- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.381
Yazildigim doktor baya pahali kiza bu kadar fazla digilmi soyledim, oda canim 2 hafta arayla 3 kez geliceksin toplam fiyat bu soyledi, 200 dollar civari, o sirada da kendi doktorum olmuycak , yani en son kontrolle ilk dopler arasi 5,6 hafta oluyo ,sonrasinda da iki hafta arayla dopler doktor bakicak, belki bu haftasoni bi ultrasona girerim hersey yolundami diyeikiz gebelik için bana ayda bir fazla geldi benim detaylımı da kendi doktorum yapacağı için 18.-20.-22. haftalarda 3 kez detaylı organ taraması yapacak sonrada 2 yada 3 haftada bir kontrole çağıracağım dedi.
Canim peki haraket falan hiss ediyomisun? Bende bi ara baya agri gibi baski oluyodu bebek haraketler hiss ediyordum dokunur gibi oluyolardi bi saniyeliyine. Simdi hicbisy yok int rahim yer degistirdiginde bebek kendine uygun poziisyon aldiginda daha aktif olr sonra boyle bazen hareketsiz kalmasi normal yaziyo ama bilmeedim suan bakiyordumda son kontrolle dopler arasi baya varmisCanım eğer ağrın, sancın, kasılman ya da başka herhangi bir problemin yoksa evham yapma derim. Ben en son 15 Ocak ta gittim kendi doktoruma.. 14 Şubat ta ayrıntılı ultrasona girdim. Bir problem çok şükür çıkmadı kızımın kalbinin ekosunu çekemediği için 28 Şubat a randevu verdi cuma günü gideceğim inşallah onda da problem çıkmazsa iki hafta sonra yani 15 Mart ta kendi doktoruma gideceğim. Sancım kasılmam kanamam ağrım yok. Aklıma kötü bir şey getirmiyorum açıkcası. Yapıdan yapıya değişir rabbim bir metanet verdi bana çok panik değilim beklediğim den çok daha sakinim
2bucuk yildir evliyim, tup bebek denemeleri yuzunden46 kilodan 59 kadar ciktim , hamile kaldigim ay ve sonraki ikiKizlar kac kilo aldiniz
Iki ay baya kilo verdim suan 61deyimKizlar kac kilo aldiniz
sen hangi ülkedeydin canım ben seni Türkiyede sanıyorumYazildigim doktor baya pahali kiza bu kadar fazla digilmi soyledim, oda canim 2 hafta arayla 3 kez geliceksin toplam fiyat bu soyledi, 200 dollar civari, o sirada da kendi doktorum olmuycak , yani en son kontrolle ilk dopler arasi 5,6 hafta oluyo ,sonrasinda da iki hafta arayla dopler doktor bakicak, belki bu haftasoni bi ultrasona girerim hersey yolundami diye
ben bu haftaya kadar 4 kilo aldım sanırım tam başladığım kiloyu hatırlamıyorumKizlar kac kilo aldiniz
Canım benim plesantam rahmin en yüzünde. Plesenta anterio yerleşim şeklinde. Yani bebek ile göbek arasında plesanta var. Onun için doktor biraz geç tekmeleri hissedersin dedi. İçerde kayma şekilde hareketlerini hissediyorum. Yer değişimi hissediyorum. Göbeğe bakınca dalga gibi oluyor onu da takip ediyorum ama tam anlamıyla dokunuş yok. 26 dan sonra güçlü inşallah olurCanim peki haraket falan hiss ediyomisun? Bende bi ara baya agri gibi baski oluyodu bebek haraketler hiss ediyordum dokunur gibi oluyolardi bi saniyeliyine. Simdi hicbisy yok int rahim yer degistirdiginde bebek kendine uygun poziisyon aldiginda daha aktif olr sonra boyle bazen hareketsiz kalmasi normal yaziyo ama bilmeedim suan bakiyordumda son kontrolle dopler arasi baya varmis
5 6 kilo arasında gidip geliyorum canım. 83.4 ile gebe kaldım 88.7 ile 89.5 arasında gidip geliyorum. İlk defa iki gündür şişlik var ondan 89 üzerine çıktım. Ellerim şiş, bacaklarım tuzlu da yemedim ama yüzük parmağıma zor giriyor iki gündür. 18 kilo daha hakkım var İkizlerde max 24Kizlar kac kilo aldiniz
