Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Amin cnm başka bir problemin var mı senin bunun için doktora gitmişmiydin?

bilinen bir problem yok dr psikolojik dedi hep bu ay dogru durust takip yapildi yumurta catlamamis dedi daha oncesinde demi bu problem vardi da olmadi onu bilemiyorum cunku ilk kez takip edildi

bugün hiç giremedim kızlarr işlerim çok yoğundu
ama hep aklımdaydınız
gerçi yine çıkacam biliyorsunuz bu gece dua gecesi
inşallah bu geceki tüm dualarımız kabul olur ve hepimizin günahları affolur :26:
inşaallllah Allahım hepimizeeee en kısa zamanda hatta bu ay bebişlerimiz gelir :26:
sizi çok seviyorummm

Amin canım herkesin bende kandilini kutluyorum kızlar allahım bu gece edilen bütün duaları kabul eylesin inşallah rabbim den isteğim günahlarımızın affolması bebek bekleyen annelerin evlatlarını sağlıklı dünyaya getirmeleri ve bebek isteyen herkesin en kısa zamanda bebeklerine kavuşmaları ( Amin)

herkese hayırlı cumalar kızlarr
sizi çok özledim akşam yine yokum
eşimin okulunda arkadaşı yeni doğum yaptı bebek görmeye gitcez inşallah bir ara gelirim kızlar
sizlerden naber batlar yaklaşıyoo

selm kızlar bende sıze katıldım bugun kırmızılar geldı hazıran olduk artık

lütfen üzülme canm inşallah hayırlı zamanda gelir canım
ilk birkaç gün bende depresif oluyorum sonra yine bir heyecan tekrar başlıyoruz çalışmalara

bakalım bu topicte hazıran ayında bol bol bereket olur ben bu ay olmazsa uç ay korunmaya gececem şu sıgara ıletını bırakmak ıcın 3ay tedavı olucam oyuzden hamıle kalmak yasak

lütfen üzülme canm inşallah hayırlı zamanda gelir canım
ilk birkaç gün bende depresif oluyorum sonra yine bir heyecan tekrar başlıyoruz çalışmalara

bnde oyle olurum cnm bu ay elımden gelenı yapıcam corek otu,bal karışımını sonra süt buharını ,sonra ovulasyon gunu takıp bu olmasa artık uc ay korunacam tedavıye baslıcam dua edın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…