perim belirtin var mı?
herkese selam ben geldim, baya kaynatmışsınız yine
rabbim hepimize sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar versin...
iki gündür hamile bir arkadaşla gezmelerdeydim, ister istemez özeniyor insan darısı başımıza inşallah
sol kasıgımda agrı var baskııı desem daha dogru olurrr.....( başdönmem oldu arara ara ama yorgunluktan o onu biliyommm..)
memişlerde hiç bişey yok yaaaaaaaaaaaaa
hhaaaa bu arada ateş tekrar 37 oldu :124:
yaniiii kasıkta baskım var buu kadarrrr....
sende oorkidemmmm.:))))))))
herkese selam ben geldim, baya kaynatmışsınız yine
rabbim hepimize sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar versin...
iki gündür hamile bir arkadaşla gezmelerdeydim, ister istemez özeniyor insan darısı başımıza inşallah
benim de kasık ve belimde ağrı var. memişlerde hiçbir şey yok. yumuşacık. sadece yan taraflarında bastırınca ağrı oluyor. benim ateş de 37 lerde. inşallah düşmez. bir topik okudum. bir çok insan adet geçmeden hiç belirtim yok diyordu.
ya evtt adet geçikmeden bu kadar erken belirtiler nadir..... kişiden kişiye değişiyo bide... bende çok okuyorumm.....
bazılarınında her belirti var sonunda hamile olmuyo... insan ister istemez kendini dinliyoooo...
hoş geldin bebişim. nasılsın? Allah bize de nasip eder inşallah.
aynen ya:) hep bu belirtileri okudum okudum şimdi belirti arıyorum. bir çok insan da göğüs hassasiyetinden bahsedince kuralmış gibi her ay aradığım tek belirti bu oluyor. ama hiç olmadan da oluyormuş.
aynen ya:) hep bu belirtileri okudum okudum şimdi belirti arıyorum. bir çok insan da göğüs hassasiyetinden bahsedince kuralmış gibi her ay aradığım tek belirti bu oluyor. ama hiç olmadan da oluyormuş.
benide ekler misiniz kızlar listeye sat 12 haziran benimde
Slm kızlar benide eklermisiniz 12 haziran allah herkesin gönlüne göre versin
beni de ekleyiin3 haziran
hayırlısı olsun canımHerkese slm.Ben yeni üyeyim.Nasıl mesaj yazacağımı bilemedim karıştırırken bunu buldum.Uzun süredir takip ediyordum.Üye olmak şimdiye kısmetmiş.Ben ve eşim 3 yıldır evliyiz. Ekim ayından beri çocuk düşünüyoruz.Kaç aydır regl olduğumda üzülüyorum sadece 1-2 saat sürüyor sonra hayırlısı deyip Allah uygun zamanı bekliyor bizim için diyorum.Hastalığım 24-25 mayıs da idi.26-yada27 gün sürüyor.Hala olmadım 22 mayısdan beri kasıkağrısı çekiyorum.Hele bacağımı bükerek oturayım dayanamıyorum.kasıklarıma bastırmam gerekiyor ağrıdan.Her an hasta olacak gibiyim ama hala yok.Normalde ağrım olurdu ve en geç bir gün sonra hasta olurdum .hiç gecikmezdi.Aşırı stres yaptığım yada üzüldüğüm zaman erken gelirdi ama 1yıldır böyle bir durumda olmadı.Meraklanıyorum ister istemez.Ama salı günü 22 mayısta annem ameliyat oldu aniden ben çok uzaktayım ve gidemedim yanına ona çok üzülmüştüm ondan gecikmişte olabilir mi.Şimdi annem iyi bende rahatım.Ama hala olmadım.Afedersiniz ama bir şey daha yazacağım sabah eşimle birlikte oldum sonra çok az kahverengimsi akıntı geldi.Yine olmadı mı acaba.Hala hasta olacak gibiyim.aşağısı ağrıyor.Dün test yaptım birşey yoktu.Ne zaman olacak bilmiyorum .Birileri birşeyler yazarsa sevinirim.Neler oluyor bana anamıyorum.
az önce tuvalete tekrar gittim ve pembemsi akıntıya dönüşmüş galiba yine hasta oluyorum.
anlıyorum seni canım eşine hiç söyleme benceartık diyorum ki hiç takip etmicem umursamıcam olursa olur.. korunmamanın tadını çıkart işte ne kasıyosun kendini diyorum kendi kendime ama adet tarihim yaklaştıkça bi bakıyorum kendimi yine belirti ararken bulmuşum.. pufff gene kızdım kendime..
ay ama napim çok istiyorum. rüyama bile giriyo artıkeşime söyleyemiyorum kızıyo. bu kadar takmasana aklından başka bişey geçsin artık dio.
yumurtlama günlerinde özellikle çok çalıştırıyorum onu ama kızıyo çocuk gibisin diyo
çok gıcık.. eskiden öyle şeyler biliniyo muymuş annem 7 tane çocuk doğurdu benim yumurtlama günü mü takip etmiş diyo gıcık ediyo beni ..((((((
ben de artık hiçbişey demiyorum ona. eğer günüm geçerse çaktırmadan bi test yaparım pozitif çıkarsa tamamdır.. negatif olursa üzüldüğümü bile belli etmicem..
bence hala senden umutluyum ben yaaaMesajın için teşekkürler cnm.Zaten tuvalete gittiğimde pembemsi akıntıya dönüştüğünü gördüm.Yani hastalandım.Zaten alıştım:)olursa şaşırmaya başlıyacam.Beniüzen gecikince insan umutlanıyor.Bizim bir komşumuz vardı.Çocuğu yoktu.7 yıl doktor doktor gezdi olmadığı tedavi kalmadı .ensonunda araştırma hastanesine gitmiş doktor bir tiroid testi yapalım demiş ve hemen troid tedavisine başladı ardından da çocuğu oldu.İlk doktor anlamamış galiba.İnşallah en kısa sürede hep birlikte bebeklerimizi,kuzularımızı kucaklarımıza alırız.
slm fıstıklar... listeye benide eklerminiz 12 haziran adet tarihim...
cuma günü doktordaydım sol overda 22mm bi yumurta gördü gün aşırı ilişki önerdi ama eşimin 1 haftalık eğitime katılması gerekiyo bugünde nöbette bakalım inş. dün gece tutmuştur bişeyciler
geçen ayda yumurtam bu boyuttaydı taşınmak zorundaydık ilişki olamadı maaleseff bi uğursuzlutur aldı başını gidiyor.. bu ayda bu çıktı
aayyy canım ne güzel. çok severim yapı market gezmeyi. inşallah hamişsindir canım ne mutlu olurum. ben de yorgunum diye öğleden sonra tam 5 saat uyumuşum:) ben de mi hamişim neselam kızlar nasılsınız
valla ancak gelebildim bugün yapı marketleri gezdik eşimle ev için
gelincede bir halsizlik( hamileyim yaa) 3 saat uyumuşum ancak gelebildim
sizlerden naber geçmişi okuyup gelcem
yorgunum kuzum çok gezmişim birde miğren yoklayacak gibi...
benim bu ayda yok sanırım bata son 6 gün
sizler nasılsınız umarım benden daha iyisinizdir.
kizlar nasilsiniz? gunler gecmio sanki yaa.hala 6 gun var bata
selaamm kıızzllaarr hepinizi bir arada görmek ne kadar güzeell:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?