Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam bercestem nasılsın? bu arada perim ve hayalimsin kaç gündür yoklar:26:merak ettim

iyiyim canım eşim evdeydi evdeyken yakaladım işleri yaptırdım biraz
temizzlik iyice birikmişti
perim dün bir ara girmiş ama hayalim hiç yok belki yarın gelir
sen ne yaptın belirtilerden naber:26:

ben şiimdi salata yapcam akşama balık var
gel buyur yiyelim aşkım

kızlar selam keyifler nasıl?
inşallah hepimizin belirtileri boş değildir...
ben de 3 aydır tedavi görmeye başladım pko var bende evlendiğimden beri korunmuyorum ama olmuyor.11 aylık evliyim. 2 ay klomen kullandım 2.ayda kist yaptı bu ay kullanmadım.sadece progestan kullandım.adetime 4 gün kaldı.göğüslerimde hiç bir değişiklik hissetmiyorum ama belim kasıklarım fena ağrıyor.afedersiniz bir de ilişki esnasında karnıma fena halde bir ağrı saplandı.kasıldım kaldım öylece..bilgisi olan yorum yaabilir mi?gebelik şansım çok düşük biliyorum ama

canım öncelikle hoşgeldin
ben birsürü pcolu tanıyorum ki hepsi hamile
evet göğüs hassasiyeti önemli bir belirti ama hiç belirti olmadan hamiş olanlar çok fazla bizim topikte
umutsuzluk yok haa bu ay olmadı bi dahaki aya inşallah canım

bercestemm nasılsın yavru kuşum
valla bu ay olmayada bilir gibi.... bat gelmeden bilemicezzz....

hayırlısı tabiiki canım elbette olmayadabilir ben bir senedir alıştım bir dahaki aya demeye
inşallah ama bat gelmeden Allahtan ümit kesilmez canım yaa sen yumurtladın mı ne oldu ovucann:18:

hayırlısı tabiiki canım elbette olmayadabilir ben bir senedir alıştım bir dahaki aya demeye
inşallah ama bat gelmeden Allahtan ümit kesilmez canım yaa sen yumurtladın mı ne oldu ovucann:18:

ovican 12. günü gösterdi ama yumurtlamak çatladı anlamına gelmiyomuş... hayırlısı bakalım..... kasıkta batma var ara ara ama sanırım psikolojik bide baş dönmesi ....
ama baş dönmesi bu kadar erken olmazzz..... dimiiii

yumurtladığını göstermiyor ki çatladığını gösteriyor diyebiliyorum ben :44:
dur daha başında dönmez daha benim hiç dönmüyoooo

fortune ve predictor kullandım ikiside 12. gösterdi. yaanlız fortune 3 daha sürdü ... koyuluk
predictor bir gün gösterdi 12. gün

süper işte eğer çatlamasa bugüne kadar sende problem çıkardı öyle şeyler aklına getirme
çatlamıştır o gün hadi inşallah rast geleeee

hoş bulduk canım...inşallah cümlemiz için hayırlı şeyler olur...umut fakirin ekmeği umut hep var

bu ay olsun istiyom... bi daha ki aya kayın valide fela onlara gidecezzzz... ((((((((((

ahh gidilmese olmuyo dimi bizimkide gelin de gelin sonrada bebek olsun istiyolar bırakın rahat rahat da işimizi görelim

iyiyim canım eşim evdeydi evdeyken yakaladım işleri yaptırdım biraz
temizzlik iyice birikmişti
perim dün bir ara girmiş ama hayalim hiç yok belki yarın gelir
sen ne yaptın belirtilerden naber:26:
iyidir canım ben de bu ara sık sık misafirliğe gidiyorum ya da misafir geliyor. yarın da misafirliğe gideceğim:)
valla bende bel ve kasık ağrısı dışında bir şey yok. göğüslerimde değişiklik yok. öyle mıncıklarsam falan ağrıyor. ben de bu belirti neden yok diye takılmış durumdayım. bu belirti olmadan da hamile olunabilir ama ne bileyim taktım yani

ben şiimdi salata yapcam akşama balık var
gel buyur yiyelim aşkım
ayyy çok severim balığı, bayılırım. hemen geliyorum afiyet olsun canım

ben giriyorummmmmm :))))))))))) ara ara okuyommm misafirim var yatılıııı benim kuzennn o yuzden uzun kalamıyommmm:))))))))

ben de çok giremesem de girdiğimde sen olmayınca özlüyorum kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…