Umarım sigara içen anne adayları da bir an önce bu illetten kurtulurlarrrr...
incir ve havuç suyu bugun 5.gunum içiyorum hala midem bulanıyor her içtiğimde alışamadım daha kızlar ben en son 19 mayıs ta oldum ovilasyonum ne zaman oluyor yumurtlama gunum.
kızlar güzel güzel haberler getirdim size.bugün adetten sonraki 12. günümdü ve ovulasyon takibi için doktora gittim.en büyüğü 19.8 mm olan 5 yumoşum varmış.çatlatma iğnesi verdi ilişki günlerini söyledi.çalışmalara başlıyoz bakalım.hayırlısı olsun
incir ve havuç suyu bugun 5.gunum içiyorum hala midem bulanıyor her içtiğimde alışamadım daha kızlar ben en son 19 mayıs ta oldum ovilasyonum ne zaman oluyor yumurtlama gunum.
Umarım sigara içen anne adayları da bir an önce bu illetten kurtulurlarrrr...
İncir küruüne ne zaman başlanıyor bende yapmak istiyorum canım
selam kızlar nasılsınız???günler ilerledikçe heyecan da artmaya baslıyor.belirtilere takılmak istemiyorum ama hiçbir sey yok kasık ağrısı dısında.o da her zaman olan seyler((
selam bebekler:) nasılsınız bakiim? ben bir yandan yemek yapıyorum bir yandan foruma bakıyorum. bat yaklaştıkça ne olacak, belirti var mı diye düşünmeye başladım. tabi her seferinde bu düşünceyi durdurmaya çalışıyorum yoksa hiçbir şey yapamıyorum. neyseki geçen aylar gibi değilim. dün akşam bir anda karnımın sağ alt bölgesinde batma hissettim. bir an içim öyle huzur doldu ki bebeğim tutundu gibi geldi. o an o kadar inandım ki sonra korkularım başladı. kuruyorum, yanlış anlıyorum gibi geldi. neyse işte öyle
ooo superr:) digerlerinin boyu kac?
selam bebekler:) nasılsınız bakiim? ben bir yandan yemek yapıyorum bir yandan foruma bakıyorum. bat yaklaştıkça ne olacak, belirti var mı diye düşünmeye başladım. tabi her seferinde bu düşünceyi durdurmaya çalışıyorum yoksa hiçbir şey yapamıyorum. neyseki geçen aylar gibi değilim. dün akşam bir anda karnımın sağ alt bölgesinde batma hissettim. bir an içim öyle huzur doldu ki bebeğim tutundu gibi geldi. o an o kadar inandım ki sonra korkularım başladı. kuruyorum, yanlış anlıyorum gibi geldi. neyse işte öyle
dişin nasıl oldu canım ne yaptın:26:
ayy canım beniimm dün dişçiye gittim durumumu anlattım o da antibiyotik ve ağrı kesici verdi.ben yine de kendi doktorumu arayıp onay aldım.ilaçların etkisi az olduğu için pek etki etmiyor ama az da olsa rahatlıyorum .sağol tatlım sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?