Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar sayfanin iki yaninda markalonga nin reklami cikti. kadinlar kulubu sayfasi ortada kaldi
nasil gider bu? sizde de varmi?

kizlar ben eski usul gebelik testi deniorum simdi:)))) yaptim bi kabin icine bekliorum tortullar uste mi cikcak dibe mi cokcek die

bende canım sonucu çok merak ediyommm bazen yok yaaaa bu ayda yok diyom bazende yaaa oldu galiba diyomm git gellerdeyim be deryaaa

al benden de o kadar yaa kendimi dinledikçe varmı ki yokmu ki diye düşünmekten kafayı yicem.aslında asılama yapıldıktan sonra içimde bi ümit vardı olacak gibi ama sonlara yaklastıkça azalıyo sanki....:18:

hoşgeldin canım çoğaldı yani kanaman:26: hayırlısı olsun canım benim
kesinlikle adet olamamak gerçekten çok sıkıntı
sebep şu kendimizi bir ay boyunca hamilemiyim diye sora sora
etkiliyoruz ve adet gelmiyo test yapınca negatifi görünce beyin bedene sözünü geçirebiliyoda ondan

hele anlat nasıl bişey ki oo

sayfalarda dolanirken gormustum bende. seffaf bir kabin icine idrari yapiosun 4 saat mi ne bekliosun.icindeki tortullar dibe cokerse hamile degilsin ustte yag gibi olursa hamilesin. ben bundan once bi ara yapmistim ortada kaldi bnm tortullar. karr veremediler:))))))

evet çünkü sanırım psikolojık olarak hazırlıyoz kendimizi farkında olmadan.... ara ara umudu kesmekte lazım yaaa... çok kapılmaktansa..... deli gibiiiii oda sağlıklı bi şey değilll.... ama süreci beklemek çok heycanlııı:)))))))))))

bi hafta kala yapsak olurmu kiii....

Son düzenleme:
ben geldim kızlar en sonunda yanınızdayım
valla heyecan dorukta bazılarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…