selam bercestem nasılsın? bu arada perim ve hayalimsin kaç gündür yoklar:26:merak ettim
kızlar selam keyifler nasıl?
inşallah hepimizin belirtileri boş değildir...
ben de 3 aydır tedavi görmeye başladım pko var bendeevlendiğimden beri korunmuyorum ama olmuyor.11 aylık evliyim. 2 ay klomen kullandım 2.ayda kist yaptı bu ay kullanmadım.sadece progestan kullandım.adetime 4 gün kaldı.göğüslerimde hiç bir değişiklik hissetmiyorum ama belim kasıklarım fena ağrıyor.afedersiniz bir de ilişki esnasında karnıma fena halde bir ağrı saplandı.kasıldım kaldım öylece..bilgisi olan yorum yaabilir mi?gebelik şansım çok düşük biliyorum ama
selam bercestem nasılsın? bu arada perim ve hayalimsin kaç gündür yoklar:26:merak ettim
ben giriyorummmmmm :))))))))))) ara ara okuyommmmisafirim var yatılıııı benim kuzennn o yuzden uzun kalamıyommmm:))))))))
ne güzel ama yumurtlamna engel değil dimi sakın pas geçme
bercestemm nasılsın yavru kuşum
valla bu ay olmayada bilir gibi.... bat gelmeden bilemicezzz....
hayırlısı tabiiki canım elbette olmayadabilir ben bir senedir alıştımbir dahaki aya demeye
inşallah ama bat gelmeden Allahtan ümit kesilmez canım yaa sen yumurtladın mı ne oldu ovucann:18:
ovican 12. günü gösterdi ama yumurtlamak çatladı anlamına gelmiyomuş... hayırlısı bakalım..... kasıkta batma var ara ara ama sanırım psikolojik bide baş dönmesi ....
ama baş dönmesi bu kadar erken olmazzz..... dimiiii
yumurtladığını göstermiyor ki çatladığını gösteriyor diyebiliyorum ben :44:
dur daha başında dönmez daha benim hiç dönmüyoooo
geçen bir arkadaş öle dedide... ondan yaaaa sanırım stresten ve yorgunluktan baş dönmesiii....
Allah Allah sen söyle bakalım adını testinin bakayım ben
fortune ve predictor kullandım ikiside 12. gösterdi. yaanlız fortune 3 daha sürdü ... koyuluk
predictor bir gün gösterdi 12. gün
canım öncelikle hoşgeldin
ben birsürü pcolu tanıyorum ki hepsi hamile
evet göğüs hassasiyeti önemli bir belirti ama hiç belirti olmadan hamiş olanlar çok fazla bizim topikte
umutsuzluk yok haa bu ay olmadı bi dahaki aya inşallah canım
bu ay olsun istiyom... bi daha ki aya kayın valide fela onlara gidecezzzz...((((((((((
ahh gidilmese olmuyo dimi bizimkide gelin de gelinsonrada bebek olsun istiyolar bırakın rahat rahat da işimizi görelim
iyidir canım ben de bu ara sık sık misafirliğe gidiyorum ya da misafir geliyor. yarın da misafirliğe gideceğim:)iyiyim canım eşim evdeydi evdeyken yakaladım işleri yaptırdım biraz
temizzlik iyice birikmişti
perim dün bir ara girmiş ama hayalim hiç yok belki yarın gelir
sen ne yaptın belirtilerden naber:26:
ayyy çok severim balığı, bayılırım. hemen geliyorumben şiimdi salata yapcam akşama balık var
gel buyur yiyelim aşkım
ben giriyorummmmmm :))))))))))) ara ara okuyommmmisafirim var yatılıııı benim kuzennn o yuzden uzun kalamıyommmm:))))))))
hoş bulduk canım...inşallah cümlemiz için hayırlı şeyler olur...umut fakirin ekmeği umut hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?