Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

Aynı ben gibisin sende.... Bende ömrümde ilk kez 71 leri gördüm.... Çok korktum çünkü durmuyor yani kendi kendine habire artma eğiliminde.... O yüzde dedimki eğitim şart.....

canım süper tavsiye.yarın kesin alıyorum.bu fındık ceviz falan ne zaman yemek lazım ?

kusura bakma canım 2 gündür giremedim cevap yazamadım. 2-3 saat arayla birşeyler tüketmelisin bunun 3 öğünü ana öğün olmalı diğerlerinde fındık incir gibi şeyler tüketebilirsin.

sonundaa regl oldummm. ve çok zorlu bir regl oldu . şiddetli bir karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadım. hastaneye gidip iğne yaptırmak zorunda kaldım. halsizleştim ve o gün diyet yapmadım ve çok pişman oldum. dün yediğim herşeyin karnımda kocaman kütle şekline dönüştüğünü düşünmeye başladım inanılmaz pişmanım. bugün fazla birşey yemedim diyetimi çok güzel uyguladım. ama yine de içim hiç rahat değil. bunları söylüyorum çünkü sakın bir sürelik kaçamak yapmaya kalkmayın kendinizi çok kötü hissediyorsunuz zaten bir faydası da yokk şimdi spor yapıp kitap okuyup uyumayı düşünüyorum herkese iyi gecelerr ...

canım çok geçmiş olsun.

canım çok geçmiş olsun.

teşekkür ederimm
şuan sağlık açısından iyiyim. her ay yaşadığım birşey aslında önlem almam gerekiyordu bu ay alamadım. beni asıl üzen bir günlük de olsa diyetimi bozmak olduu o birgün bana kilo aldırdı gibi hissediyorumm :26:

ben de hazirana kadar en az 65 kilo olmak istiyorum hamileliğimde çok kilo aldım ama artık kurtulmak istiyorum.

canım hemcinslerim
hani hazırana kadar beraber zayıflıyorduk. neden bu kadar az mesaj var ki bu konu da hadi paylaşalm birşeyler... konu sahibi özellikle duy sesimii

Merhaba Arkadaşlar benide aranıza alın bende zayıflamak istiyorum.27 yaşındayım 3 ay önc doğum yaptım ve şuan 86 kilodayım. Aynaya bakmaya utanıyorum.Bende yarından itibaren düzenli beslenip hazirana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonra hemen sütüm gelmedi; sütüm gelsin diye yemediğim tatlı türü kalmadı ama hepsi boşunaymış düzenli beslenme ve bol su içme süt getiriyormuş gerçekten, bunu çok geç anladım.Süt getirsin diye yediklerim bana çok kilo yaptı ben hamilelik döneminde bile bu kadar kilo almamıştım.Lütfen birbirimize destek ile istediğimiz kiloları verelim.Kıyafetlerimin içine olmak istiyorum.Çok sıkıldım şişmanlıktan.

merhabe evet bu kişi benim:) yanı bırlıkte zayıflayabılecegım destek verecegım alacagım irtabatta olacagım bırılerine ihtiyacım var.beraber zayıflayalım.82 kiloyım kesınlıkle kılo vermem lazım.cunku mutlu değilim.

ben de hazirana kadar en az 65 kilo olmak istiyorum hamileliğimde çok kilo aldım ama artık kurtulmak istiyorum.
merhaba hosgeldin canim insallah oluruz hep birlikte :)

canım hemcinslerim
hani hazırana kadar beraber zayıflıyorduk. neden bu kadar az mesaj var ki bu konu da hadi paylaşalm birşeyler... konu sahibi özellikle duy sesimii

çok haklısın gercekten giremedim hiç şu araalar internetim yoktu malesef,ben yola devam ediyorum yürüyebildiğim kadar da yürümeye çalışıyorum siz ne alemdesiniz?

Merhaba canım hoşgeldin emin ol istedikten sonra bu kilolarin hepsinden kurtulursun ben de bazen umutsuzlğa düşüyorum ama yılmadan buraları okuyarak devam ediyorum.
Olsun en azından cocugun icin aldin bu kilolari bir de boyle bak,istedigin zaman kilolarini verebilirsin ama çocuk bambaşkadır heralde :)

merhaba canım hosgeldin kesinlikle zayıflıyoruz hazirana kadar sen naptın baslayabidin mi?

benide aranıza alın kızlaar...ben 15 mart ta lahana diyetine başladım 1 haftada 87 den 84 e düştüm ama bu hafta sonu o kadar yedim ki yine 85 oldum :18:benim 65 kilo olmam lazım biraz zor gibi ama :26:sporada başladım

benide aranıza alın kızlaar...ben 15 mart ta lahana diyetine başladım 1 haftada 87 den 84 e düştüm ama bu hafta sonu o kadar yedim ki yine 85 oldum :18:benim 65 kilo olmam lazım biraz zor gibi ama :26:sporada başladım

canım bende 85 tım ve su an da 72 yım uc ay olcak nerdeyse spor yapmadan olmuyo bu ıs kı ben her gun gıdıyom vede yedıklerımı azaltım on uc kılo gıttı hedefımızde aynı kılomuzda aynıymıs basladığım su anda verdığım ıcın cokkkk mutluyum kı sana allh nasıp etsın on kılo daha versem super olcak sen bana destek bende sana destek olalım attalım su kıloları

hayatım da ilk kez spor yapıyorum ama zayıflamam için değer dimi:) şu an 72 misin ay ben o rakamı yıllardır görmüyorum tartıda darısı başıma inşallah benim kaldı 17 kilocuk şu yaz gelmeden vermem lazım malum izmirin kısları güzel insan onları gördükçe kıskanıyoo:18:

Son düzenleme:

evet ya bende guzel ım zayıfken resmıme baksana sekerım cokmu kotu durumum kendı resmımı koydum ben resım yerıne bende ınanamıyorum ama hocam dıyo kanıt var belge var nasıl ıste bak dıyo olcum kartıma yazdıklarını gosterıyo doğru yanı dustum 85 ten daha on kılço vercem ama nasıl bılmıyom gunumun yarısı b te gecıyo canım cıkıyo tek hedefım 60 olur 65 olur olana kadarda bırakmamak olcak ınsallah bakalım senınde olur canım kafaya cok takma o zaman zor oluyo sen nerdesın canım

zayıfkız arkadsım merhaba sayfana gelmısım dıkkat etmeden sana da cok basarılar hepımızın basarması ve hedef kılomuza ulasmamız dıleğiyle canım arkadsım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…