bu gece şiddetli ağrı yanma mide bulantısı titremeyle uyandım. afedersiniz lavobaya gittimki, idrarımdan kan geliyo. sabahı zor ettim. sabah hemen hastaneye gittik. idrar tahlili, hcg tahlili yaptılar. hamilelik yok. mantar var. idrar yollarım enfeksiyondan tamamen tıkanmış. enfeksiyon böbreklerime yaklaşmış. bir sürü ilaç falan verdi. heray çalışmalarımızın sonucu idrar yolu enfeksiyonuyla tamamlanıyo. hamileliğe gelince, ben burada da yazmıştımya, gerçekten hamile olan hisseder diye. aynende öyle oldu. hislerim beni yine yanıltmadı. ama diğer hamileliğimde direk kendi kendime ben hamileyim demiştim. gerçekten Allah insana hissettiriyo. neyse inşaallah bu ay hepinizin tutar. tüm hastalara acil şifalar banada. Napalım elbet her şerde bir hayır vardır. bu arada benim kadar su içen yoktur, ama benim kadarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur.
benim de BAT 9 Haziran, denemelerde 3. ayımız, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım, 12. günde çift çizgiyi yakalım, bekliyoruz artık bakalım kısmet, sanırım dayanamayıp 4 - 5 haziran gibi test yaptırıcam, olursa çıkar heralde
fıstıklarım nasılsınız? hepiniz benim benim fıstıklarımsınız:) (yalan dünya orçun repliği:)))
hoşgeldin canıminşallah bu ay senin ayın olur ve
3. ayında hamiş kalırsınlisteye ekliyorum
iyi akşamlar kızlar size bişey söyleyim mi
ben bugün çok halsizdim bir iki kerede gözüm karardı
bayılmak istedim perim yaaa
iyi akşamlar kızlar size bişey söyleyim mi
ben bugün çok halsizdim bir iki kerede gözüm karardı
bayılmak istedim perim yaaa
benimde gözüm kararsa aaaaaa benimde memişlerim şişsin istiyommm....:111:
pööööffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?