ayy canım beniimm dün dişçiye gittim durumumu anlattım o da antibiyotik ve ağrı kesici verdi.ben yine de kendi doktorumu arayıp onay aldım.ilaçların etkisi az olduğu için pek etki etmiyor ama az da olsa rahatlıyorum .sağol tatlım sorduğun için
selam canım inşallah dediğin gibi bebeğin seninledir
bende bugün biraz bel ağrısı birazda karın ağrısı hissettim
belim ağrıyınca umutlandım kasıklarım ağrıyıncada yok dedim
valla hayırlısı olsun gerçi bana 1 hazirana kadar adet gelmez progestan kullanıyorum yaa:))
inşallaahhhhh hamişizdir orkidem
bnmde ayni cnm sadece kasik agrisi var. hayirlisi olur ins hepimiz icinselam kızlar nasılsınız???günler ilerledikçe heyecan da artmaya baslıyor.belirtilere takılmak istemiyorum ama hiçbir sey yok kasık ağrısı dısında.o da her zaman olan seyler((
19.8 mm 18.9 mm 16.1 mm 22 mm diğerinin ölçüsünü yazmamış.öyle işte bundan sonra tek yapacağım iş dua etmek
insallh bir gun bizim de bebegimizi gormeye gelirler canimmherkese hayırlı cumalar kızlarr
sizi çok özledim akşam yine yokum
eşimin okulunda arkadaşı yeni doğum yaptı bebek görmeye gitcez inşallah bir ara gelirim kızlar
sizlerden naber batlar yaklaşıyoo
caniimmm uzulme ne olur bak bu ay insallh hepimiz hamile kalacazz herseyin hayirlisi olsun canim oncelikleselm kızlar bende sıze katıldım bugun kırmızılar geldı hazıran olduk artık
heyecanli canimm...ayy canim insallh bebegin seninledir benimde kasiklarimda ve belimde agri var sureklii:26:korkma canim kotu seyler getirme aklina rabbim hersein hayirlisini versin hakkimizda...selam bebekler:) nasılsınız bakiim? ben bir yandan yemek yapıyorum bir yandan foruma bakıyorum. bat yaklaştıkça ne olacak, belirti var mı diye düşünmeye başladım. tabi her seferinde bu düşünceyi durdurmaya çalışıyorum yoksa hiçbir şey yapamıyorum. neyseki geçen aylar gibi değilim. dün akşam bir anda karnımın sağ alt bölgesinde batma hissettim. bir an içim öyle huzur doldu ki bebeğim tutundu gibi geldi. o an o kadar inandım ki sonra korkularım başladı. kuruyorum, yanlış anlıyorum gibi geldi. neyse işte öyle
iyidir canım. günler yaklaştıkça insan hakikaten belirti arıyor. belirsizlik insanı çıldırtıyor. ben de de kasık ağrıları ve bel ağrısı var. hiç iştahım yok. valla kilo verdim
insallh bir gun bizim de bebegimizi gormeye gelirler canimm
valla heyecan hat safhada surekli dinliyorum kendimi kasiklarim ve belim cok agriyor benim
adetime sanki iki gun falan kaldi gibi ama 3 4 gundur boylee insallh vardir bebegim
caniimmm uzulme ne olur bak bu ay insallh hepimiz hamile kalacazz herseyin hayirlisi olsun canim oncelikle
heyecanli canimm...ayy canim insallh bebegin seninledir benimde kasiklarimda ve belimde agri var sureklii:26:korkma canim kotu seyler getirme aklina rabbim hersein hayirlisini versin hakkimizda...
Gunler cok yavas geciyorr valla gecmek bilmiyor hicc...:18::18:bende heyecanla beklemedeyimm
cnm corek otu kureyle bı cok kalan arkadas var oda faydalı
alah razı olsun cnm zaten bu ay oldu oldu olmasa 3aylık sıgara tedavısıne baslıcam oyuzden de korunmam gereklı hayırlısı artık
nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor biliyormusun
hadi arkadasim insallh kurtulursun su illetten
bende cok icerdim sigarayi ama evlendigimden beri icmiyorum ben direkt biraktim o kadar canimin istemesine ragmen hic icmedim 1 ay zor durdum ama alistim simdi kokusuna bile tahammulum yok insallh send ebirakirsin canim
[lıst=1]
[*=left]1​2 sılme kasıgı corek otu ve 10 cay kasıgı toz tarcın 10 yemek kasıgı saf bal
[*=left]bu karısımdan hergun 1 yemek kasıgı adetın 2.gunu baslayıp 12. Gunune kadar sabah akşam yenır.corek otunu ıyıce cıgnemelıyız.yumurtaları buyutup hormonları duzenler hamıle kalmayı kolaylaştırır.
[/lıst]
iyi geceler kizlar ayyy cok uykum geldi yatayim bari
[*=left]1​2 SILME KASIGI COREK OTU VE 10 CAY KASIGI TOZ TARCIN 10 YEMEK KASIGI SAF BAL
[*=left]BU KARISIMDAN HERGUN 1 YEMEK KASIGI ADETIN 2.GUNU BASLAYIP 12. GUNUNE KADAR SABAH AKŞAM YENIR.COREK OTUNU IYICE CIGNEMELIYIZ.YUMURTALARI BUYUTUP HORMONLARI DUZENLER HAMILE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR.
cok tesekkur ederim insallah ise yarar
günaydın kızlaaar. heycan yaklaşıyor ve güzel günler bizi bekliyor inşallah. ben bugün yokum. şu yağmurlu havada gezmeye gideceğiz bebek ziyaretine. inşallah insanlar da bizimkisine gelecekler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?