Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim ayni sorun bende de var kısa suruyo ama ayni adet sancisi gibi vurup geciyo arada benim subat basinda lekem olmuştu kasılma var demisti simdi bu sancilarda vurunca iyce korkuyorum acaba kasilma arttimi die pazartesi tkrr kontrolm var insallah geçmiştir korkumdan cok fazla yuruyemiyorum bile

Kızlarrrr en son alırım hatta gelecek yaza bırakırım dediğim şeyi ilk aldım bebek arabamız geldi ❤puset yolda pazartesi günü gelecek hafta sonu da inşallah yatağı alacağız
Şimdi bakarım mayısda alırım dıyordun ama insan engel olamıyor dimiii hayırlı olsun canım güle güle kullan

Şimdi bakarım mayısda alırım dıyordun ama insan engel olamıyor dimiii hayırlı olsun canım güle güle kullan
Eşim her şeyden önce ona bakmaya başladı sonra seneye alalım dedik bi e bebek e bakalım dedik bir baktık almışız Amin canım benim inşallah

Puset baby plus snug mu canım
Evet canım en hafifi oydu. Biz doğuştan ileri yaşa kadar istiyorduk adam bunları 10 aya kadar kullanıp sonra büyüklerden alıyorlar dedi orda bir adam bizde öyle yaptık dedi. Çok hafif iki bebişi eşim çok rahat alır onunla

Bizde ondan aldık canım 15 kiloya kadar kullanımı var bakalım ne zamana kadar oturcaklar

Tatlım seninle sanırım 1 gün arayla oldu transferimiz ve belirtilerimiz çok benziyordu. İkimiz de çok uzun süre şiddetli bulantı ve kusmayla uğraştık, ikimizin de bebişleri erkek ve aynı haftalarda çektiğimiz ağrılar bile benzedi İnşallah ağrılarımız bebişlerimiz büyüdüğü ve içerde kendilerine yer açtıkları içindir. Sen daha önce kanama yaşadığın için tabiki daha hassas davranmalısın. İnşallah ciddi bir şey yoktur

Yaa ne güzel tesadüf canm cok yoğun bi kanama olmadi leke seklinde ve bi kere oldu zaten progestan fitil kullandim onu kullaninca kanama olmaz dedi doktrmda inşallah yoktur hepimize sag salim kucağınmiza alip burda dogum hikayelerimizi yazmayi nasib etsin rabbim isim ne düşünüyosun canm benim oğlusum büyük ihtimal kerem ali olcak teyzesi istedi bende beğendim babasi da onaylarsa insallah kerem ali olck

Cinsiyetimizi geçen hafta kesinleştirdik , aklımızda henüz bir isim yok Bundan sonra düşünmeye başlayacağız yavaş yavaş Kerem Ali güzel bir isim, inşallah sağlıkla gelir anneciğinin sevgi dolu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…