valla ben anlamam.... bişey diyince doktormusun diyolar( bi şahıs vardaadelinin teki kendisi.... boş ver onu... )
normal değilde olabilir psikolajıkte en güzeli batı beklemek başkşa çare yokk....((((
hoşgeldin adoni bence iki gün bekleme yarın ilk idrarınla tekrar yaapp
çıkarsa hemen kan testine koşşş bence çıkacak sonraaa hemen topiğe gell
hamişler listesine ekliyimmmm canım
canım benim herkese yetişmeye teselli olmaya çalışıyorsun. sizdede varmı böyle belirtiler diye sordum.
ayyy inşallah ne güzel olur valla.tamam yarın yine bi yapim testi bakalım nolcak.bugün de kayınvaldemler gelcekti yemege offf nasıl dayancam ben sabaha kadar test de yok evde çıkıp alıyım bari ben yarın için yaa off
ben şimdi bat'ı na baktım senin 1 haziran..... ola bilir ben daha 4 haziran benim için erkenn yanii... her ne kadar kendimi yokluyosamdaa.. bende şuan yokkk:)))))))))))
ama sen inşallahhhh .... aminnnnnnnnnnnnn.... hamilesindirrrrrrrr...........
olmasada umutsuzluk yok ok..
anlaştık bu konuda ..... :))))))))))
hoşgeldinnn sevda_ ciçeğii
inşallah olur canımmm.....
batını berceste kaydediyorrr....
hemen görür... usta bu işlerdeee....sexyliginden ziyadeee
yaa kızlar valla bende belirti çok sık yani her iki saatte bir lavobaya gitmem. normalde beş altı saati bulurdu. birde yere eğilince doğrulurken kasıklarıma ani ağrılar olması. birde dün gece tavuktan felaket tiskindim. normalde çok sevdiğim halde. ne diyosunuz kızlar sizce bunlar normalmi.
hoşgeldin canımhemen ekliyorum sakın umutsuz olma daha çok yenisin şimdi vücudun
kendini hazırlıyooo burada güle oynaya hamiş kalacazzzzz tatlım
Hosbulduk canim, yok umutsuz olmicam ve bu ay kafaya takmicam tabi ne kadar basarabilirsem :44: Insallah hepimizde gobusleri doldururuz bu ay
bizim topiğimiz çok pozitif ve gerçekten çok stres yapmamaya çalışıyoruz
hayırlısı Allahım bize zamanı gelince ol diyecek ve olacak inşallahhhh
aminn vanım inşallah bu ayda OL derrr:26:Aynen canım valla bende kendimi bu topikte çok iyi hissediyorum. Dediğin gibi kuranı kerimde ayette geçiyo. Allah birşeyin olmasını isteyince sadece ol dermiş, o da hemen oluverirmiş. Rabbim herkese ol desin inşaallah. minik meleklerimizde bize gelsin hayırlısıyla.
bendeee muffin yapıyorummmmm
bende köfte
slm kızlar,
nasılsınız ne var ne yok????
umarım herşey yolundadır...
canım çok şükür herşey süper sen nasılsın canım bat yaklaşıyorr
inşallaahh bu ayy bebeklerimiz bizımladirrr(ivana sertten alıntıdır)
bende iyiyim çok şükür.benim yumurtlama dönemim bu hafta.
ama bu ay bana bi haller oldu.hiç heyecan yapmıyorum.
geçen ay ovulasyon testi falan yapmıştım bu ay hiçbir şey yapmadım.
öyle çok heyecan yapınca sonra çok üzülüyorum bu ay pek önemsemiyorum ama bu seferde pişman olmaktan korkuyorum.
böyle canım karışık biraz kafam sen nasılsın herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?