTamam cnm sagolasın sana da şifa olsun kimileri diyor ki bebek saçlı olursa mide çok yanarmış
Aliyar duyduğum en güzel isim❤ bizimki de kısmetse Mahir Ali olucakÇok güzel. Bu arada Ömer Asaf, Ali Asaf ve
Yusuf Asaf çok uyumlu.
Bizim de listede Aliyar var sizce nasıl kızlar?
Merhaba nifty test temiz demissiniz oran olarak mi yazıyor yada düşük risk oranımı yazabilirmisinizkızlar bu gün verifi( nifti benzeri test)testimizin sonucu çıktı. temiz çıktı çok şükür.içim rahatladı. bide cinsiyetlerini öğrenirsem? her şeyi o kadar çok merak ediyorum ki bende bel ağrısı çok var bide karın ağrısı. sanki iğne batması gibi.özellikle kasıklarda ve karınımın yan taraflarına doğru. çalışırken yürümekte zorlanıyorum. bel ağrısı bacağıma vuruyo. sizdede oluyor mu ikizlere hamileyim acaba ondan mı bu kadar ağrı oluyo.
Bizde çok hızlıyız hemencik karar verdikAliyar duyduğum en güzel isim❤ bizimki de kısmetse Mahir Ali olucak
ya o bana çok komik geliyo bebeğin saçı midemi niye yaksın bebek nerde mide nerde arada kaç katman var
Ikiside çok güzel hele ki tuna ❤ amiiiinnnnBizde çok hızlıyız hemencik karar verdikcumartesi cinsiyet belli oldu pazar isimler Tuna ve Mete olacak sağlıkla gelsinler
Amin.Hepimiz inşallahZamanında sağlıkla al kucagına inş canım
doktorum beni aradı telefonla haber verdi normal çıktı dedi. oran olarak bişey demedi. bi dahaki kontrolümde yazılı kağıdı alcam.Merhaba nifty test temiz demissiniz oran olarak mi yazıyor yada düşük risk oranımı yazabilirmisiniz
Özel mi düşünüyosun canımMerhaba kızlar, nasılsınız? İki gündür ara ara adet sancısına benzer ağrım oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi acaba, yoksa doktora gitsem mi? Bir de Ankara’da gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz doktor varsa öğrenmek isterim ☺
Neler aldın canımBende dun alisveris yaptim kizlar biraz fazla dolasmisim ayaklarim agridisinemaya gittik cok komikti tekmeler
Aliyar duyduğum en güzel isim❤ bizimki de kısmetse Mahir Ali olucak
Agrı rahim genişlemesine bağlı olarak olabiliyormuş ama uzun ve yogun olursa gitmek lazımMerhaba kızlar, nasılsınız? İki gündür ara ara adet sancısına benzer ağrım oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi acaba, yoksa doktora gitsem mi? Bir de Ankara’da gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz doktor varsa öğrenmek isterim ☺
Evet özel düşünüyorum, doktorunu, hangi hastanede olduğunu ve fiyatları paylaşırsan çok mutlu olurumÖzel mi düşünüyosun canımdoktorumu önerebilirim biz doğum paketi aldık ama herşey dahil testler detaylı doğum vs
Agrı rahim genişlemesine bağlı olarak olabiliyormuş ama uzun ve yogun olursa gitmek lazım
Güle güle kullansınlar canım ne aldınız modeli nasılKızlarrrr en son alırım hatta gelecek yaza bırakırım dediğim şeyi ilk aldımbebek arabamız geldi ❤puset yolda pazartesi günü gelecek hafta sonu da inşallah yatağı alacağız
E bebek te indirim günü aldık canım. Vallahi çok hafif. Joie meet aire twin. Daha öncede demiştim aslında çok ihtiyacım olmayacak avm de birde gelecek yaza lazım uygun olunca aldık. Puset bayb plus aldım o da çok hafif.Güle güle kullansınlar canım ne aldınız modeli nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?