Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Doktordan geldıkten sonra farkettim bende canım göbek deliğimin uc parmak ustune kadar şişmişti karnım.eşimle bizde ona bagladık yukarı cıktıgı için hissetmedim demek ki

Benim de 18.haftada ilk hisetim 4 gün boyunca ses soluk yoktu çok şükür artık daha aktif şimdi. İçin rahat etmiyorsa Ultrasona gir.

Rahatla canım hiç bişey yoktur Allahın izniyle

Evet devlet hastanelerinden alınmıyo direk tup bebek yaptırdığım universiteye almaya calısıcam

Canim bende devlette kadin doguma a gittim perinatolojiye ayrintili ultrasona gircegimi soyledim o bana acti. Hatta ben randevu icin bakinca da ertesi gune randevu verdi ama dha 1 ay var bana hazir olsun diye perinatljiyi actirdim
Yakınımda devlet hastanesi var ama doktorları beni pek sarmiyo canim universiteye giderim

Benim 18 hafta bitti ama hala hic birşey hissetmedim dun doktoruma sordum 20-24 arasi hissedersin dedi canim takma pozisyonlariylada alakali olabilir

Evet devlet hastanelerinden alınmıyo direk tup bebek yaptırdığım universiteye almaya calısıcam
Üniversite hocaları hastalarına ayarlıyor. Bu konuda çok rahatlar. Ben ikinci tedavimi ünide hocaya yaptırmıştım. Rapor üzerine yaptı tedavimi ki ben talep etmemiştim histereskopi ameliyat raporuna yazmış benden ciddi problem varmış gibi ben şok oldum narkoz sonrası bir baktım bunlar ne yazmış. Onun için doktorun ayarlar inşallah erkenden gitmeyin 19 bitince gittim ben erken oldu. Bu cuma kızımın kalbini dinlemek için tekrar çağırdı doktor 21 bitince gitmiş olacağım yani.

Ben kalp atışından sonra biraktim orayi yani doktrumla irtibati kestik malesf o ayarlayamaz ben ariyip deniycem bende cok acele etmek istemiyorum 3 hafta sonra dedi bana yani nerdeyse 21 hafta bitiminde yaptrmami söyledi ayrica onuda bi kontrol olarak sayicaz dedi sonrasinda bir ay sonra geleceksin dedi doktrum nerseyse 2 ay sonra ama ben bekleyemem o kadar

Benimde 2 ay geçmiş olacak sorun olursa gel olmazsa gelme dedi çocukları tanıyamacak az daha uzarsa inşallah ayarlarsın canım

Canm alikahya dan hangi numarayla aldin 182 malesef perinatologa randevu alinmiyo kadin doguma gidip actrmak gerekiyomus ben izmite cokda yakin değilim aslinda iki krre gidip gelemem
0262 319 50 79 bu numaradan ulaştım.16: 00 gibi arayın onlar sizi yönlendirir.hastaneye gitmeye gerek kalmıyor sekreter size yer varsa randevu oluşturuyor. Bol sans

Ikiz anneler ozellikle size sormak istedimde baktim ayni konu dun burda yapilmis ben bu ayin 7si gitmistim kendi doktoruma, 20 haftasinda doplere git dedi bir ay sonrasinda bana gelrsin dedi yani 2 ay ara var, normalde kanamaydi su geldimi derken en fazla iki haftada bir kontrole dusuyodum , doktorum zaten 14,16 hafta sonra bi sorun gormezsem ayda bi cagiricam diyordu, bende doktor randevusunu 16ina ala bildim yani yaklasik 5,6 hafta arada fark var acaba bu hafta tekrar evime yakin bi yere kontrole gitsemmi diye dusunuyorum, bi kac gundur haraket hiss etmiyorum baktimki artik iki hafta dolmus kontrol olali ve dopler icin daha 20 gun var sizce gideyimmi yoksa ekstra para ve cihaza maruz kalmanin anlami yokmu

ikiz gebelik için bana ayda bir fazla geldi benim detaylımı da kendi doktorum yapacağı için 18.-20.-22. haftalarda 3 kez detaylı organ taraması yapacak sonrada 2 yada 3 haftada bir kontrole çağıracağım dedi.

Canım eğer ağrın, sancın, kasılman ya da başka herhangi bir problemin yoksa evham yapma derim. Ben en son 15 Ocak ta gittim kendi doktoruma.. 14 Şubat ta ayrıntılı ultrasona girdim. Bir problem çok şükür çıkmadı kızımın kalbinin ekosunu çekemediği için 28 Şubat a randevu verdi cuma günü gideceğim inşallah onda da problem çıkmazsa iki hafta sonra yani 15 Mart ta kendi doktoruma gideceğim. Sancım kasılmam kanamam ağrım yok. Aklıma kötü bir şey getirmiyorum açıkcası. Yapıdan yapıya değişir rabbim bir metanet verdi bana çok panik değilim beklediğim den çok daha sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…