Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

cnm klomen kullanmissindir heralde. benm de oluo o batmalar. ilk sefer oldugunda anlamamistim sonra doktor yan etkisi dedi. ins seninki etkiden degildir de bebektendir:)))

canım ben menogon iğne kullandım geçen ay kullandığımda bu kadar olmamıstı ama hayırlısı bakalım

günaydın arkadaşlar
hepimiz inşallahh çok güzel bir gün geçiririz
şimdi okula gidiyorum kızlar
gelince görüşürüzz

incir kürünü bilmiyorum ama hayıt tohumu veya otunun çok iyi geldiğini duydum ve aldım. kadınlık hormonlarının çalışmasına ve yumurtlama oluşumuna falan çok iyi geliyomuş. tadı biraz garip ama sonunda bebiş olacaksa değer..

çok merak ediyorum ama belirtiler çok yok gibi bende ne bıleyim hissedilir mi acaba hamile oldugumuz?off herseye dikkat ediyorum bide simdiden yok ağır kaldırmayayım agrı kesici içmeyeyim fln paranoyak olduk galiba :))sizlerde durumlar nasıl?

bende de yok bi hareket canım ya bi tek göğüslerim acıyo ama gecen aylkarda da acıyodu.. sürekli belirti aramak da istemiyorum ama sürekli de aklıma geliyo. geçmez bu 5 gün

benim batim da 30 mayis kizlar. suan hic belirtim yok ara sira sadece yumurtaliklarima kramp seklinde biseyler diriyor o. bide goguslerim dokununca aciyor o da hafif sayilir. beklemek cok zor yaaa. ruhum daraliyor bazen

bercestem ben seni bekleyemedimmdun test yaptim evde esim girdi aklima varsa cikar falan dedi bende heyecanlandim veee yaptimm negatiff tabikide 25.gunumdu normalde 29.gun falan oluyom...
uzuldum ama ya insallah erken oldugu icin cikmamaistir
goguslerim aciyor cok fazla herzaman acir adet oncesi ama bu sefer farkli uclari cok hassas ayyy insallh olsun artik bebegim yaa yeni bir surece girmek istemiyorum artik benim sinirlerim bozuldu birazz

günaydınllaaarrrrrr kıızzlllaaarrr:)))) bu hafta sonuç bekleyen arkadaslar pozitif haberlerle döneriz inşallah.:))
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
benim için bol heyecanlı bir hafta olacak tayin yerimiz açıklanacak aşılama sonucum belli olacak hayırlısı olsun bakalım

canim hadi bakalim hersey gonlunuzce olur insallhh bizleri habersiz birakma

Ya göğüslerde ağrı adet öncesi oluyor zaten o yüzden belirtiden sayamıyorum,sadece 2 gün önce kasıklarıma şiddetli bi kramp girdi o da belirtimidir bilmiyorum içime doğmuyor ama yaa bu ay pek sanmıyorum ben...

üzme kendini canım ya daha çok erken değil mi??bence günümüzden önce kendimizi üzmeyelim tatlım.zaten testler de bat tan sonra gerçek sonucu gösteriyor.o tatlı canını sıkma bosuna canımm beniimmm

aynen.. nedense bana da pek bu ay olmıcakmış gibi geliyo.. nedenini hiç bilmiyorum ama umudum pek yok benim de.

aynen.. nedense bana da pek bu ay olmıcakmış gibi geliyo.. nedenini hiç bilmiyorum ama umudum pek yok benim de.

kıızllaarr kızlllaarrr umutsuzlukk yookk kırmızıları görmedennn

üzme kendini canım ya daha çok erken değil mi??bence günümüzden önce kendimizi üzmeyelim tatlım.zaten testler de bat tan sonra gerçek sonucu gösteriyor.o tatlı canını sıkma bosuna canımm beniimmm

dimi canim yaaa cok erken yaptim hayirlisi bakalimm rabbim hakkimizda hayirlisini etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…