Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar bu arada boy kac? Ben zaten minnagim diye herhalde az kilo aldim ama en son kontrolde bebislerin kilosu haftasina gore fazlaydi , bende boy 158 kilo suan 61/62 arasi

Bu arada isim konusu daha belirlemedim kayinvalidem surekli bizim ailede gelinler isim koyamaz gibi seyler soyluyodu evliligim boyunca bende onu kirmak istemiyorum, dini isimlee istiyoruz bir erkek birde kiz hem uyumlu hem de dini olarak ne isimler oneririsiniz? Fatima, Zehra, EsmaNur, Meryem Mikail, Mustafa,Omer, Ismail/ suan aklimda bunlar var ama daha kesinlesmedi uygun bi dille annacim bu isimlerde guzel falan diycem artik iicinden ne secerse

Ben nefes tutuyorum arada emin oluyorum maymun ettiler vallahi daha şimdiden

Hahah çok ilginçmiş ben annemi bile karıştırmadım asıl anne babadan başka kimsenin hakkı yok çocuğun ismine karışmaya

Hahah çok ilginçmiş ben annemi bile karıştırmadım asıl anne babadan başka kimsenin hakkı yok çocuğun ismine karışmaya
Bende en son biraz kırıcı olacak şekilde söyledim. Ama duramadı ben tamam dedikçe kaşıdı bende insan evladıyım kızı ben erkeği eşim koyacak. Erkeği zaten Ömer Asaf dedi tamam dedim ki bende sevdim. Kıza Defne beğenmedi dalga geçerler güzel isim koy dedi. Kime göre güzel dedim bence çok güzel ki koyuyorum dedim. Annene sor dedi anneme niye sorayım çocuk benim çocuğum dedim. Herkes kendi çocuğuna isim koysun dedim tamam dedi tlf kapadık. Üzülüyorum sonra kırdığım için ama bu konuda hassasım. O kadar iğneyi onlar yemedi. Ben yedim ben koyacağım daha da bir şey demez ama o konuda çabuk kendine geliyor. Eşimde ailesini memnun etme takıntısı var ama ben kimseyi memnun etmek zorunda değilim. Ucu bana dokunmayan şeylerde memnun etsin. Benimkilerde dini istiyor. Dedesi hoca kaynanamın adı kuran da yok bunu diyeceğim ama aklımda tekrar derse bir şey

Canim valla ben bu aileye girdigimden beri ortada cocuk yokken o kadar aci stresten cikiyodum ustune iste bizde evin gelini isim koyamazdan tutun onun ne haddine kimiye kadar gidiyordu bende oylece dinliiyordum taa o zamanlardan saglikli olsunda ne ister koyar diyordum yeterki gonul koymasin,kalbi kirilmasin, benden ince iki eltim dogum yapti birine kendi ismini koydu ondan oncekileride hepsinde i karar vermis son eltim kendi istedigini koydu diye dunyalar dagiliyordu resmen kulagina kendi istedigi ismi okutdu simdi cocugun kimlikte ve cagirdigmiz ismi farkli kulagina okunan isim farkli, zaten stresli hamilelk geciriyorum bide onun simseklerini uzerime cekemiycem dini ve anlami guzel olsun yeter annecim dedim ki dini istemesem kendisinin yoresel qarip ve anlamsiz isimleri cok

Allah akıl fikir versin ne kadar çok anlam yüklüyor isme, zor canım ya her konuda böyleyse cennetlik olursun idare ederek

valla helal olsun canım ne diyim iyi sabırlıymışsın

ben hala iğne yaparken bide kanayınca kocama ajitasyon yapıyodum ismi sen koymakta kararlımısın diye hayır normalde olsa 9 ay karnında taşıyan her türlü ağrısına sancısına katlanan yeterki iyi olsunlar diyen biziz kimsenin haddi değil. Benim annem kendisi kardeşiminde benimde ismimi kendisi koymuş kimseyi karıştırmamış. Bize şu güzel bu güzel diyodu ,bulduğumuz isimlere kulp buluyodu. Bende dedim sen kendine karıştırmamışsın banada karışamazsın. Kayınbabamlara sadece eşim isimleri söyledi hiç bişey demediler Sağlıkla gelsin canım oğluşlarım dombiklerim benim ayy doğsalar sağ sağlim nasıl sevesim var

Yok canim en cok kiloyu ben almışım 74 le hamile kaldim 67 ye düştüm ve bulanti hapini kullanmaya baslayali 10 kilo almisim nerdeyse 76 kiloyla rekor bende boyumda 1.60

Ya kizlar iyiki varsiniz cook sagolun, annem ablam da icini ferah tut falan diyolar da birebir yasayan birisi olarak bu haftalarda normalmisi duymak icime su serpti esime kizlar normal diyo icim rahatladi diyorum ,esim hangi kizlar diyo
Yaa evet burada kanka olduk resmen burası gerçekten her anlamda rahatlatıyor insanı. Sağolun kızlar

Kuzum sabrına ve anlayışına hayran kaldım ben de en başta eşimi uyaranlardanim isim olayına ne benim ne senin ailen karışacak o Kadar iğneyi ben vuruldum dedim ama bazen dünya işlerine çok taktigimizi düşünüyorum ne bileyim sen kendini doldurmamışsin kaynanin o kadar ilgincliklerine rağmen Rabbim seni mükafatlandiracak inşallah keşke ben de senin gibi olsam maşallah

Ben yine de bi kac isim alternativ bulmaya calisiyorum Icinden birini secer diye, istersem direnir isteidgimi koyarim fakat sonra kavga falan istemiyorum o sira

Ben yine de bi kac isim alternativ bulmaya calisiyorum Icinden birini secer diye, istersem direnir isteidgimi koyarim fakat sonra kavga falan istemiyorum o sira
Sen en iyi olanını düşünmüşsündür inşallah hem senin hem eşinin hem kayınvalidenin gönlüne göre uygun bir isim bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…