Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız sen ne komiksin. adamı bağlar çorap tıkarım

ya da korundukları halde olur kimisinin de bi öyle olamadık.

yok ya o korunuyoduk diyenlere ben inanmıyorum. fakeee haber ya geri çekilmeyle korunuyorlar. ya doğum kontrol hapını yanlış kullanıyorlar. ya da bebek istemiyo taklidi yapıyorlar ya olmazsa diye

seni gidi yaramazlık yok. adet olursan bunları düşünürsün ama bu ay bitmedi bitmedi deryam deryaaaam.

yok ya o korunuyoduk diyenlere ben inanmıyorum. fakeee haber ya geri çekilmeyle korunuyorlar. ya doğum kontrol hapını yanlış kullanıyorlar. ya da bebek istemiyo taklidi yapıyorlar ya olmazsa diye
bi evde etmi kaynar dertmi kaynar kimse bilemez. haksızda değilsin canım. belkide dosta düşmana politika yapıyorlar :)

tabi canım öyle:) biz saf gibi konuştuğumuzdan daha da stres yapıyoruz ne diyecekler ne olacak diye. valla artık ben de söylemiyorum.

ne olsun canım ya 2 gündür fellik fellik gezmenin acısını çıkarıyorum. çoook yorgunum. yarın işe nasıl gideceğim bilmiyorum. valla bu ara kimse gelmiyo topiğe. hayalimsin piyasada yok. bi sıkıntısı mı var merak ettim:26:

bende öleyim misafirimi gezdirdimmm.. çok yorulmuşum akşam üstü uyumuşuzzz....
valla bende merak ettim... hayalimsiniiiiii... kızım huysuz inşallah hasta olmaz yazmıştı son girişinde ama inşallah değildirrr :26: :26:
nette sorunu felan vardır belki de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…