ahan da bir sabırsız daha
iylik canım sen nasılsınnn :))))
kizlar nasilsiniz? gunler gecmio sanki yaa.hala 6 gun var bata
:118: :118: selam deryaaaa nasıl gidiyoooo :))))
elh iyiyim gun sayiyorum:) umit etmicem desemde mumkun degil malesef
iyidir balım. bana da hep son haftayı geçirmek zor gelir ama. bu hafta işler yoğun. düşünmeye vakit bulamayabilirim
zaman geçmek bilmiyoo sonucu çok merak ediyorum hattaa çaatttllııyyooorruummmmmsende nasıl gidiyor canım
geri sayım başlasın o zaman hurraaaaa
bizde de tam tersi. ben de kocadan nasıl kaçarım diye bakıyorum. ya adam hiç rahat bırakmıyor yaaa. çok yoruluyorum
kizlar sayfanin iki yaninda markalonga nin reklami cikti. kadinlar kulubu sayfasi ortada kaldi
nasil gider bu? sizde de varmi?
bende de var canım 5-10 dakkadırrr
bende canım sonucu çok merak ediyommm bazen yok yaaaa bu ayda yok diyom bazende yaaa oldu galiba diyommgit gellerdeyim be deryaaa
kizlar ben eski usul gebelik testi deniorum simdi:)))) yaptim bi kabin icine bekliorum tortullar uste mi cikcak dibe mi cokcek die
berceste selam,
selam arkadaşlar.
canım bugün şiddetli ağrılarla adet oldum çok şükür. kanamam çoğaldı. ama 1 haftadır devam eden bu lekelenme olayını doktora soracağım. meğer adet olmak ta ne büyük nimetmiş valla. dün diyordum eşime galiba menapoza giriyorum diye.
hele anlat nasıl bişey ki oo
al benden de o kadar yaa kendimi dinledikçe varmı ki yokmu ki diye düşünmekten kafayı yicem.aslında asılama yapıldıktan sonra içimde bi ümit vardı olacak gibi ama sonlara yaklastıkça azalıyo sanki....:18:
sayfalarda dolanirken gormustum bende. seffaf bir kabin icine idrari yapiosun 4 saat mi ne bekliosun.icindeki tortullar dibe cokerse hamile degilsin ustte yag gibi olursa hamilesin. ben bundan once bi ara yapmistim ortada kaldi bnm tortullar. karr veremediler:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?