mmerhaba kızlar. benim son iki gün. 29 mayıs. uyku ve mide ekşimesi dışında başka belirtim yok. çok merak ediyorum. aklım hep bu konuda.
ayy canım yaa sende hiç olmazsa belirtiler var bende o da yok sadece kasık ağrısı o da her zmn olan sey(her seye rağmen 2.asılamam tutar inşallahh yaaa ((
ya bata 7 gün var ama hiçbi belirti yok bendenormal mi acaba :18:
canım asıl belirtiler adet geçince başlıyormuş. doktorum öyle demişti bana. çoğu kadın bu yüzden bir buçuk iki aya yakınken öğreniyo hamile olduğunu demişti. o yüzden belirtim olmuyo diye üzülmiyelim. belkide bebişlerimiz bizimledir.
benim de 5 var pat günüme ama karın ağrılarım başladı 2 gündür bakalım hayırlısı
ayyy inşallah canım. inşallah bu ay da hüsran olmaz
canım karın ağrısıda hamilelik belirtisi oluyomuş. rahimde hareketlenme olduğu için karın ağrısı yapıyomuş diye okumuştum.
canım benim hiç belirti olmadan hamilede kalanlar varya. biz erken takip ediyoruz diye belirtileri yakalamamız aslında zor. hatta çoğu belirti 2. aydan itibaren başlıyormuş. inşaallah tutmuştur canım.
aynen:) şu an hiç bebek falan düşünüyomuş gibi bi halim yok ewde.. konusu bile geçmiyo :) ama bi de bana sor hep aklımda
selaaam. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. bercestem gelince hepinizi ekler listeye. hayırlı, bereketli bir ay olur inşallah hepimiz için. umudumuz kırılmasın. ne kadar acele etsekte, sabırsızlansak da Allah nasip edeceği gün için bekletiyordur. bu ay olmazsa önümüzdeki diğer aylara bakarız inşallah.
selaaam. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. bercestem gelince hepinizi ekler listeye. hayırlı, bereketli bir ay olur inşallah hepimiz için. umudumuz kırılmasın. ne kadar acele etsekte, sabırsızlansak da Allah nasip edeceği gün için bekletiyordur. bu ay olmazsa önümüzdeki diğer aylara bakarız inşallah.
inşallah yaa.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
ya ben bu ilk geceden hamile kalanları anlamıyorum nasıl başarıyolar,,,, veya hiç bebek falan düşünmüyolar bi bakıyo hatun hamile... vay arkadaş neyimiz eksik acaba..
adamı zaten yatağa bağlıcam bu ay da olmazsa. aklıma geldikçe gider çarparım adamı. kızıyo ama napalım çorap tıkarım ağzının içine... :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?