- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.321
Canim ayni sorun bende de var kısa suruyo ama ayni adet sancisi gibi vurup geciyo arada benim subat basinda lekem olmuştu kasılma var demisti simdi bu sancilarda vurunca iyce korkuyorum acaba kasilma arttimi die pazartesi tkrr kontrolm var insallah geçmiştir korkumdan cok fazla yuruyemiyorum bileMerhaba kızlar, nasılsınız? İki gündür ara ara adet sancısına benzer ağrım oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi acaba, yoksa doktora gitsem mi? Bir de Ankara’da gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz doktor varsa öğrenmek isterim ☺
Gule gule kullanin canim.hayirli olsunE bebek te indirim günü aldık canım. Vallahi çok hafif. Joie meet aire twin. Daha öncede demiştim aslında çok ihtiyacım olmayacak avm de birde gelecek yaza lazım uygun olunca aldık. Puset bayb plus aldım o da çok hafif.
Şimdi bakarım mayısda alırım dıyordun ama insan engel olamıyor dimiiiKızlarrrr en son alırım hatta gelecek yaza bırakırım dediğim şeyi ilk aldımbebek arabamız geldi ❤puset yolda pazartesi günü gelecek hafta sonu da inşallah yatağı alacağız
Puset baby plus snug mu canımE bebek te indirim günü aldık canım. Vallahi çok hafif. Joie meet aire twin. Daha öncede demiştim aslında çok ihtiyacım olmayacak avm de birde gelecek yaza lazım uygun olunca aldık. Puset bayb plus aldım o da çok hafif.
Eşim her şeyden önce ona bakmaya başladı sonra seneye alalım dedik bi e bebek e bakalım dedik bir baktık almışızŞimdi bakarım mayısda alırım dıyordun ama insan engel olamıyor dimiiihayırlı olsun canım güle güle kullan
Evet canım en hafifi oydu. Biz doğuştan ileri yaşa kadar istiyorduk adam bunları 10 aya kadar kullanıp sonra büyüklerden alıyorlar dedi orda bir adam bizde öyle yaptık dedi. Çok hafif iki bebişi eşim çok rahat alır onunlaPuset baby plus snug mu canım
Mağazaya gittin mi kaybediyor insan kendiniEşim her şeyden önce ona bakmaya başladı sonra seneye alalım dedik bi e bebek e bakalım dedik bir baktık almışızAmin canım benim inşallah
Bizde ondan aldık canım 15 kiloya kadar kullanımı var bakalım ne zamana kadar oturcaklarEvet canım en hafifi oydu. Biz doğuştan ileri yaşa kadar istiyorduk adam bunları 10 aya kadar kullanıp sonra büyüklerden alıyorlar dedi orda bir adam bizde öyle yaptık dedi. Çok hafif iki bebişi eşim çok rahat alır onunla
Rica ederim canım inşallah Allaha emanet yavrularımızTeşekkürler canım cevabın için☺ Şimdilik yoğun ve uzun süreli bir ağrı olmadı, umarım da hiç olmaz. Dediğin gibi umarım minnoş içerde büyüdüğü için oluyordur
Pazar günü pompa alacağım yatak alacağımMağazaya gittin mi kaybediyor insan kendini
Tostos olana kadarBizde ondan aldık canım 15 kiloya kadar kullanımı var bakalım ne zamana kadar oturcaklar
Yaa iyi yapmışsın yavaştan başladınKızlarrrr en son alırım hatta gelecek yaza bırakırım dediğim şeyi ilk aldımbebek arabamız geldi ❤puset yolda pazartesi günü gelecek hafta sonu da inşallah yatağı alacağız
Teşekkür ederiz canımYaa iyi yapmışsın yavaştan başladıngüle güle kullanın cnm yavrularla
Tatlım seninle sanırım 1 gün arayla oldu transferimiz ve belirtilerimiz çok benziyordu. İkimiz de çok uzun süre şiddetli bulantı ve kusmayla uğraştık, ikimizin de bebişleri erkek ve aynı haftalarda çektiğimiz ağrılar bile benzediCanim ayni sorun bende de var kısa suruyo ama ayni adet sancisi gibi vurup geciyo arada benim subat basinda lekem olmuştu kasılma var demisti simdi bu sancilarda vurunca iyce korkuyorum acaba kasilma arttimi die pazartesi tkrr kontrolm var insallah geçmiştir korkumdan cok fazla yuruyemiyorum bile
Yaa ne güzel tesadüfTatlım seninle sanırım 1 gün arayla oldu transferimiz ve belirtilerimiz çok benziyordu. İkimiz de çok uzun süre şiddetli bulantı ve kusmayla uğraştık, ikimizin de bebişleri erkek ve aynı haftalarda çektiğimiz ağrılar bile benzedi☺ İnşallah ağrılarımız bebişlerimiz büyüdüğü ve içerde kendilerine yer açtıkları içindir. Sen daha önce kanama yaşadığın için tabiki daha hassas davranmalısın. İnşallah ciddi bir şey yoktur
Hamile ic camasirlari aldim canimNeler aldın canım
Nerden aldın fiyatları nasıldıHamile ic camasirlari aldim canim
Cinsiyetimizi geçen hafta kesinleştirdik , aklımızda henüz bir isim yokYaa ne güzel tesadüfcanm cok yoğun bi kanama olmadi leke seklinde ve bi kere oldu zaten progestan fitil kullandim onu kullaninca kanama olmaz dedi doktrmda inşallah yoktur hepimize sag salim kucağınmiza alip burda dogum hikayelerimizi yazmayi nasib etsin rabbim isim ne düşünüyosun canm benim oğlusum büyük ihtimal kerem ali olcak teyzesi istedi bende beğendim babasi da onaylarsa insallah kerem ali olck
Canim cekip paylasirmisinKızlarrrr en son alırım hatta gelecek yaza bırakırım dediğim şeyi ilk aldımbebek arabamız geldi puset yolda pazartesi günü gelecek hafta sonu da inşallah yatağı alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?