günaydın kızlar.bu incir kürü nasıl birşey açıklayabilirseniz sevinirim
ben dün çok saçma bişey yaptımşu çamaşır suyuyla hamilelik testi oluyomuş ya onu yaptım kabardı artık iyice saçmalamaya başladım
yok yok iyi değilim ben
bercestem ben seni bekleyemedimmdun test yaptim evde esim girdi aklima varsa cikar falan dedi bende heyecanlandim veee yaptimm negatiff tabikide 25.gunumdu normalde 29.gun falan oluyom...
uzuldum ama ya insallah erken oldugu icin cikmamaistir
goguslerim aciyor cok fazla herzaman acir adet oncesi ama bu sefer farkli uclari cok hassas ayyy insallh olsun artik bebegim yaa yeni bir surece girmek istemiyorum artik benim sinirlerim bozuldu birazz
çamaşır suyunu fazla kaçırmışsındır :))) şaka bi yana belkide hamilesindir :)
yaşamım erken yapmişsın yaaaa...
bat'ın gelmeden sonuç mu çıkarmışş..
sinirlerinide bozma öleeee. hemen .......canımmmmm
evet canimmm biraz erken oldu ama ne yapayim evde test olunca esimle ikimizde aklimizi kurcaladi durdu yapti oturduk sonra iste popisimizin ustuneee....
catlama ignesi falan oldum ya bu ay ilk merak daha fazla canim o yuzde birde gogus uclarim hassas cok fazla sadece uclari aciyor bu ay farkli dedim yaptim istee gordum gunumuuu
evdeki testler bat gelmeden net cvp vermez ki... hatta bi kaç günde bekleyin diyolar bat geçmesini....
bende umutlan mıyorum artık.... yaklaştıkça umut kayboldu..soldan gelen agrım bugün yokinşallah Allah gönümüze göre verir yaaa....
kızların çamaşır suyu diyodunuz....
bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım amaolumsuz artık başka bahara diyorum
kuru bi kaba idrarını yapıyosun azcık çamaşır suyu döküyosun biraz bekliyosun eğer köpürür kabarırsa hamile oluyomuşsun :) kabarmıyosa yokmuş bişey... ben dün yaptım üstü köpük doldu :)
bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım amaolumsuz artık başka bahara diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?