Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İkizlerde 20. Hafta sonrası kritik dönem başlıyor. 24. Haftadan sonra beklentim 3 haftaya 28 den sonra iki haftaya kadar takipleri düşüyor. Ben doktorum ile bunu konuştum. 15. Haftada bana bir ay sonraya ayrıntılı ultrason a git demişti 19 haftalıkken gittim yani. Onu kontrol kabul ediyoruz dedi. Sonra iki hafta sonra gel demişti yani 22 de gidecektim. Kızın ekosuna bakamayınca ayrıntılı da bir randevu fazladan oldu. Doktorumu aradım. Oraya gitmen yeterli ondan iki hafta sonra da bana gel dedi. 20.hafta ile iki haftaya düşmüş oldum. Sadece kendi doktorum değil ayrıntılı ultrason yapan doktor bakmış oldu.

ikiz gebelik için bana ayda bir fazla geldi benim detaylımı da kendi doktorum yapacağı için 18.-20.-22. haftalarda 3 kez detaylı organ taraması yapacak sonrada 2 yada 3 haftada bir kontrole çağıracağım dedi.
Yazildigim doktor baya pahali kiza bu kadar fazla digilmi soyledim, oda canim 2 hafta arayla 3 kez geliceksin toplam fiyat bu soyledi, 200 dollar civari, o sirada da kendi doktorum olmuycak , yani en son kontrolle ilk dopler arasi 5,6 hafta oluyo ,sonrasinda da iki hafta arayla dopler doktor bakicak, belki bu haftasoni bi ultrasona girerim hersey yolundami diye

Canim peki haraket falan hiss ediyomisun? Bende bi ara baya agri gibi baski oluyodu bebek haraketler hiss ediyordum dokunur gibi oluyolardi bi saniyeliyine. Simdi hicbisy yok int rahim yer degistirdiginde bebek kendine uygun poziisyon aldiginda daha aktif olr sonra boyle bazen hareketsiz kalmasi normal yaziyo ama bilmeedim suan bakiyordumda son kontrolle dopler arasi baya varmis

sen hangi ülkedeydin canım ben seni Türkiyede sanıyorum

Canım benim plesantam rahmin en yüzünde. Plesenta anterio yerleşim şeklinde. Yani bebek ile göbek arasında plesanta var. Onun için doktor biraz geç tekmeleri hissedersin dedi. İçerde kayma şekilde hareketlerini hissediyorum. Yer değişimi hissediyorum. Göbeğe bakınca dalga gibi oluyor onu da takip ediyorum ama tam anlamıyla dokunuş yok. 26 dan sonra güçlü inşallah olur

Kizlar kac kilo aldiniz
5 6 kilo arasında gidip geliyorum canım. 83.4 ile gebe kaldım 88.7 ile 89.5 arasında gidip geliyorum. İlk defa iki gündür şişlik var ondan 89 üzerine çıktım. Ellerim şiş, bacaklarım tuzlu da yemedim ama yüzük parmağıma zor giriyor iki gündür. 18 kilo daha hakkım var İkizlerde max 24

Ben de bir ara onu yaşadım kuzum 19. Haftalarda bir anda sanki hareketleri kesildi gibi biraz stres yaptım. Sonra yine hareket etmeye başladı ama.bence olumsuz düşünme kuzum hissetmek için daha erken belki senin hissedecegin derecede hareket etmiyorlardir

Ben en son 12+6 da ikili test için gittim doktor 18 haftalık olunca gel dedi cumartesi gidecem.daha cinsiyetlerini öğrenmedim ayda bir normal deniliyor kontrol için.doktora sordum neden bu kadar geç geliyorum diye şuan sık gelmene gerek yok dedi.24 haftadan sonra 2 haftada bir 30 haftadan sonra duruma göre haftada bir geleceksin dedi. Hareketlerinide merak et gece oynuyorlar ben en çok o zaman hissediyorum.bir tane muz ye 11 gibi yat yarım saat 1 saat sonra oynamaya başlıyorlar

Yyok canim bende 6,5 kilo almisim seden cok

Ben plazenta yerlesmesi detayini bilmiyorum baya karnim cikmis fakat senin dedigin gibi dalgalanma falan hiss etmedim belkide denk gelmedim zaten nefes alb veriyoruz diye gobus haraketli nefes tutsak belki anlariz allahim iki tekmeycin yaptiklarimoza baksana

Ya kizlar iyiki varsiniz cook sagolun, annem ablam da icini ferah tut falan diyolar da birebir yasayan birisi olarak bu haftalarda normalmisi duymak icime su serpti esime kizlar normal diyo icim rahatladi diyorum ,esim hangi kizlar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…