ben istanbuldayım ben de özelde tedavi görüyorum ama artık yoruldum ya her seferinde klomendir carttur curttur eşimde aksine istemiyor aşılama ben istiyorum olacak ya olacak deyip duruyor...ondan sonra adet olunca benden çok üzülüyor
aşılamadan önce çatlama iğnesi oldun mu ya da klomen falan kullandın mı?
bu gece şiddetli ağrı yanma mide bulantısı titremeyle uyandım. afedersiniz lavobaya gittimki, idrarımdan kan geliyo. sabahı zor ettim. sabah hemen hastaneye gittik. idrar tahlili, hcg tahlili yaptılar. hamilelik yok. mantar var. idrar yollarım enfeksiyondan tamamen tıkanmış. enfeksiyon böbreklerime yaklaşmış. bir sürü ilaç falan verdi. heray çalışmalarımızın sonucu idrar yolu enfeksiyonuyla tamamlanıyo. hamileliğe gelince, ben burada da yazmıştımya, gerçekten hamile olan hisseder diye. aynende öyle oldu. hislerim beni yine yanıltmadı. ama diğer hamileliğimde direk kendi kendime ben hamileyim demiştim. gerçekten Allah insana hissettiriyo. neyse inşaallah bu ay hepinizin tutar. tüm hastalara acil şifalar banada. Napalım elbet her şerde bir hayır vardır. bu arada benim kadar su içen yoktur, ama benim kadarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur.
çok geçmiş olsunn..
çok teşekkür ederim.deneyeyim gidince benimde bat 5 haziran ilk ayımız pek umudum yok açıkçası ilk gebeliğimdeki gibi değilim çünkü
aminnn cnm ins. Snn icinde cok guzel bi hafta olur ins:))günaydınllaaarrrrrr kıızzlllaaarrr:)))) bu hafta sonuç bekleyen arkadaslar pozitif haberlerle döneriz inşallah.:))
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
benim için bol heyecanlı bir hafta olacak tayin yerimiz açıklanacak aşılama sonucum belli olacak hayırlısı olsun bakalım
ben dün çok saçma bişey yaptımşu çamaşır suyuyla hamilelik testi oluyomuş ya onu yaptım kabardı artık iyice saçmalamaya başladım
bende bekletme yontemiyle yaptim. ortada bekleyip durdu tortullar:) kararsizlar hala hamile mi degil mi
yok yok iyi değilim ben
evet canimmm biraz erken oldu ama ne yapayim evde test olunca esimle ikimizde aklimizi kurcaladi durdu yapti oturduk sonra iste popisimizin ustuneee....
catlama ignesi falan oldum ya bu ay ilk merak daha fazla canim o yuzde birde gogus uclarim hassas cok fazla sadece uclari aciyor bu ay farkli dedim yaptim istee gordum gunumuuu
bu gece şiddetli ağrı yanma mide bulantısı titremeyle uyandım. afedersiniz lavobaya gittimki, idrarımdan kan geliyo. sabahı zor ettim. sabah hemen hastaneye gittik. idrar tahlili, hcg tahlili yaptılar. hamilelik yok. mantar var. idrar yollarım enfeksiyondan tamamen tıkanmış. enfeksiyon böbreklerime yaklaşmış. bir sürü ilaç falan verdi. heray çalışmalarımızın sonucu idrar yolu enfeksiyonuyla tamamlanıyo. hamileliğe gelince, ben burada da yazmıştımya, gerçekten hamile olan hisseder diye. aynende öyle oldu. hislerim beni yine yanıltmadı. ama diğer hamileliğimde direk kendi kendime ben hamileyim demiştim. gerçekten Allah insana hissettiriyo. neyse inşaallah bu ay hepinizin tutar. tüm hastalara acil şifalar banada. Napalım elbet her şerde bir hayır vardır. bu arada benim kadar su içen yoktur, ama benim kadarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur.
canım sıkıntı yapma belirti olmadan da hamile kalan çok. inşallah sen de onlardan biri olursun.çok merak ediyorum ama belirtiler çok yok gibi bende ne bıleyim hissedilir mi acaba hamile oldugumuz?off herseye dikkat ediyorum bide simdiden yok ağır kaldırmayayım agrı kesici içmeyeyim fln paranoyak olduk galiba :))sizlerde durumlar nasıl?
bercestem ben seni bekleyemedimmdun test yaptim evde esim girdi aklima varsa cikar falan dedi bende heyecanlandim veee yaptimm negatiff tabikide 25.gunumdu normalde 29.gun falan oluyom...
uzuldum ama ya insallah erken oldugu icin cikmamaistir
goguslerim aciyor cok fazla herzaman acir adet oncesi ama bu sefer farkli uclari cok hassas ayyy insallh olsun artik bebegim yaa yeni bir surece girmek istemiyorum artik benim sinirlerim bozuldu birazz
aynen.. nedense bana da pek bu ay olmıcakmış gibi geliyo..nedenini hiç bilmiyorum ama umudum pek yok benim de.
Ya göğüslerde ağrı adet öncesi oluyor zaten o yüzden belirtiden sayamıyorum,sadece 2 gün önce kasıklarıma şiddetli bi kramp girdi o da belirtimidir bilmiyorum içime doğmuyor ama yaa bu ay pek sanmıyorum ben...
bende umutlan mıyorum artık.... yaklaştıkça umut kayboldu..soldan gelen agrım bugün yokinşallah Allah gönümüze göre verir yaaa....
kızların çamaşır suyu diyodunuz....
bendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım amaolumsuz artık başka bahara diyorum
sevgili kızlaar nedir bakiim bu kadar bırakmışlık, umutsuzluk. size hemen bir bilgi vereyim. bu depresiflik artık artan progesteron hormonu nedeniyle oluyor. o yüzden bu kadar umutsuz olabiliyoruz. biliyoruz ki belirti olmadan hamilelik çok var. hadi hoppaaaa canlanalım bakalııım
öyle erken ama ben işte diyeyim geçen sene mayısta tehlikeli bir miyom ameliyatı arkasından yılbaşı günü bebek kaybı yaşadıktan sonra artık sabredemez duruma geldim
inşallah canım hadi inşallah:)selam kızlaar keyifler nasıl? Benim bugun hiçbişey yapasım yok. Ev oyle bi dağınık ki uyandıgımdan beri hala oturdugum yerden kalkamadım .Yoksa hamilemiyim ne ?
