:2:ben bu yıl hayatımda gormedıgım 2 rakamı yan yana gordum 72 kılo oldum hayatım boyunca hep 58 dım
sonra 64 olunca kafamı duvarlara vurdum ve bır gun gıysıler olmamaya baslayınca ne oluyoruz degıp tartılmamala acı gercekle karsılastım
sımdı kendımı kampa aldım hazırana kadar en kotu sartla 60 olmalıyım sonra 49-50
cnm bende 78 le başaldım şu an 71,3 le devam ediyorum boyum 1,67
canım süper tavsiye.yarın kesin alıyorum.bu fındık ceviz falan ne zaman yemek lazım ?
sonundaa regl oldummm. ve çok zorlu bir regl oldu . şiddetli bir karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadım. hastaneye gidip iğne yaptırmak zorunda kaldım. halsizleştim ve o gün diyet yapmadım ve çok pişman oldum. dün yediğim herşeyin karnımda kocaman kütle şekline dönüştüğünü düşünmeye başladım inanılmaz pişmanım. bugün fazla birşey yemedim diyetimi çok güzel uyguladım. ama yine de içim hiç rahat değil. bunları söylüyorum çünkü sakın bir sürelik kaçamak yapmaya kalkmayın kendinizi çok kötü hissediyorsunuz zaten bir faydası da yokkşimdi spor yapıp kitap okuyup uyumayı düşünüyorum herkese iyi gecelerr ...
canım çok geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 1 hafta oldu ve 3 kilo gitti şimdiden ve de Hazirana kadar en az 7 kilo daha gitmesi lazim benimle 3 3-5 ay diyet yapmak isteyen var mi bu yolculukta kısıtlı zamanı olup bana eşlik etmek isteyen varsa çok memnun olurum.
merhaba hosgeldin canim insallah oluruz hep birlikte :)ben de hazirana kadar en az 65 kilo olmak istiyorum hamileliğimde çok kilo aldım ama artık kurtulmak istiyorum.
canım hemcinslerim
hani hazırana kadar beraber zayıflıyorduk. neden bu kadar az mesaj var ki bu konu da hadi paylaşalm birşeyler... konu sahibi özellikle duy sesimii
Merhaba canım hoşgeldin emin ol istedikten sonra bu kilolarin hepsinden kurtulursun ben de bazen umutsuzlğa düşüyorum ama yılmadan buraları okuyarak devam ediyorum.Merhaba Arkadaşlar benide aranıza alın bende zayıflamak istiyorum.27 yaşındayım 3 ay önc doğum yaptım ve şuan 86 kilodayım. Aynaya bakmaya utanıyorum.Bende yarından itibaren düzenli beslenip hazirana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonra hemen sütüm gelmedi; sütüm gelsin diye yemediğim tatlı türü kalmadı ama hepsi boşunaymış düzenli beslenme ve bol su içme süt getiriyormuş gerçekten, bunu çok geç anladım.Süt getirsin diye yediklerim bana çok kilo yaptı ben hamilelik döneminde bile bu kadar kilo almamıştım.Lütfen birbirimize destek ile istediğimiz kiloları verelim.Kıyafetlerimin içine olmak istiyorum.Çok sıkıldım şişmanlıktan.
merhabe evet bu kişi benim:) yanı bırlıkte zayıflayabılecegım destek verecegım alacagım irtabatta olacagım bırılerine ihtiyacım var.beraber zayıflayalım.82 kiloyım kesınlıkle kılo vermem lazım.cunku mutlu değilim.
benide aranıza alın kızlaar...ben 15 mart ta lahana diyetine başladım 1 haftada 87 den 84 e düştüm ama bu hafta sonu o kadar yedim ki yine 85 oldum :18:benim 65 kilo olmam lazım biraz zor gibi ama :26:sporada başladım
canım bende 85 tım ve su an da 72 yım uc ay olcak nerdeyse spor yapmadan olmuyo bu ıs kı ben her gun gıdıyom vede yedıklerımı azaltım on uc kılo gıttı hedefımızde aynı kılomuzda aynıymıs basladığım su anda verdığım ıcın cokkkk mutluyum kı sana allh nasıp etsın on kılo daha versem super olcak sen bana destek bende sana destek olalım attalım su kıloları
hayatım da ilk kez spor yapıyorum ama zayıflamam için değer dimi:) şu an 72 misinay ben o rakamı yıllardır görmüyorum tartıda darısı başıma inşallah benim kaldı 17 kilocuk şu yaz gelmeden vermem lazım malum izmirin kısları güzel insan onları gördükçe kıskanıyoo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?