Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bilirim diş ağrısını biz ağrıkesici aldığımız halde
geçmiyor sen neyaptın diye merak ettim canım
iyi olduğuna sevindimmm canım

kızlar şimdi çıkıyorum artık yavaş yavaş hazırlanmam lazım
misafirliğe gidecem
sizinde işleriniz vardır (yumurtlayanlar için dedim)
yarın görüşürüz size çok dua ediyorum inşallah bu ay bizim ayımızz:26:

inşallah bebişim. kasık ağrısını küçümsememek lazım bebişim. benim geçen seferki hamilelikten hatırladığım en önemli belirti kasık ağrısıydı. hamile olduğumu adet günümde kan testi ile öğrenmiştim. hamile olduğum anlaşıldıktan sonra çok göğüs ağrımın olduğunu hatırlıyorum ama öncesinde göğüs ağrım var mıydı aklıma gelmiyor. herhalde öyle çok belirgin yoktu

selam kızlar nasılsınız???günler ilerledikçe heyecan da artmaya baslıyor.belirtilere takılmak istemiyorum ama hiçbir sey yok kasık ağrısı dısında.o da her zaman olan seyler((
bnmde ayni cnm sadece kasik agrisi var. hayirlisi olur ins hepimiz icin

19.8 mm 18.9 mm 16.1 mm 22 mm diğerinin ölçüsünü yazmamış.öyle işte bundan sonra tek yapacağım iş dua etmek

masallh cnm cok guzel. Ins birinden biri tutacak:))

herkese hayırlı cumalar kızlarr
sizi çok özledim akşam yine yokum
eşimin okulunda arkadaşı yeni doğum yaptı bebek görmeye gitcez inşallah bir ara gelirim kızlar
sizlerden naber batlar yaklaşıyoo
insallh bir gun bizim de bebegimizi gormeye gelirler canimm
valla heyecan hat safhada surekli dinliyorum kendimi kasiklarim ve belim cok agriyor benim
adetime sanki iki gun falan kaldi gibi ama 3 4 gundur boylee insallh vardir bebegim
selm kızlar bende sıze katıldım bugun kırmızılar geldı hazıran olduk artık
caniimmm uzulme ne olur bak bu ay insallh hepimiz hamile kalacazz herseyin hayirlisi olsun canim oncelikle
heyecanli canimm...ayy canim insallh bebegin seninledir benimde kasiklarimda ve belimde agri var sureklii:26:korkma canim kotu seyler getirme aklina rabbim hersein hayirlisini versin hakkimizda...
iyidir canım. günler yaklaştıkça insan hakikaten belirti arıyor. belirsizlik insanı çıldırtıyor. ben de de kasık ağrıları ve bel ağrısı var. hiç iştahım yok. valla kilo verdim

gunler cok yavas geciyorr valla gecmek bilmiyor hicc...:18::18:bende heyecanla beklemedeyimm

alah razı olsun cnm zaten bu ay oldu oldu olmasa 3aylık sıgara tedavısıne baslıcam oyuzden de korunmam gereklı hayırlısı artık

alah razı olsun cnm zaten bu ay oldu oldu olmasa 3aylık sıgara tedavısıne baslıcam oyuzden de korunmam gereklı hayırlısı artık

hadi arkadasim insallh kurtulursun su illetten
bende cok icerdim sigarayi ama evlendigimden beri icmiyorum ben direkt biraktim o kadar canimin istemesine ragmen hic icmedim 1 ay zor durdum ama alistim simdi kokusuna bile tahammulum yok insallh send ebirakirsin canim

1. [*=left]1​2 SILME KASIGI COREK OTU VE 10 CAY KASIGI TOZ TARCIN 10 YEMEK KASIGI SAF BAL
    [*=left]BU KARISIMDAN HERGUN 1 YEMEK KASIGI ADETIN 2.GUNU BASLAYIP 12. GUNUNE KADAR SABAH AKŞAM YENIR.COREK OTUNU IYICE CIGNEMELIYIZ.YUMURTALARI BUYUTUP HORMONLARI DUZENLER HAMILE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR.

ay ne guzel işte bnde irade zayıf oyuzden destekle olur anca

Kızlar nasılsiniz benim misafirim geldi giremedim. Arada bir yazdıklarınızı okuyorum.. Herkes heyecanlı :)))))

bu kurle baya hmiş kalan var bnde bu ay denıcem bıde sut buharını okdar

Cok tesekkur ederim insallah ise yarar

günaydın kızlaaar. heycan yaklaşıyor ve güzel günler bizi bekliyor inşallah. ben bugün yokum. şu yağmurlu havada gezmeye gideceğiz bebek ziyaretine. inşallah insanlar da bizimkisine gelecekler:)

günaydın kızlaaar. heycan yaklaşıyor ve güzel günler bizi bekliyor inşallah. ben bugün yokum. şu yağmurlu havada gezmeye gideceğiz bebek ziyaretine. inşallah insanlar da bizimkisine gelecekler:)

inşallah canım inşallah bugün öğleden sonra bende yokum gezmeye gitcez beyimleeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…