- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.401
Ben nefes tutuyorum arada emin oluyorumBen plazenta yerlesmesi detayini bilmiyorum baya karnim cikmis fakat senin dedigin gibi dalgalanma falan hiss etmedim belkide denk gelmedim zaten nefes alb veriyoruz diye gobus haraketli nefes tutsak belki anlarizallahim iki tekmeycin yaptiklarimoza baksana
Hahah çok ilginçmiş ben annemi bile karıştırmadım asıl anne babadan başka kimsenin hakkı yok çocuğun ismine karışmayaBu arada isim konusu daha belirlemedim kayinvalidem surekli bizim ailede gelinler isim koyamaz gibi seyler soyluyodu evliligim boyunca bende onu kirmak istemiyorum, dini isimlee istiyoruz bir erkek birde kiz hem uyumlu hem de dini olarak ne isimler oneririsiniz? Fatima, Zehra, EsmaNur, Meryem Mikail, Mustafa,Omer, Ismail/ suan aklimda bunlar var ama daha kesinlesmedi uygun bi dille annacim bu isimlerde guzel falan diycem artik iicinden ne secerse
Bende en son biraz kırıcı olacak şekilde söyledim. Ama duramadı ben tamam dedikçe kaşıdı bende insan evladıyımHahah çok ilginçmiş ben annemi bile karıştırmadım asıl anne babadan başka kimsenin hakkı yok çocuğun ismine karışmaya
Hahah çok ilginçmiş ben annemi bile karıştırmadım asıl anne babadan başka kimsenin hakkı yok çocuğun ismine karışmaya
Canim valla ben bu aileye girdigimden beri ortada cocuk yokken o kadar aci stresten cikiyodum ustune iste bizde evin gelini isim koyamazdan tutun onun ne haddine kimiye kadar gidiyordu bende oylece dinliiyordum taa o zamanlardan saglikli olsunda ne ister koyar diyordum yeterki gonul koymasin,kalbi kirilmasin, benden ince iki eltim dogum yapti birine kendi ismini koydu ondan oncekileride hepsinde i karar vermis son eltim kendi istedigini koydu diye dunyalar dagiliyordu resmenBende en son biraz kırıcı olacak şekilde söyledim. Ama duramadı ben tamam dedikçe kaşıdı bende insan evladıyımkızı ben erkeği eşim koyacak. Erkeği zaten Ömer Asaf dedi tamam dedim ki bende sevdim. Kıza Defne beğenmedi dalga geçerler güzel isim koy dedi. Kime göre güzel dedim bence çok güzel ki koyuyorum dedim. Annene sor dedi anneme niye sorayım çocuk benim çocuğum dedim. Herkes kendi çocuğuna isim koysun dedim tamam dedi tlf kapadık. Üzülüyorum sonra kırdığım için ama bu konuda hassasım. O kadar iğneyi onlar yemedi. Ben yedim ben koyacağım daha da bir şey demez ama o konuda çabuk kendine geliyor. Eşimde ailesini memnun etme takıntısı var ama ben kimseyi memnun etmek zorunda değilim. Ucu bana dokunmayan şeylerde memnun etsin. Benimkilerde dini istiyor. Dedesi hoca kaynanamın adı kuran da yok bunu diyeceğim ama aklımda tekrar derse bir şey
Allah akıl fikir versin ne kadar çok anlam yüklüyor isme, zor canım ya her konuda böyleyse cennetlik olursun idare ederekCanim valla ben bu aileye girdigimden beri ortada cocuk yokken o kadar aci stresten cikiyodum ustune iste bizde evin gelini isim koyamazdan tutun onun ne haddine kimiye kadar gidiyordu bende oylece dinliiyordum taa o zamanlardan saglikli olsunda ne ister koyar diyordum yeterki gonul koymasin,kalbi kirilmasin, benden ince iki eltim dogum yapti birine kendi ismini koydu ondan oncekileride hepsinde i karar vermis son eltim kendi istedigini koydu diye dunyalar dagiliyordu resmenkulagina kendi istedigi ismi okutdu simdi cocugun kimlikte ve cagirdigmiz ismi farkli kulagina okunan isim farkli, zaten stresli hamilelk geciriyorum bide onun simseklerini uzerime cekemiycem dini ve anlami guzel olsun yeter annecim dedim ki dini istemesem kendisinin yoresel qarip ve anlamsiz isimleri cok
valla helal olsun canım ne diyim iyi sabırlıymışsınCanim valla ben bu aileye girdigimden beri ortada cocuk yokken o kadar aci stresten cikiyodum ustune iste bizde evin gelini isim koyamazdan tutun onun ne haddine kimiye kadar gidiyordu bende oylece dinliiyordum taa o zamanlardan saglikli olsunda ne ister koyar diyordum yeterki gonul koymasin,kalbi kirilmasin, benden ince iki eltim dogum yapti birine kendi ismini koydu ondan oncekileride hepsinde i karar vermis son eltim kendi istedigini koydu diye dunyalar dagiliyordu resmenkulagina kendi istedigi ismi okutdu simdi cocugun kimlikte ve cagirdigmiz ismi farkli kulagina okunan isim farkli, zaten stresli hamilelk geciriyorum bide onun simseklerini uzerime cekemiycem dini ve anlami guzel olsun yeter annecim dedim ki dini istemesem kendisinin yoresel qarip ve anlamsiz isimleri cok
