Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

3 haziran batım.. yani henüz 7 gün var. göğüslerimin acıması haricinde hiçbişey hissetmiyorum.. sizce normal mi.. :S allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Herkese slm.Ben yeni üyeyim.Nasıl mesaj yazacağımı bilemedim karıştırırken bunu buldum.Uzun süredir takip ediyordum.Üye olmak şimdiye kısmetmiş.Ben ve eşim 3 yıldır evliyiz. Ekim ayından beri çocuk düşünüyoruz.Kaç aydır regl olduğumda üzülüyorum sadece 1-2 saat sürüyor sonra hayırlısı deyip Allah uygun zamanı bekliyor bizim için diyorum.Hastalığım 24-25 mayıs da idi.26-yada27 gün sürüyor.Hala olmadım 22 mayısdan beri kasıkağrısı çekiyorum.Hele bacağımı bükerek oturayım dayanamıyorum.kasıklarıma bastırmam gerekiyor ağrıdan.Her an hasta olacak gibiyim ama hala yok.Normalde ağrım olurdu ve en geç bir gün sonra hasta olurdum .hiç gecikmezdi.Aşırı stres yaptığım yada üzüldüğüm zaman erken gelirdi ama 1yıldır böyle bir durumda olmadı.Meraklanıyorum ister istemez.Ama salı günü 22 mayısta annem ameliyat oldu aniden ben çok uzaktayım ve gidemedim yanına ona çok üzülmüştüm ondan gecikmişte olabilir mi.Şimdi annem iyi bende rahatım.Ama hala olmadım.Afedersiniz ama bir şey daha yazacağım sabah eşimle birlikte oldum sonra çok az kahverengimsi akıntı geldi.Yine olmadı mı acaba.Hala hasta olacak gibiyim.aşağısı ağrıyor.Dün test yaptım birşey yoktu.Ne zaman olacak bilmiyorum .Birileri birşeyler yazarsa sevinirim.Neler oluyor bana anamıyorum.
az önce tuvalete tekrar gittim ve pembemsi akıntıya dönüşmüş galiba yine hasta oluyorum.

24 te olman gerekiyoruduuu yanii 3 günmü geçikti... ???pek o kısmı anlamadımmm(((((

canım stres yüzünden gecikmiş olabilir. bikaç gün daha takip et gelmezse bi daha test yap negatifse doktora bi danış bence. ben bebek istiyorum die kadın doğuma gittim tiroid çıktı bak hiç farkında değildim. adetim düzensizdi ama bikaç gün sapmayla hep gelirdi. meğer tiroiddenmiş. ilaç kullanıyorum 2 aydır 27 günde geliyo. normalde 30-32 günde bir gelirdi gününü ben de bilemiyodum. artık tiroid de düzene girdi. meğer tiroid hamile kalmaya da engel oluyomuş yani en azından olasılığı düşürüyomuş doktor söyledi. artık normale döndü bakalım :) çalışmalara dewam :)

sen de takma kafana. düşünmemeye çalış umutsuzluğa kapılma çalış :)

artık diyorum ki hiç takip etmicem umursamıcam olursa olur.. korunmamanın tadını çıkart işte ne kasıyosun kendini diyorum kendi kendime ama adet tarihim yaklaştıkça bi bakıyorum kendimi yine belirti ararken bulmuşum.. pufff gene kızdım kendime..

ay ama napim çok istiyorum. rüyama bile giriyo artık eşime söyleyemiyorum kızıyo. bu kadar takmasana aklından başka bişey geçsin artık dio.

yumurtlama günlerinde özellikle çok çalıştırıyorum onu ama kızıyo çocuk gibisin diyo

çok gıcık.. eskiden öyle şeyler biliniyo muymuş annem 7 tane çocuk doğurdu benim yumurtlama günü mü takip etmiş diyo gıcık ediyo beni .. ((((((

ben de artık hiçbişey demiyorum ona. eğer günüm geçerse çaktırmadan bi test yaparım pozitif çıkarsa tamamdır.. negatif olursa üzüldüğümü bile belli etmicem..

Mesajın için teşekkürler cnm.Zaten tuvalete gittiğimde pembemsi akıntıya dönüştüğünü gördüm.Yani hastalandım.Zaten alıştım:)olursa şaşırmaya başlıyacam.Beniüzen gecikince insan umutlanıyor.Bizim bir komşumuz vardı.Çocuğu yoktu.7 yıl doktor doktor gezdi olmadığı tedavi kalmadı .ensonunda araştırma hastanesine gitmiş doktor bir tiroid testi yapalım demiş ve hemen troid tedavisine başladı ardından da çocuğu oldu.İlk doktor anlamamış galiba.İnşallah en kısa sürede hep birlikte bebeklerimizi,kuzularımızı kucaklarımıza alırız.

slm fıstıklar... listeye benide eklerminiz 12 haziran adet tarihim...

cuma günü doktordaydım sol overda 22mm bi yumurta gördü gün aşırı ilişki önerdi ama eşimin 1 haftalık eğitime katılması gerekiyo bugünde nöbette bakalım inş. dün gece tutmuştur bişeyciler

geçen ayda yumurtam bu boyuttaydı taşınmak zorundaydık ilişki olamadı maaleseff bi uğursuzlutur aldı başını gidiyor.. bu ayda bu çıktı

20 günde normal değerlere döndü benim. haziran sonunda tiroid kontrolüne çağırdı bakalım ne alemde görücez. şansıma daha yeniyken farkedildi. çok kilo yapıyo az çalışması. ben henüz kilo almadan farkedildiği için şanslı hissediyorum kendimi. hala 52 kiloyum hihhoho :) inşallah canım. Allah hayırlısıyla hepimize versin..

merhaba kızlar. benbim bat 29 mayıs. şuanki belirtilerim uyku hali, mide yanması. başkada hiç bi belirtim yok. ayy çok merak ediyorum. son iki gün.

mmerhaba kızlar. benim son iki gün. 29 mayıs. uyku ve mide ekşimesi dışında başka belirtim yok. çok merak ediyorum. aklım hep bu konuda.

inş. canım güzel heberlerini alırız mayıstan umudu kestim haziranı bekliyorum...22mm yumurtam var üstüne birde pko var hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…