iyi uykularrrrrrrrrrr orkidemm....
yaa bide çok yogun akıntı oluyo diyolar... şimdi kafam akıntı takibinde sizde öle bi durum varmıııı????:26:
onun içinde erken canım adetinin olması gereken günde başlıyormuş
sarımsı bir akıntı
ölemiiiii
ha iyi o zamannn..... herkezin yazdıgını okumaktan kafada karışıyooo..... herkezde farklı belirtilerrr tabi.....
sen herkesi dinleyip kafanı karıştırma herşeyi bilmeyin diyorum o zaman daha kolay herşeyy
merakkkk işteee bercestemm napımmmm....yaaa
yerim seniiiiii bennn
ama ben süper ikilinin atışmasını ösledim
hayalimsin gel artık yaaa
bende kasık ağrılarıma kafayı takmıs durumdayım:)) diğer aylardan farklı mı falan diye.asılamadan sonra yani geçen hafta aşırı ağrılarım batmalarım vardı.persembeden sonra azaldı.arada soldan soldan geliyolar 2 gündür :)))
ya nerden çıtı biliyomusun bugun k.kulubu topinde bi konuya girdim kadının birinde akıntı varmış.... bayada azimle sayfayı takip ettimm:)))sonucu ne çıkacak diye iç çamasırını sık sık değiştiriyomuşşş... baya sonra yazdııı hamileymişş... daha bata bi kaç gün var böle şeyleri okuyunca insan bide kendini dinliyoooo (((((
anlıyorum ben sanki farklıyım ama bu ay belirtilere takılmamaya kararlıyım
yapabirsem kasıklarımda aklım niye az batıyo diye biraz daha ağrısa ne güzel olurdu demi
sayfa takıldı yaaa açılmıyo
perim aşkım ben çıkyorum yarın yoğun bir gün olcak birsürü işim var akşam
yazarım herşeyi ben yatıyorum yine uykum geldiiiii
kiracı ne olduuu.... eve bişeyler aldığınıza göre herşey yolundamı bercestemmm...
bende kasık ağrılarıma kafayı takmıs durumdayım:)) diğer aylardan farklı mı falan diye.asılamadan sonra yani geçen hafta aşırı ağrılarım batmalarım vardı.persembeden sonra azaldı.arada soldan soldan geliyolar 2 gündür :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?