Sağolasın canm Hafsa adı olacak inşallahHafsa ne canim? Hayirli ugurlu olsun
En çok kiloyu ben aldım heralde. Tedavi öncesi 16kilo verdim 62yle tedaviye başladım. Test zamanı 66ydım. Şu an 72yim. Kocaman 6 kilo şimdidenKizlar kac kilo aldiniz
Ben de bir ara onu yaşadım kuzum 19. Haftalarda bir anda sanki hareketleri kesildi gibi biraz stres yaptım. Sonra yine hareket etmeye başladı ama.bence olumsuz düşünme kuzum hissetmek için daha erken belki senin hissedecegin derecede hareket etmiyorlardirKizlar nasilsiniz? Ben 15,16 hafta arasi baya haraket hiss ediyordum aniden icerden bisi bana dokunuyodu pit diye hem kiz hem erkekte hattda kiz erkekten daha aktifti ben icerde erkegi dovuyormu diye saka yapiyorduk son uc belki dort gundur hicbisey yok dun cok az bi kipirmada oldu o kadar o da erkek yapti kizdan ses soluk yok, doktoruma yazdim , gerci ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hsis edilmemesi normal diyolar ama ben hiss edipte sonradan haraketlerin kayb olmasi beni korkuduyo ☹
Ben 25. Haftadayim 4- 5 kilo aldımKizlar kac kilo aldiniz
Ben en son 12+6 da ikili test için gittim doktor 18 haftalık olunca gel dedi cumartesi gidecem.daha cinsiyetlerini öğrenmedim ayda bir normal deniliyor kontrol için.doktora sordum neden bu kadar geç geliyorum diye şuan sık gelmene gerek yok dedi.24 haftadan sonra 2 haftada bir 30 haftadan sonra duruma göre haftada bir geleceksin dedi. Hareketlerinide merak et gece oynuyorlar ben en çok o zaman hissediyorum.bir tane muz ye 11 gibi yat yarım saat 1 saat sonra oynamaya başlıyorlarIkiz anneler ozellikle size sormak istedimde baktim ayni konu dun burda yapilmis ben bu ayin 7si gitmistim kendi doktoruma, 20 haftasinda doplere git dedi bir ay sonrasinda bana gelrsin dedi yani 2 ay ara var, normalde kanamaydi su geldimi derken en fazla iki haftada bir kontrole dusuyodum , doktorum zaten 14,16 hafta sonra bi sorun gormezsem ayda bi cagiricam diyordu, bende doktor randevusunu 16ina ala bildim yani yaklasik 5,6 hafta arada fark var acaba bu hafta tekrar evime yakin bi yere kontrole gitsemmi diye dusunuyorum, bi kac gundur haraket hiss etmiyorum baktimki artik iki hafta dolmus kontrol olali ve dopler icin daha 20 gun var sizce gideyimmi yoksa ekstra para ve cihaza maruz kalmanin anlami yokmu
Yyok canim bende 6,5 kilo almisim seden cokEn çok kiloyu ben aldım heralde. Tedavi öncesi 16kilo verdim 62yle tedaviye başladım. Test zamanı 66ydım. Şu an 72yim. Kocaman 6 kilo şimdidenkendime doğuma kadar 80 hedefi koydum en fazla ama yapabilir miyim bilmiyorum
Almanyasen hangi ülkedeydin canım ben seni Türkiyede sanıyorum
Ben plazenta yerlesmesi detayini bilmiyorum baya karnim cikmis fakat senin dedigin gibi dalgalanma falan hiss etmedim belkide denk gelmedim zaten nefes alb veriyoruz diye gobus haraketli nefes tutsak belki anlarizCanım benim plesantam rahmin en yüzünde. Plesenta anterio yerleşim şeklinde. Yani bebek ile göbek arasında plesanta var. Onun için doktor biraz geç tekmeleri hissedersin dedi. İçerde kayma şekilde hareketlerini hissediyorum. Yer değişimi hissediyorum. Göbeğe bakınca dalga gibi oluyor onu da takip ediyorum ama tam anlamıyla dokunuş yok. 26 dan sonra güçlü inşallah olur
Tamam canim adiyl buyusun o kadar tibbi termler okuyoruzki her okduugim farkli sey oyle geliyoSağolasın canm Hafsa adı olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?