- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.361
Doktordan geldıkten sonra farkettim bende canım göbek deliğimin uc parmak ustune kadar şişmişti karnım.eşimle bizde ona bagladık yukarı cıktıgı için hissetmedim demek kiInternetde arastirdim doktorumlda konustum bisi yok diyo, internete gore bu haftalarda rahi NBC yer degistiriyo daha yukari cikiyo gobek deligi kismina yerlesme icinde bebekler daha cok haraket edib kendi yerlerini bulmaya calisiyolarmis umarim iyidir bebisleerim vallah aklim cikiyo
Kizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo ☹
Rahatla canım hiç bişey yoktur Allahın izniyleInternetde arastirdim doktorumlda konustum bisi yok diyo, internete gore bu haftalarda rahi NBC yer degistiriyo daha yukari cikiyo gobek deligi kismina yerlesme icinde bebekler daha cok haraket edib kendi yerlerini bulmaya calisiyolarmis umarim iyidir bebisleerim vallah aklim cikiyo
Tamm canm tesekkr ederimÜniversitenin Özel muayene numarasini arayin.ayrintili için randevu istediğinizi söyleyin 188 liraya olması lazım.
Evet devlet hastanelerinden alınmıyo direk tup bebek yaptırdığım universiteye almaya calısıcamCanım üniversiteyi bilmiyorum ama devlet hastanesinde önce bana kadın doğuma gideceksin o uygun görürse devletin riskli gebelik için yönlerdirecek dedi kadın. Bende özele aldım öyle olunca birde bir ay sonraya randevu veriyorlarmış.
Yakınımda devlet hastanesi var ama doktorları beni pek sarmiyo canim universiteye giderimCanim bende devlette kadin doguma a gittim perinatolojiye ayrintili ultrasona gircegimi soyledim o bana acti. Hatta ben randevu icin bakinca da ertesi gune randevu verdi ama dha 1 ay var bana hazir olsun diye perinatljiyi actirdim
Benim 18 hafta bitti ama hala hic birşey hissetmedim dun doktoruma sordum 20-24 arasi hissedersin dedi canim takma pozisyonlariylada alakali olabilirKizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo ☹
Üniversite hocaları hastalarına ayarlıyor. Bu konuda çok rahatlar. Ben ikinci tedavimi ünide hocaya yaptırmıştım. Rapor üzerine yaptı tedavimi ki ben talep etmemiştimEvet devlet hastanelerinden alınmıyo direk tup bebek yaptırdığım universiteye almaya calısıcam
Oy ya rabbim güzel günlerini göstersin inşallahAyrıntılıyı yaptırdım kötü bişey çıkmadı çok şükür sadece 360 gr bi kız çıktı. Hafsa bebek geliyo inşallah. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize ❤❤
yaaa kızmıymış sağlıkla dünyaya gelsin inşallahAyrıntılıyı yaptırdım kötü bişey çıkmadı çok şükür sadece 360 gr bi kız çıktı. Hafsa bebek geliyo inşallah. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize ❤❤
Alikahya kadın doğum dan telefonla aldım ben.veriyorlar.Evet devlet hastanelerinden alınmıyo direk tup bebek yaptırdığım universiteye almaya calısıcam
Hafsa ne canim? Hayirli ugurlu olsunAyrıntılıyı yaptırdım kötü bişey çıkmadı çok şükür sadece 360 gr bi kız çıktı. Hafsa bebek geliyo inşallah. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Ben kalp atışından sonra biraktim orayi yani doktrumla irtibati kestik malesf o ayarlayamaz ben ariyip deniycem bende cok acele etmek istemiyorum 3 hafta sonra dedi bana yani nerdeyse 21 hafta bitiminde yaptrmami söyledi ayrica onuda bi kontrol olarak sayicaz dedi sonrasinda bir ay sonra geleceksin dedi doktrum nerseyse 2 ay sonra ama ben bekleyemem o kadarÜniversite hocaları hastalarına ayarlıyor. Bu konuda çok rahatlar. Ben ikinci tedavimi ünide hocaya yaptırmıştım. Rapor üzerine yaptı tedavimi ki ben talep etmemiştimhistereskopi ameliyat raporuna yazmış benden ciddi problem varmış gibi ben şok oldum narkoz sonrası bir baktım bunlar ne yazmış. Onun için doktorun ayarlar inşallah erkenden gitmeyin 19 bitince gittim ben erken oldu. Bu cuma kızımın kalbini dinlemek için tekrar çağırdı doktor 21 bitince gitmiş olacağım yani.
Canm alikahya dan hangi numarayla aldin 182 malesef perinatologa randevu alinmiyo kadin doguma gidip actrmak gerekiyomus ben izmite cokda yakin değilim aslinda iki krre gidip gelememAlikahya kadın doğum dan telefonla aldım ben.veriyorlar.
Benimde 2 ay geçmiş olacak sorun olursa gel olmazsa gelme dedi çocukları tanıyamacak az daha uzarsaBen kalp atışından sonra biraktim orayi yani doktrumla irtibati kestik malesf o ayarlayamaz ben ariyip deniycem bende cok acele etmek istemiyorum 3 hafta sonra dedi bana yani nerdeyse 21 hafta bitiminde yaptrmami söyledi ayrica onuda bi kontrol olarak sayicaz dedi sonrasinda bir ay sonra geleceksin dedi doktrum nerseyse 2 ay sonra ama ben bekleyemem o kadar
0262 319 50 79 bu numaradan ulaştım.16: 00 gibi arayın onlar sizi yönlendirir.hastaneye gitmeye gerek kalmıyor sekreter size yer varsa randevu oluşturuyor. Bol sansCanm alikahya dan hangi numarayla aldin 182 malesef perinatologa randevu alinmiyo kadin doguma gidip actrmak gerekiyomus ben izmite cokda yakin değilim aslinda iki krre gidip gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?