ben hala iğne yaparken bide kanayınca kocama ajitasyon yapıyodum ismi sen koymakta kararlımısın diyeBende en son biraz kırıcı olacak şekilde söyledim. Ama duramadı ben tamam dedikçe kaşıdı bende insan evladıyımkızı ben erkeği eşim koyacak. Erkeği zaten Ömer Asaf dedi tamam dedim ki bende sevdim. Kıza Defne beğenmedi dalga geçerler güzel isim koy dedi. Kime göre güzel dedim bence çok güzel ki koyuyorum dedim. Annene sor dedi anneme niye sorayım çocuk benim çocuğum dedim. Herkes kendi çocuğuna isim koysun dedim tamam dedi tlf kapadık. Üzülüyorum sonra kırdığım için ama bu konuda hassasım. O kadar iğneyi onlar yemedi. Ben yedim ben koyacağım daha da bir şey demez ama o konuda çabuk kendine geliyor. Eşimde ailesini memnun etme takıntısı var ama ben kimseyi memnun etmek zorunda değilim. Ucu bana dokunmayan şeylerde memnun etsin. Benimkilerde dini istiyor. Dedesi hoca kaynanamın adı kuran da yok bunu diyeceğim ama aklımda tekrar derse bir şey
1.68 canim boyum kilomda suan 75Kizlar bu arada boy kac? Ben zaten minnagim diye herhalde az kilo aldim ama en son kontrolde bebislerin kilosu haftasina gore fazlaydi , bende boy 158 kilo suan 61/62 arasi
Boyumuz aynuda kilo +101.68 canim boyum kilomda suan 75
Cok tesekkr ederim canim0262 319 50 79 bu numaradan ulaştım.16: 00 gibi arayın onlar sizi yönlendirir.hastaneye gitmeye gerek kalmıyor sekreter size yer varsa randevu oluşturuyor. Bol sans
Yok canim en cok kiloyu ben almışımEn çok kiloyu ben aldım heralde. Tedavi öncesi 16kilo verdim 62yle tedaviye başladım. Test zamanı 66ydım. Şu an 72yim. Kocaman 6 kilo şimdidenkendime doğuma kadar 80 hedefi koydum en fazla ama yapabilir miyim bilmiyorum
Yaa evet burada kanka olduk resmenYa kizlar iyiki varsiniz cook sagolun, annem ablam da icini ferah tut falan diyolar da birebir yasayan birisi olarak bu haftalarda normalmisi duymak icime su serptiesime kizlar normal diyo icim rahatladi diyorum ,esim hangi kizlar diyo
Kuzum sabrına ve anlayışına hayran kaldım ben de en başta eşimi uyaranlardanim isim olayına ne benim ne senin ailen karışacak o Kadar iğneyi ben vuruldum dedimCanim valla ben bu aileye girdigimden beri ortada cocuk yokken o kadar aci stresten cikiyodum ustune iste bizde evin gelini isim koyamazdan tutun onun ne haddine kimiye kadar gidiyordu bende oylece dinliiyordum taa o zamanlardan saglikli olsunda ne ister koyar diyordum yeterki gonul koymasin,kalbi kirilmasin, benden ince iki eltim dogum yapti birine kendi ismini koydu ondan oncekileride hepsinde i karar vermis son eltim kendi istedigini koydu diye dunyalar dagiliyordu resmenkulagina kendi istedigi ismi okutdu simdi cocugun kimlikte ve cagirdigmiz ismi farkli kulagina okunan isim farkli, zaten stresli hamilelk geciriyorum bide onun simseklerini uzerime cekemiycem dini ve anlami guzel olsun yeter annecim dedim ki dini istemesem kendisinin yoresel qarip ve anlamsiz isimleri cok
Ben yine de bi kac isim alternativ bulmaya calisiyorum Icinden birini secer diye, istersem direnir isteidgimi koyarim fakat sonra kavga falan istemiyorum o siraKuzum sabrına ve anlayışına hayran kaldım ben de en başta eşimi uyaranlardanim isim olayına ne benim ne senin ailen karışacak o Kadar iğneyi ben vuruldum dedimama bazen dünya işlerine çok taktigimizi düşünüyorum ne bileyim sen kendini doldurmamışsin kaynanin o kadar ilgincliklerine rağmen Rabbim seni mükafatlandiracak inşallah keşke ben de senin gibi olsam maşallah
Sen en iyi olanını düşünmüşsündür inşallah hem senin hem eşinin hem kayınvalidenin gönlüne göre uygun bir isim bulursunuzBen yine de bi kac isim alternativ bulmaya calisiyorum Icinden birini secer diye, istersem direnir isteidgimi koyarim fakat sonra kavga falan istemiyorum o sira
Ay bende evldigmde 63 tum 5 yilda 68 e ciktim hamilelikte 75 oldum kabus gbiBoyumuz aynuda kilo +1068 ile evlenmiştim 3.5 yılda dombili oldum iyice
amannn boşverin veririz tadını çıkaralım şimdi sağlık sorunu olmasındaAy bende evldigmde 63 tum 5 yilda 68 e ciktim hamilelikte 75 oldum kabus gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?