Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydın kızlar.bu incir kürü nasıl birşey açıklayabilirseniz sevinirim

İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

ben dün çok saçma bişey yaptım şu çamaşır suyuyla hamilelik testi oluyomuş ya onu yaptım kabardı artık iyice saçmalamaya başladım

yok yok iyi değilim ben

o ne yaa ciddimisin?ben bukadar üzerine düşülünce ters tepildiğine inanırım akışına bırak bence biraz tatlımm :))

ben dün çok saçma bişey yaptım şu çamaşır suyuyla hamilelik testi oluyomuş ya onu yaptım kabardı artık iyice saçmalamaya başladım

yok yok iyi değilim ben

nasil canim yaa o nasil oluyormuss camasir suyunu ilk kez duydumm:26:

walla o nasıl oluyor diyo sorasım geldi,yok yok sen bana söyleme en iyisi :)) allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne komiğiz yaa :))

yaşamım erken yapmişsın yaaaa...
bat'ın gelmeden sonuç mu çıkarmışş..
sinirlerinide bozma öleeee. hemen .......canımmmmm

yaşamım erken yapmişsın yaaaa...
bat'ın gelmeden sonuç mu çıkarmışş..
sinirlerinide bozma öleeee. hemen .......canımmmmm

evet canimmm biraz erken oldu ama ne yapayim evde test olunca esimle ikimizde aklimizi kurcaladi durdu yapti oturduk sonra iste popisimizin ustuneee....
catlama ignesi falan oldum ya bu ay ilk merak daha fazla canim o yuzde birde gogus uclarim hassas cok fazla sadece uclari aciyor bu ay farkli dedim yaptim istee gordum gunumuuu

evdeki testler bat gelmeden net cvp vermez ki... hatta bi kaç günde bekleyin diyolar bat geçmesini....

evdeki testler bat gelmeden net cvp vermez ki... hatta bi kaç günde bekleyin diyolar bat geçmesini....

evet canimmm dogru diyorsun hatta bu test birkeresinde bende pozitif cikti ciktigi gun adet oldumm
ben hala akillanmiyorum iste kiziyorum kendimee
neyse ya oldu bitti iste hala umudum var insallh vardir bebegim
sen ne yaptin canimm nasilsin

bende umutlan mıyorum artık.... yaklaştıkça umut kayboldu..soldan gelen agrım bugün yok inşallah Allah gönümüze göre verir yaaa....
kızların çamaşır suyu diyodunuz....

bende umutlan mıyorum artık.... yaklaştıkça umut kayboldu..soldan gelen agrım bugün yok inşallah Allah gönümüze göre verir yaaa....
kızların çamaşır suyu diyodunuz....

kuru bi kaba idrarını yapıyosun azcık çamaşır suyu döküyosun biraz bekliyosun eğer köpürür kabarırsa hamile oluyomuşsun :) kabarmıyosa yokmuş bişey... ben dün yaptım üstü köpük doldu :)

bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım ama olumsuz artık başka bahara diyorum

kızlar çok saçma bence inanmayın. hamilelikten şüphelenen biri yapmış hiç kabarmamış kocasına yaptırmış adamın idrar kabarmış... galiba kocam hamile diyo :))

Allah iyligini versin kısss seninnn.... ne güzel dimi insan umutlanıyooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…