fortune ve predictor kullandım ikiside 12. gösterdi. yaanlız fortune 3 daha sürdü ... koyuluk
predictor bir gün gösterdi 12. gün
iyidir canım ben de bu ara sık sık misafirliğe gidiyorum ya da misafir geliyor. yarın da misafirliğe gideceğim:)
valla bende bel ve kasık ağrısı dışında bir şey yok. göğüslerimde değişiklik yok. öyle mıncıklarsam falan ağrıyor. ben de bu belirti neden yok diye takılmış durumdayım. bu belirti olmadan da hamile olunabilir ama ne bileyim taktım yani
ayyy çok severim balığı, bayılırım. hemen geliyorumafiyet olsun canım
ben de çok giremesem de girdiğimde sen olmayınca özlüyorum kuşum
Ayyyy canım orkidem ben denk gelmeyince. Üzülüyom
perim sen ateş ölçüyor muydun sanki öyle hatırlıyorum? ateş ölçüyorsan yumurtlama olduğu günden sonra ateş yükseliyor. oradan anlarsın. ovulasyon testleri LH piki olduğunu yani yumurtanın çatlayacağını gösteriyor. çatladığını göstermiyor.
fortune ve predictor kullandım ikiside 12. gösterdi. yaanlız fortune 3 daha sürdü ... koyuluk
predictor bir gün gösterdi 12. gün
37 idi sonra 37.1 sonra 37.2 oldu bugün 36.8 artış vardı bugünün düştü sanırım hamile değilim ;(((((
bende bende yaa sizi çok sefiyom bennnn
bende bende yaa sizi çok sefiyom bennnn
30 mayıs batım canımtabiiki canım senin batın ne zamandı listeye ekleyim canım
Valla bağımlılık yaptınız ya hayırlısı şimdi misafirlikteyimkuzeni gezmeye getirdik elde tel :))))
yok canım o kadar ateş değişikliği olabilir. hatta yerleşme olduğu zaman da düşebiliyormuş. önemli olan yumurta çatlamadan önceki ateş ortalamasının üzerinde seyretmesi.
berceste balııım biz de seni çok seviyoruz:)
30 mayıs batım canım
yok canım o kadar ateş değişikliği olabilir. hatta yerleşme olduğu zaman da düşebiliyormuş. önemli olan yumurta çatlamadan önceki ateş ortalamasının üzerinde seyretmesi.
30 mayıs batım canım
kız ayıp misafirliktekuzenin uzun kalacaak mı canım
ah canım benim üzme kendini. ben bu konuda geniş çaplı araştırma yaptım. bir sürü hamile ateş tablosuna baktım. öyle düşüşler olabiliyor.inşallah minik seninledir.Yaaa düşüyo mü bende uzulmustum
benim bir arkadaşım hiçbir belirtim olmadan hamile kaldı
Allah hayırlısını versin
Evet çıkın girerim... Oda sen gibi beden egitimi öğretmeni)))) ben kaçtım gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?