Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

780 liraya aldık. Yüzde 29 indirim günüydü. İki puset ile toplam 1400 lira verdik. Yataklarını da alırsak benim için tamamdır rahatlarım. Onu da yarın yine e bebek te kratf indirime girecek alacağız.

Eklentiler

• DSC_0294.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20200221-WA0009.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC_0295.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
780 liraya aldık. Yüzde 29 indirim günüydü. İki puset ile toplam 1400 lira verdik. Yataklarını da alırsak benim için tamamdır rahatlarım. Onu da yarın yine e bebek te kratf indirime girecek alacağız.
Canim peki odadan odaya kapidan geciyomu? Kullanisi falan agir falan digil? Katlanmasi tasinmasi falan

Canim peki odadan odaya kapidan geciyomu? Kullanisi falan agir falan digil? Katlanmasi tasinmasi falan
Kapıdan kapıya derken canım evde mi kullancaksın. İkiz bebek arabasının hiçbiri bir normal ev odasından geçebilir darlıkta olmaz. En darı benimki İnternetten baktım bu bile salona koyarken kapının ikinci kanadını açmak zorunda kaldık. Kapanışı çok kolay tek elle yerde çok kaplamıyor. Çok hafif kuş kadar ben uyurken kızımın puseti gelmiş oğlanın ki yolda hergün biri gelecek gibi mübarekler parça parça yolladı

Hayrli olsun canim, yani evin disari kapisi , asansor falan diye sordum, bazen oturma odasinda kullanila bilr diye dusunuyorum , bide benim annemgil yazlikta surekli disarda olucaz bahcede oraya inip cikma falan diye daha karar vermedik esim ve annem bebsiler sag salm olsun sonra alr diyo her seyi bu gedisle yavrucaklarim bi beze sarili beklicez dogumdan sonra elbise alipta gelsinler diye, annem de esimde taktilar ablmda da oyle yapmistilar dogum oldu ayni gun her sey alel acele alindi fakat odna teker teker dogurdu benim gibi ikisi bi arada digil neyse saglicakla gelsinler de hersey hall olur

Araba olurda canım, kıyafet için sen yinede onları dinleme asansör kapısından sığar geniş bizim asansör kapısı sığmazsada babaları yan sokar bir şekilde geçiririz sağlıkla gelsinler dediğin gibi hayırlısı ile

Hayrli olsun canim cok guzel

Selam kizlar bizde kontrolden geldik cok yorulduk oğlusum gayet iyi kasılmalarimda azalmis ama tamamen gecmemis bi ilac verdi onun icin bol bol dinlen dedi 3 hafta sonrasina falanda ayrıntlı ultrasonu yaptir dedi gittiğim hastane 450tl ye yapiyomus bisey sorucam universiteye gitsem bunun icin nasil randevu alicam bilen varmi sadece perinatoloji bölümüne mi alicam yoksa bildirmem gerekiyo mu ayrintili ultrason diyede

Üniversitenin Özel muayene numarasini arayin.ayrintili için randevu istediğinizi söyleyin 188 liraya olması lazım.

Canım üniversiteyi bilmiyorum ama devlet hastanesinde önce bana kadın doğuma gideceksin o uygun görürse devletin riskli gebelik için yönlerdirecek dedi kadın. Bende özele aldım öyle olunca birde bir ay sonraya randevu veriyorlarmış.

Canim bende devlette kadin doguma a gittim perinatolojiye ayrintili ultrasona gircegimi soyledim o bana acti. Hatta ben randevu icin bakinca da ertesi gune randevu verdi ama dha 1 ay var bana hazir olsun diye perinatljiyi actirdim

Kizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo

Böyle bi endişeyle 18. Haftada bende gitmiştim muayeneye Doktorum da erken daha ama iyi yaptın geldın dedi. Sende bi git için rahat etsin stres daha kötü etkiliyor bebekleri.

Böyle bi endişeyle 18. Haftada bende gitmiştim muayeneye Doktorum da erken daha ama iyi yaptın geldın dedi. Sende bi git için rahat etsin stres daha kötü etkiliyor bebekleri.
Cajim peki sende daha oncesinde hiss edip sonrasinda haraketler azalmismiydi? Peki bi sorun oldumu?

Internetde arastirdim doktorumlda konustum bisi yok diyo, internete gore bu haftalarda rahi NBC yer degistiriyo daha yukari cikiyo gobek deligi kismina yerlesme icinde bebekler daha cok haraket edib kendi yerlerini bulmaya calisiyolarmis umarim iyidir bebisleerim vallah aklim cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…