Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

öyle erken ama ben işte diyeyim geçen sene mayısta tehlikeli bir miyom ameliyatı arkasından yılbaşı günü bebek kaybı yaşadıktan sonra artık sabredemez duruma geldim

geçmiş olsunnnnn canımmmmm....
evet insan zorluklar atlatınca daha hassas oluyooo....
ama bak erken hemde çok erken bi hafta var daha önünde....
moral bozmak yok... olmasada bidaha ki ayyy....
olmayıncada vargeçmicemize göre....
umarımmm... bekletmeden sana rabbim bi bebiş nasip ederr

Son düzenleme:
kizlar ben kactim kuzen gelecek bugun bana kalacak 2 3 gun az evimi toplayim gorusuruz yineee

selam kızlaar keyifler nasıl? Benim bugun hiçbişey yapasım yok. Ev oyle bi dağınık ki uyandıgımdan beri hala oturdugum yerden kalkamadım . Yoksa hamilemiyim ne ?

selam kızlaar keyifler nasıl? Benim bugun hiçbişey yapasım yok. Ev oyle bi dağınık ki uyandıgımdan beri hala oturdugum yerden kalkamadım . Yoksa hamilemiyim ne ?

keyifimmmm mımmmmmmm... ya bilmiyommm.... keyiffli olacak bi belirtim yokk.... :26:
keyifsiz olacak bi nedenim de yokk...
aradayım yaniii ..... :111:

inşallah hamilesindirrr :)))

amin canım allah her işteyene versin :) bakalım bekleyip görecezzz

çok teşekkür ederim.deneyeyim gidince benimde bat 5 haziran ilk ayımız pek umudum yok açıkçası ilk gebeliğimdeki gibi değilim çünkü

keyifimmmm mımmmmmmm... ya bilmiyommm.... keyiffli olacak bi belirtim yokk.... :26:
keyifsiz olacak bi nedenim de yokk...
aradayım yaniii ..... :111:

inşallah hamilesindirrr :)))

:44: ya bu aya çok umutlu başladım ben gercekten hissettim olcak diye ama şimdi o duygularım geçti gibi şu belirtilerden biraz olsaydı iyiydi hakkımızda hayırlısı artık canım.

:44: ya bu aya çok umutlu başladım ben gercekten hissettim olcak diye ama şimdi o duygularım geçti gibi şu belirtilerden biraz olsaydı iyiydi hakkımızda hayırlısı artık canım.

aynı şekilde yaaa... çok umutlu başladımm... düne kadar acık ağrım vardııı... şimdi oda yokkk....
napalım olur olur olmsaa devammmmmm....olana kadar....

aynı şekilde yaaa... çok umutlu başladımm... düne kadar acık ağrım vardııı... şimdi oda yokkk....
napalım olur olur olmsaa devammmmmm....olana kadar....

aynen canım yaa artık Allah nezaman nasip ederse, aslında hiç böyle ugrasıp didiklememek gerekiyo ama beceremiyoruz işte. Bende her işimde böyle sabırsızımdır ama hep beklemek zorunda kalırım en istediğim şeyler için.

deryaaa.... kısss bi ses verrr.... napıyosun nasılsın bugünnn..:103:

bugün boş günüm arkadasa geldim size bakmadan edemedim yine:))) hiç ağrım yok bugün ya geçen hafta ağrıdan duramıyordum ooff oofff:26::26::26::26:
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor

adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…