cnm klomen kullanmissindir heralde. benm de oluo o batmalar. ilk sefer oldugunda anlamamistim sonra doktor yan etkisi dedi. ins seninki etkiden degildir de bebektendir:)))
​slam hayırlı geceler kızlar batlar yaklastıkca gergınlıklerde oluyo dmı
selam cnm olmazmıııı ooofffff gerginlik heyecan hepsi bir aradaa:18:
İncir küruüne ne zaman başlanıyor bende yapmak istiyorum canım
günaydınllaaarrrrrr kıızzlllaaarrr:)))) bu hafta sonuç bekleyen arkadaslar pozitif haberlerle döneriz inşallah.:))
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
benim için bol heyecanlı bir hafta olacak tayin yerimiz açıklanacak aşılama sonucum belli olacak hayırlısı olsun bakalım
bercestem ben seni bekleyemedimmdun test yaptim evde esim girdi aklima varsa cikar falan dedi bende heyecanlandim veee yaptimm negatiff tabikide 25.gunumdu normalde 29.gun falan oluyom...
uzuldum ama ya insallah erken oldugu icin cikmamaistir
goguslerim aciyor cok fazla herzaman acir adet oncesi ama bu sefer farkli uclari cok hassas ayyy insallh olsun artik bebegim yaa yeni bir surece girmek istemiyorum artik benim sinirlerim bozuldu birazz
Ya göğüslerde ağrı adet öncesi oluyor zaten o yüzden belirtiden sayamıyorum,sadece 2 gün önce kasıklarıma şiddetli bi kramp girdi o da belirtimidir bilmiyorum içime doğmuyor ama yaa bu ay pek sanmıyorum ben...
Ya göğüslerde ağrı adet öncesi oluyor zaten o yüzden belirtiden sayamıyorum,sadece 2 gün önce kasıklarıma şiddetli bi kramp girdi o da belirtimidir bilmiyorum içime doğmuyor ama yaa bu ay pek sanmıyorum ben...
aynen.. nedense bana da pek bu ay olmıcakmış gibi geliyo..nedenini hiç bilmiyorum ama umudum pek yok benim de.
üzme kendini canım ya daha çok erken değil mi??bence günümüzden önce kendimizi üzmeyelim tatlım.zaten testler de bat tan sonra gerçek sonucu gösteriyor.o tatlı canını sıkma bosuna canımm beniimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?