birde şöyle demeleri yokmu, ayy hiç düşünmüyoduk, yada yanlışıkla oldu :))
inşallah yaa.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
ya ben bu ilk geceden hamile kalanları anlamıyorum nasıl başarıyolar,,,, veya hiç bebek falan düşünmüyolar bi bakıyo hatun hamile... vay arkadaş neyimiz eksik acaba..
adamı zaten yatağa bağlıcam bu ay da olmazsa. aklıma geldikçe gider çarparım adamı. kızıyo ama napalım çorap tıkarım ağzının içine... :114:
inşallah yaa.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
ya ben bu ilk geceden hamile kalanları anlamıyorum nasıl başarıyolar,,,, veya hiç bebek falan düşünmüyolar bi bakıyo hatun hamile... vay arkadaş neyimiz eksik acaba..
adamı zaten yatağa bağlıcam bu ay da olmazsa. aklıma geldikçe gider çarparım adamı. kızıyo ama napalım çorap tıkarım ağzının içine... :114:
ya da korundukları halde olur kimisinin debi öyle olamadık.
kız sen ne komiksin. adamı bağlar çorap tıkarım
her seyin bi vakti zamanı var tabiki ama süreç yıpratıcı oluyor ben simdiden kafamda kuruyorum su gün doktora giderim artık 8 iğne sonra göbekten iğne ardından aşılama yine bekleyiş....her seyin hayırlısı bakalım olmazsa da yapacağımız bişey yok
napim kız adama zor yaptırıyorum o işi.. ne cilveler yapıyorum..
ya da korundukları halde olur kimisinin debi öyle olamadık.
bi evde etmi kaynar dertmi kaynar kimse bilemez. haksızda değilsin canım. belkide dosta düşmana politika yapıyorlar :)yok ya o korunuyoduk diyenlere ben inanmıyorum. fakeee haberya geri çekilmeyle korunuyorlar. ya doğum kontrol hapını yanlış kullanıyorlar. ya da bebek istemiyo taklidi yapıyorlar ya olmazsa diye
seni gidi yaramazlık yok. adet olursan bunları düşünürsün ama bu ay bitmedi bitmedi deryam deryaaaam.
periiiiim hoş gelmişsinnasılsın cicim
ne olsun canım ya 2 gündür fellik fellik gezmenin acısını çıkarıyorum. çoook yorgunum. yarın işe nasıl gideceğim bilmiyorum. valla bu ara kimse gelmiyo topiğe. hayalimsin piyasada yok. bi sıkıntısı mı var merak ettim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?