Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim belirtin var mı?

sol kasıgımda agrı var baskııı desem daha dogru olurrr.....( başdönmem oldu arara ara ama yorgunluktan o onu biliyommm..)
memişlerde hiç bişey yok yaaaaaaaaaaaaa
hhaaaa bu arada ateş tekrar 37 oldu :124:
yaniiii kasıkta baskım var buu kadarrrr....

sende oorkidemmmm.:))))))))

herkese selam ben geldim, baya kaynatmışsınız yine

rabbim hepimize sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar versin...

iki gündür hamile bir arkadaşla gezmelerdeydim, ister istemez özeniyor insan darısı başımıza inşallah

hoşdeldin :)))))))...... inşallahhhh.....yaaaaa

benim de kasık ve belimde ağrı var. memişlerde hiçbir şey yok. yumuşacık. sadece yan taraflarında bastırınca ağrı oluyor. benim ateş de 37 lerde. inşallah düşmez. bir topik okudum. bir çok insan adet geçmeden hiç belirtim yok diyordu.

hoş geldin bebişim. nasılsın? Allah bize de nasip eder inşallah.

ya evtt adet geçikmeden bu kadar erken belirtiler nadir..... kişiden kişiye değişiyo bide... bende çok okuyorumm.....
bazılarınında her belirti var sonunda hamile olmuyo... insan ister istemez kendini dinliyoooo...

ya evtt adet geçikmeden bu kadar erken belirtiler nadir..... kişiden kişiye değişiyo bide... bende çok okuyorumm.....
bazılarınında her belirti var sonunda hamile olmuyo... insan ister istemez kendini dinliyoooo...

aynen ya:) hep bu belirtileri okudum okudum şimdi belirti arıyorum. bir çok insan da göğüs hassasiyetinden bahsedince kuralmış gibi her ay aradığım tek belirti bu oluyor. ama hiç olmadan da oluyormuş.

selam kızlar nasılsınız
valla ancak gelebildim bugün yapı marketleri gezdik eşimle ev için
gelincede bir halsizlik( hamileyim yaa) 3 saat uyumuşum ancak gelebildim
sizlerden naber geçmişi okuyup gelcem

aynen ya:) hep bu belirtileri okudum okudum şimdi belirti arıyorum. bir çok insan da göğüs hassasiyetinden bahsedince kuralmış gibi her ay aradığım tek belirti bu oluyor. ama hiç olmadan da oluyormuş.

ben de gögüs agrısı şartmış gibii....
çok istiyoz ya orkidem ondan yaaa...
napalım bizdeee:))))))

kuzum benim geçen ay göğüslerim çamaşıra sığmıyordu, sonra fos çıktı...

hayırlısı olsun canım
üüzülme şu bebeklerinizi beklerken sanki savaşıyorsunuz yaa
biraz daha umut bende bir senedir istiyorum birsürü hastalık geçirdim ama çok umutluyum
ve bir sır vereyim eğer kanaman durursa tam isabet canım:26:
anlıyorum seni canım eşine hiç söyleme bence
yumurtlama gününde giyin gecelikleri hopp ben geldim de
yoksa çok kassılyolar
bence hala senden umutluyum ben yaaa

hayırlısı olsun canım benim ablam adettin bitiminde
ilişki oluyo sonra memlekete geliyo eniştemi de görmüyo bir baktık hamile ablacım
Allah ol desin yeter kızlar ve inşallah tutturmuşsundur
hadi rast gele

selam kızlar nasılsınız
valla ancak gelebildim bugün yapı marketleri gezdik eşimle ev için
gelincede bir halsizlik( hamileyim yaa) 3 saat uyumuşum ancak gelebildim
sizlerden naber geçmişi okuyup gelcem
aayyy canım ne güzel. çok severim yapı market gezmeyi. inşallah hamişsindir canım ne mutlu olurum. ben de yorgunum diye öğleden sonra tam 5 saat uyumuşum:) ben de mi hamişim ne

yorgunum kuzum çok gezmişim birde miğren yoklayacak gibi...

benim bu ayda yok sanırım bata son 6 gün

sizler nasılsınız umarım benden daha iyisinizdir.

aynen canım gezmekten tozmaktan çok yoruldum ben de. bu hamile kalanların saydığı binlerce belirtilere bakılırsa hamiş değilim ama hala umudumu yitirmiş değilim. sadece bir an evvel bat gelsin de ne olduğunu bileyim istiyorum. varsa var yoksa diğer aya hazırlık

berceste selam,
selam arkadaşlar.
canım bugün şiddetli ağrılarla adet oldum çok şükür. kanamam çoğaldı. ama 1 haftadır devam eden bu lekelenme olayını doktora soracağım. meğer adet olmak ta ne büyük nimetmiş valla. dün diyordum eşime galiba menapoza giriyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…