Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ay benimde kocam heray busefer kesin hamilesin falan diyo bende yok ya hissetmiyorum diyorum onu ümitlendirmemek için. gecen ay 5 gün falan geç geldi reglim adam baya kendini kaptırmıştı kesin hamileyim diye ama sonra regli oldum tabi üzülüorum bende

hepinizeee allah hayırlı günler nasip etsin ben işe gidicem haazırlanayım!!! sıkmayın kendinizi.bizim belki de stresten olmuyor

bu gece şiddetli ağrı yanma mide bulantısı titremeyle uyandım. afedersiniz lavobaya gittimki, idrarımdan kan geliyo. sabahı zor ettim. sabah hemen hastaneye gittik. idrar tahlili, hcg tahlili yaptılar. hamilelik yok. mantar var. idrar yollarım enfeksiyondan tamamen tıkanmış. enfeksiyon böbreklerime yaklaşmış. bir sürü ilaç falan verdi. heray çalışmalarımızın sonucu idrar yolu enfeksiyonuyla tamamlanıyo. hamileliğe gelince, ben burada da yazmıştımya, gerçekten hamile olan hisseder diye. aynende öyle oldu. hislerim beni yine yanıltmadı. ama diğer hamileliğimde direk kendi kendime ben hamileyim demiştim. gerçekten Allah insana hissettiriyo. neyse inşaallah bu ay hepinizin tutar. tüm hastalara acil şifalar banada. Napalım elbet her şerde bir hayır vardır. bu arada benim kadar su içen yoktur, ama benim kadarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur.

benim de BAT 9 Haziran, denemelerde 3. ayımız, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım, 12. günde çift çizgiyi yakalım, bekliyoruz artık bakalım kısmet, sanırım dayanamayıp 4 - 5 haziran gibi test yaptırıcam, olursa çıkar heralde

çok geçmiş olsunn..

aminnn cnm ins. Snn icinde cok guzel bi hafta olur ins:))

cnm catlatma ignesi olali kac gun oldu? bnm bugun 12. gun

cok gecmis olsun cnm. Allah sifa versin ins

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah.

canım sıkıntı yapma belirti olmadan da hamile kalan çok. inşallah sen de onlardan biri olursun.

yaramaz seni erkenden yapmışsın bebişim. hemen üzülmece yok. daha bata var. bazı kadınların bat geçtikten sonra çıkıyor hayatım.

aynen.. nedense bana da pek bu ay olmıcakmış gibi geliyo.. nedenini hiç bilmiyorum ama umudum pek yok benim de.

bende umutlan mıyorum artık.... yaklaştıkça umut kayboldu..soldan gelen agrım bugün yok inşallah Allah gönümüze göre verir yaaa....
kızların çamaşır suyu diyodunuz....

bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım ama olumsuz artık başka bahara diyorum

öyle erken ama ben işte diyeyim geçen sene mayısta tehlikeli bir miyom ameliyatı arkasından yılbaşı günü bebek kaybı yaşadıktan sonra artık sabredemez duruma geldim
sevgili kızlaar nedir bakiim bu kadar bırakmışlık, umutsuzluk. size hemen bir bilgi vereyim. bu depresiflik artık artan progesteron hormonu nedeniyle oluyor. o yüzden bu kadar umutsuz olabiliyoruz. biliyoruz ki belirti olmadan hamilelik çok var. hadi hoppaaaa canlanalım bakalııım:103::103::103::111::111::111::118::118::118:

selam kızlaar keyifler nasıl? Benim bugun hiçbişey yapasım yok. Ev oyle bi dağınık ki uyandıgımdan beri hala oturdugum yerden kalkamadım . Yoksa hamilemiyim ne ?
inşallah canım hadi inşallah:)

:44: ya bu aya çok umutlu başladım ben gercekten hissettim olcak diye ama şimdi o duygularım geçti gibi şu belirtilerden biraz olsaydı iyiydi hakkımızda hayırlısı artık canım.

adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
canım 2 gün kala silik de olsa çıkmayabilir. erkenden üzüyorsun kendini.

hamile olmak için ateşin yüksek olması gerekmiyor canım. bak şimdi yumurtlamadan önceki ateşimiz yumurtlamadan sonra 0.6-1 civarında artar. bunun nedeni progesteronhormonudur. progesteron termojenik bir hormondur. gebeliğin devamı için gerekli bir hormondur. normalde adet olacağımız zaman düşüşe geçer, adet oluruz. bu sırada ateşimiz de yumurtlama öncesi değerlere düşer progesteron düştüğü için. hamilelik varsa eğer adet günü ve sonrasında ateş düşmeden devam eder. yanii ateşin çok yüksek olması değil sabit yani birbirine yakın düzeylerde belirgin düşüş olmadan devam etmesi önemlidir.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin:)

ayy Allahım ben sana ne dedim
ama artık olan olmuş sağlık ve bebiş olsun inşallahhhh
daha erken kuzum benim üzülme inşalllah adetine yakın çıkacak ama bekle biraz dahaaa

aminnn cnm ins. Snn icinde cok guzel bi hafta olur ins:))

cnm catlatma ignesi olali kac gun oldu? bnm bugun 12. gun

cok gecmis olsun cnm. Allah sifa versin ins
canim benim 16.gunum cikmasi gerekiyordu sanki dimi epey oldu sanki yaa dimi

ayy Allahım ben sana ne dedim
ama artık olan olmuş sağlık ve bebiş olsun inşallahhhh
daha erken kuzum benim üzülme inşalllah adetine yakın çıkacak ama bekle biraz dahaaa

ama ben bekleyemedim bercestemm bir daha yapmam artik varsada adetim gecer zatenn
artik bekliyorum iste canimmm

kizlar misafirim var yaa cikiyorum ben bakarim arada yineee
gorusuruzzz

bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım ama olumsuz artık başka bahara diyorum
hoşgeldin canım inşallah belirtiler bebbişin habercisidir
başka bahara demek için çok erken daha bata bir hafta var diyorsun
bekleyelim görelim
eğer batını yazarsan ekleyebilirim canım listemize

inşallahhhh... Allahım... Rabbimmmm..
bebişlerinizlesinizdirrrr... aminnnn....
aminnnn canım sen hergün böyle dualar yaz olur muuu
çok teşekkür ederim.deneyeyim gidince benimde bat 5 haziran ilk ayımız pek umudum yok açıkçası ilk gebeliğimdeki gibi değilim çünkü
hoşgeldin canım hayırlısıyla bu ay hamiş kalırsın
ama daha çok var batına 5 haziran demek daha bir hfta demek
lütfen umutsuzluk yok canımmm

adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
hayırlısı inşallah hamileyim kızlar diye haberini yazarsın 2 gün sonraaa

çok geçmiş olsun canım
sen hamilelikten önce idrar yolu redavini yaptır o yüzden de kalamazsın canım
önce sağlıkkk Allah bol şifa versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…