evet çünkü sanırım psikolojık olarak hazırlıyoz kendimizi farkında olmadan.... ara ara umudu kesmekte lazım yaaa... çok kapılmaktansa..... deli gibiiiii oda sağlıklı bi şey değilll.... ama süreci beklemek çok heycanlııı:)))))))))))
kizlar ben eski usul gebelik testi deniorum simdi:)))) yaptim bi kabin icine bekliorum tortullar uste mi cikcak dibe mi cokcek die
bi hafta kala yapsak olurmu kiii....
ben de hamilelik belirtilerine gezerken başka bir eski usul test gördüm. iğne ile hamilelik testiyapsak mı acaba?
ben de hamilelik belirtilerine gezerken başka bir eski usul test gördüm. iğne ile hamilelik testiyapsak mı acaba?
sende mi yaa
Allah iyiliğinizi versin emi
bi hafta kala yapsak olurmu kiii....
cnm o sayfadakiler hep erken denemisler. zaten erken hemilelik testi. bi dene ne kaybederiz ki:))
bak iğneliyide deneya bilirimm.... iki idrar....valla denersenizz ben varım yaniii
bak iğneliyide deneya bilirimm.... iki idrar....valla denersenizz ben varım yaniii
valla ne yalan söyleyeyim ben varım:)) kikikiki (bu arada hayalimsinin de kulakları çınlasın)
valla ne yalan söyleyeyim ben varım:)) kikikiki (bu arada hayalimsinin de kulakları çınlasın)
barbyperim sen ne zamandır istiyorsun?
selam arkadaslar nasılısınızz. benim bat a 9 gün kaldı gögüste biraz hassasiyet var ama bilmiom yaa günler cok zor geçiyo. bide yerleşme olunca hafif kanama ve kasıkta agrı falan oluyomuş ya o olcak mı diye bekleyip duruyorum Allahım ya.:18:
selam arkadaslar nasılısınızz. benim bat a 9 gün kaldı gögüste biraz hassasiyet var ama bilmiom yaa günler cok zor geçiyo. bide yerleşme olunca hafif kanama ve kasıkta agrı falan oluyomuş ya o olcak mı diye bekleyip duruyorum Allahım ya.:18:
kikikiiiiii...
bende varımmmm:13: :13: :13:
ilk idrarlami yapsak kiii sabahh :26:
şimdimiiii :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?