:44: ya bu aya çok umutlu başladım ben gercekten hissettim olcak diye ama şimdi o duygularım geçti gibi şu belirtilerden biraz olsaydı iyiydihakkımızda hayırlısı artık canım.
canım 2 gün kala silik de olsa çıkmayabilir. erkenden üzüyorsun kendini.adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
hamile olmak için ateşin yüksek olması gerekmiyor canım. bak şimdi yumurtlamadan önceki ateşimiz yumurtlamadan sonra 0.6-1 civarında artar. bunun nedeni progesteronhormonudur. progesteron termojenik bir hormondur. gebeliğin devamı için gerekli bir hormondur. normalde adet olacağımız zaman düşüşe geçer, adet oluruz. bu sırada ateşimiz de yumurtlama öncesi değerlere düşer progesteron düştüğü için. hamilelik varsa eğer adet günü ve sonrasında ateş düşmeden devam eder. yanii ateşin çok yüksek olması değil sabit yani birbirine yakın düzeylerde belirgin düşüş olmadan devam etmesi önemlidir.evet canım şu ateş olayı adamın kafasını karıştırıyo... yüksek olması lazımmış bende değil... aman uff allahım tez zamanda versin de böyle artık beklemeyelim.11 ay oldu hala tık yok. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
geçmiş olsun canım Allah şifa versin:)bu gece şiddetli ağrı yanma mide bulantısı titremeyle uyandım. afedersiniz lavobaya gittimki, idrarımdan kan geliyo. sabahı zor ettim. sabah hemen hastaneye gittik. idrar tahlili, hcg tahlili yaptılar. hamilelik yok. mantar var. idrar yollarım enfeksiyondan tamamen tıkanmış. enfeksiyon böbreklerime yaklaşmış. bir sürü ilaç falan verdi. heray çalışmalarımızın sonucu idrar yolu enfeksiyonuyla tamamlanıyo. hamileliğe gelince, ben burada da yazmıştımya, gerçekten hamile olan hisseder diye. aynende öyle oldu. hislerim beni yine yanıltmadı. ama diğer hamileliğimde direk kendi kendime ben hamileyim demiştim. gerçekten Allah insana hissettiriyo. neyse inşaallah bu ay hepinizin tutar. tüm hastalara acil şifalar banada. Napalım elbet her şerde bir hayır vardır. bu arada benim kadar su içen yoktur, ama benim kadarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur.
kızlaaaaaaaaaaaaaar nirdesiniz yaww:84::84::84:
bercestem ben seni bekleyemedimmdun test yaptim evde esim girdi aklima varsa cikar falan dedi bende heyecanlandim veee yaptimm negatiff tabikide 25.gunumdu normalde 29.gun falan oluyom...
uzuldum ama ya insallah erken oldugu icin cikmamaistir
goguslerim aciyor cok fazla herzaman acir adet oncesi ama bu sefer farkli uclari cok hassas ayyy insallh olsun artik bebegim yaa yeni bir surece girmek istemiyorum artik benim sinirlerim bozuldu birazz
canim benim 16.gunum cikmasi gerekiyordu sanki dimi epey oldu sanki yaa dimiaminnn cnm ins. Snn icinde cok guzel bi hafta olur ins:))
cnm catlatma ignesi olali kac gun oldu? bnm bugun 12. gun
cok gecmis olsun cnm. Allah sifa versin ins
canım sıkıntı yapma belirti olmadan da hamile kalan çok. inşallah sen de onlardan biri olursun.
yaramaz seni erkenden yapmışsın bebişim. hemen üzülmece yok. daha bata var. bazı kadınların bat geçtikten sonra çıkıyor hayatım.
evettt soz dinlemedim ve yaptim ama bise cikmadi offf oylr temizdiki test yani boyle kucucuk bile bir cizgi yoktuuu
insallah erken oldugu icin cikmamistir insallh bebegim benimledior
ayy Allahım ben sana ne dedim
ama artık olan olmuş sağlık ve bebiş olsun inşallahhhh
daha erken kuzum benim üzülme inşalllah adetine yakın çıkacak ama bekle biraz dahaaa
cnm ilk seferinde bana doktorum 16. gun test yaptirmisti. sabah yaptim cikmadi aksama dogruda hasta oldum zaten. hayirlisi olur ins hakkindacanim benim 16.gunum cikmasi gerekiyordu sanki dimi epey oldu sanki yaa dimi
hoşgeldin canımbendesizin gibi bbiş isteyen biriyim adetime daha 1 hafta var bende tek sikayet ateş basması ve agız kurlugu az önce test yaptım amaolumsuz artık başka bahara diyorum
aminnnn canım sen hergün böyle dualar yaz olur muuu
inşallahhhh... Allahım... Rabbimmmm..
bebişlerinizlesinizdirrrr... aminnnn....
hoşgeldin canımçok teşekkür ederim.deneyeyim gidince benimde bat 5 haziran ilk ayımız pek umudum yok açıkçası ilk gebeliğimdeki gibi değilim çünkü
hayırlısı inşallah hamileyim kızlar diye haberini yazarsın 2 gün sonraaaadetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?