Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

beklemekkk veeeeee kavuşmak......
en güzeliii en tatlısıda o zaten boşverrr....

adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh

bence adet olmazsan batın 3 gün gecsin sora bidaha test yap canım belli olmaz idrarara henüz çıkmamış olabilir

bugün boş günüm arkadasa geldim size bakmadan edemedim yine:))) hiç ağrım yok bugün ya geçen hafta ağrıdan duramıyordum ooff oofff:26::26::26::26:
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor

bende bakmadan duramıyom sizee aynı benimde acık yandan yandan gelse ya namusuzz tık yokkk(((

olsaydı çıkardı ama ya silik milik bişi...ama hiç bişi çıkmadı.adet belirtileri de başlayınca birde ateşim düşük kesin adet olurum diye düşünüyorum...

belki geç dölenme yaşadınn.. hemen idrara yansımamıştır... uffffffff
ateşş olayıı bide bi ha kine bakmıcam şu ateş olayına hep kafa karıştırıyoo zatenn....

ayy inşallaj tutumustur canım.İnşallah hamilesindir.Allah hayırlı ve sağlıklı bi bebek nasip etsin. ilk aşılaman mı?

evet canım şu ateş olayı adamın kafasını karıştırıyo... yüksek olması lazımmış bende değil... aman uff allahım tez zamanda versin de böyle artık beklemeyelim.11 ay oldu hala tık yok. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

evet bende geçen düştü bugunde düştüü... yerleşme sırasında düşüş oluyo dedi orkide....o yüzden ben ateşe bakmıcam artıkk..
aminnn canımmm.... hayırlısı. olsunda dimiii... sağlıklı sıhatliiii,

kızlar bu aşılama ücretleri hakkında bilgisi olan var mı bende pkoluyum eşimde sorun yok

cnm ben elazığda yasıyorum.burda özelde anestezili 500tlye yaptırıyorum.anestezisiz 300 350 tl sanırım.ama hastaneye göre değişirmi fiyatlar bilemiyorum tatlım.aynen benim eşimde de sorun yok çok sükür

Son düzenleme:

evet canım hayırlı evlat olsun geç olsun böyle beklemekte bi yandan eğlenceli de oluyor.yok yumurtladım mı yumurtladım hadi bu defa bekliyim yok test yapayım bi heyecan bi heyecan benim 2 günüm kaldı artık rahim kasılmalarım da başladı.ben bu aydan ümidimi kestim artık...

ne evlatlar var ana babaya kötü davranan hayırsız öyle olacağına geç olsun kızlar..allah bilsin zamanını

heytttt beee süpersinnn... :128:
ay nı şekilde düşünüyorum.....

cnm ben elazığda yasıyorum.burda özelde anestezili 500tlye yaptırıyorum.anestezisiz 300 350 tl sanırım.ama hastaneye göre değişirmi fiyatlar bilemiyorum tatlım.aynen benim eşimde de sorun yok çok sükür

ben istanbuldayım ben de özelde tedavi görüyorum ama artık yoruldum ya her seferinde klomendir carttur curttur eşimde aksine istemiyor aşılama ben istiyorum olacak ya olacak deyip duruyor...ondan sonra adet olunca benden çok üzülüyor

çocuklarımız olunca düz duvara tırmanınca artık yeter diye bağırıncaa o günler de gelecek miii? evet allah nasip ederse varsa yazımızda gelecekkkkkk o günler!!! çıldırtacaklar bizi belkide!!! ikiz ikiz üçüz üçüz olsun

bende 3 ay serophene kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım olmadı.rahim filmi çektirdim çok sükür sorun çıkmadı.2 aydır da asılama deniyoruz.dediğin gibi hayırlı evlat olsun ne zaman olacağını ALLAH bilir.bekliyoruz hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…