canım daha batına 3 gün var bekle bence şimdi belli olmayabilir 3-5 gün daha bekle testi erken yapmışsın gibi geldi bana inşallah bebeğin seninledir
kızlar ya off yine çok şaşkınım ya. benim bat 29 mayıs. dün gece dayanamadık test yaptık. tek çizgiydi. aradan 3 saat geçti bidaha bakıyım dedim ince silik pembe bi çizgi. off ya bu nedir kızlar. 3 saat sonra olması normalmi. hatta olmadı diye bugün gidip spor salonuna yazılcaktım. ama o ince çizgiyi görünce yine deyişti herşey. kızlar lütfen yardım. ama ilk tek çizgi çıktığını görünce burada söz verdiğim gibi bu ay ağlamadım isyan etmedim :) elbet Rabbimin bi bildiği vardır hem illaki bi hayır vardır demiştim.
aynen canım ya inşaallah. Hepimizin öyledir inşaallah.
kızlar ya off yine çok şaşkınım ya. benim bat 29 mayıs. dün gece dayanamadık test yaptık. tek çizgiydi. aradan 3 saat geçti bidaha bakıyım dedim ince silik pembe bi çizgi. off ya bu nedir kızlar. 3 saat sonra olması normalmi. hatta olmadı diye bugün gidip spor salonuna yazılcaktım. ama o ince çizgiyi görünce yine deyişti herşey. kızlar lütfen yardım. ama ilk tek çizgi çıktığını görünce burada söz verdiğim gibi bu ay ağlamadım isyan etmedim :) elbet Rabbimin bi bildiği vardır hem illaki bi hayır vardır demiştim.
Hani derlerya hamile olanın içine doğarmış diye. hamile olduğunu hissedenler varmı. ben iki ay evvelkinde çok hissetmiştim ve aynende çıkmıştı. ama bu ay değilim gibi geliyo. eşimde kova burcu olduğundan hisleri kuvvetli diye gece gündüz soruyorum ona ne hissediyosun varmı diye :)) hatta ablamın iki çocuğu var, ikisinde de önce kendim hissettim diyo. Allah insanın içine doğuruyo diyo.
aynen canım hamile ve karnında bi bebeğin olduğunu hissediyomuşsun. demin yengemle konuşuyorum o da öyle diyo.
şu ezanların hürmetine inşaallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin. çok kişiden duydum hissediliyomuş diye.
allah razi olsun cnm. tum bebek isteyenlerin kucaklari bebis ile doler insallah. sen ne zamndir istiyrsun. varmi bebis
ekledim bile canımkızlar benim bat 21 haziran listeye ekler misiniz?
merhaba 1 yıllık evliyim
nisan ayında bebek yapamaya karar verdik ve doktora gittik
hormon testlerim yapıldı sonuç normaldi
folik asite başladım 24 nisanda
bir ay kadar kullandım bu arada yumurtalarda tembellik var dedi doktorum
klomen başladım yumurta takibim yapıldı
bugun kontorele gittim çok güzel dedi doktor
garanti olması için çatlama iğnesi vuruldum
progestan başladım
çok olumluydu 3 gün ilişki dedi
zaten sat 12 mayıs yumurtalama günlerimde denemelere başladık devam ediyoruz
çok istiyorum anne olmayı inşallah nasip olur da
haziran ayında mutlu haberi alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?