Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

mmerhaba kızlar. benim son iki gün. 29 mayıs. uyku ve mide ekşimesi dışında başka belirtim yok. çok merak ediyorum. aklım hep bu konuda.

ayy canım yaa sende hiç olmazsa belirtiler var bende o da yok sadece kasık ağrısı o da her zmn olan sey(her seye rağmen 2.asılamam tutar inşallahh yaaa((

ayy canım yaa sende hiç olmazsa belirtiler var bende o da yok sadece kasık ağrısı o da her zmn olan sey(her seye rağmen 2.asılamam tutar inşallahh yaaa((

canım benim hiç belirti olmadan hamilede kalanlar varya. biz erken takip ediyoruz diye belirtileri yakalamamız aslında zor. hatta çoğu belirti 2. aydan itibaren başlıyormuş. inşaallah tutmuştur canım.

ya bata 7 gün var ama hiçbi belirti yok bende normal mi acaba :18:

canım asıl belirtiler adet geçince başlıyormuş. doktorum öyle demişti bana. çoğu kadın bu yüzden bir buçuk iki aya yakınken öğreniyo hamile olduğunu demişti. o yüzden belirtim olmuyo diye üzülmiyelim. belkide bebişlerimiz bizimledir.

önceki aylarda sürekli bi belirti hissediyodum kendimde ama artık belirtilere takılmamayı öğrendim. ama hissettiğimiz şeyler inşallah bizleri yanıltmaz kızlar insan sonradan çok üzülüyo düşünmemeye çalışın.:118: :125:

kizlar mrb ben gecen ay catlatma ignesi oldum ama yumurta catlamamis bu ay tekrar deniyelim igneyi ikileriz dedi duphaston verdi regl olana dek icmemi soyledi benim dun regl olmam gerek olmadim ilactan diye dusunuyorum ilacin bitmesine 5 gun var ilac bittikten bi kac gun sonra regl oluyo dr niye uzattiriyor simdi anlamadim yarin dr u arayip sorucam devam ediym mi diye yumurta catlamadigi icin bu ay kur yapmak istiyorum yumurta catlatma icin incir kuru mu ,sogan suyu mu yoksa corek otu bal ve tarcin kuru mu yapsam bilemedim.Bu arada gogus hassasiyeti kasik sancisi devam ediyor duphastonun etkisimidir bilemiyorum

canım benim hiç belirti olmadan hamilede kalanlar varya. biz erken takip ediyoruz diye belirtileri yakalamamız aslında zor. hatta çoğu belirti 2. aydan itibaren başlıyormuş. inşaallah tutmuştur canım.

haklısın cnm aslında bunu bile bile bi seyler arıyoruz kendimizce işte.ilk hamilelik belirtileri ile adet belirtilerinin aynı olduğunu bildiğim halde umutsuzluğa kapılıyorum işte...:44:

kızlar okudukça hep hak veriyorum hepinize. çünkü hep aynı duyguları yaşıyoruz. hakikaten umutlanıp beklememek elde deyilki. eşime heray söz verdim tamam bidaha umutla beklemiycem oluruna bırakıcam diye. regl yaklaştıkça, içim içime sığmıyo merak ve heycandan :) eşimde diyoki, he işte böyle cool takıl önemseme. Bende diyorumki tabiki ne demek haklısın hayatım. oysa kafamda yüzlerce tilki dolanıyo tuttumu tutçakmı diye :))

aynen:) şu an hiç bebek falan düşünüyomuş gibi bi halim yok ewde.. konusu bile geçmiyo :) ama bi de bana sor hep aklımda

:)) aynen canım yaa, dün diyoki eşim, sen hergün bebek konuşurdun ne oldu sana hiç önemsemiysun. bende dedimki, ayy hiç önemsemiyorum olursa olur napıyım :))

Son düzenleme:
selaaam. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. bercestem gelince hepinizi ekler listeye. hayırlı, bereketli bir ay olur inşallah hepimiz için. umudumuz kırılmasın. ne kadar acele etsekte, sabırsızlansak da Allah nasip edeceği gün için bekletiyordur. bu ay olmazsa önümüzdeki diğer aylara bakarız inşallah.

inşallah yaa.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
ya ben bu ilk geceden hamile kalanları anlamıyorum nasıl başarıyolar,,,, veya hiç bebek falan düşünmüyolar bi bakıyo hatun hamile... vay arkadaş neyimiz eksik acaba..

adamı zaten yatağa bağlıcam bu ay da olmazsa. aklıma geldikçe gider çarparım adamı. kızıyo ama napalım çorap tıkarım ağzının içine...:114:

her seyin bi vakti zamanı var tabiki ama süreç yıpratıcı oluyor ben simdiden kafamda kuruyorum su gün doktora giderim artık 8 iğne sonra göbekten iğne ardından aşılama yine bekleyiş....her seyin hayırlısı bakalım olmazsa da yapacağımız bişey yok

birde şöyle demeleri yokmu, ayy hiç düşünmüyoduk, yada yanlışıkla oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…