Allah iyligini versin kısss seninnn.... ne güzel dimi insan umutlanıyooo....
bir yaşamım daha işte
bir hafta var diyorsun daha...erken dill mii.. canım
öyle erken ama ben işte diyeyim geçen sene mayısta tehlikeli bir miyom ameliyatı arkasından yılbaşı günü bebek kaybı yaşadıktan sonra artık sabredemez duruma geldim
bir yaşamım daha işte
bir hafta var diyorsun daha...erken dill mii.. canım
inşallahhhh... Allahım... Rabbimmmm..
bebişlerinizlesinizdirrrr... aminnnn....
kizlar ben kactim kuzen gelecek bugun bana kalacak 2 3 gun az evimi toplayim gorusuruz yineee
selam kızlaar keyifler nasıl? Benim bugun hiçbişey yapasım yok. Ev oyle bi dağınık ki uyandıgımdan beri hala oturdugum yerden kalkamadım .Yoksa hamilemiyim ne ?
geçmiş olsunnnnn canımmmmm....
evet insan zorluklar atlatınca daha hassas oluyooo....
ama bak erken hemde çok erken bi hafta var daha önünde....
moral bozmak yok... olmasada bidaha ki ayyy....
olmayıncada vargeçmicemize göre....
umarımmm... bekletmeden sana rabbim bi bebiş nasip ederr
İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
keyifimmmm mımmmmmmm... ya bilmiyommm.... keyiffli olacak bi belirtim yokk.... :26:
keyifsiz olacak bi nedenim de yokk...
aradayım yaniii ..... :111:
inşallah hamilesindirrr :)))
:44: ya bu aya çok umutlu başladım ben gercekten hissettim olcak diye ama şimdi o duygularım geçti gibi şu belirtilerden biraz olsaydı iyiydihakkımızda hayırlısı artık canım.
aynı şekilde yaaa... çok umutlu başladımm... düne kadar acık ağrım vardııı... şimdi oda yokkk....
napalım olur olur olmsaa devammmmmm....olana kadar....
aynı şekilde yaaa... çok umutlu başladımm... düne kadar acık ağrım vardııı... şimdi oda yokkk....
napalım olur olur olmsaa devammmmmm....olana kadar....
deryaaa.... kısss bi ses verrr.... napıyosun nasılsın bugünnn..:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?