herkes aynı durumda yaa aahh aahhh son günler daha zormus beee:18:
aynen canım yaa artık Allah nezaman nasip ederse, aslında hiç böyle ugrasıp didiklememek gerekiyo ama beceremiyoruz işte. Bende her işimde böyle sabırsızımdır ama hep beklemek zorunda kalırım en istediğim şeyler için.
adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
bugün boş günüm arkadasa geldim size bakmadan edemedim yine:))) hiç ağrım yok bugün yageçen hafta ağrıdan duramıyordum ooff oofff:26::26::26::26:
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor
adetime 2 gün var ancak sabah idrar testi yaptım maalesef negatif...dünden beri göğüslerime dokunamıyorum.kasıklarım ağrıyor ama sanırım adet olcam kısmet artık bi dahaki yaa inşallahh
bekle bat'ın gelsin o zaman bidaha yaparsın testii....
senin bat nezaman? kaç gün var canım?:26:
olsaydı çıkardı ama ya silik milik bişi...ama hiç bişi çıkmadı.adet belirtileri de başlayınca birde ateşim düşük kesin adet olurum diye düşünüyorum...
valla canım burdaki arkadaslarla yaptığımız hesaplara göre 1 haziran benim pcoluyum da ne zaman olacağım belli olmuyor bir de asılama oldum ben bakalım hayırlısı kırmızılar gelirseen geç hafta sonu gelir işte.inşallah gelmez tabi dee
ayy inşallaj tutumustur canım.İnşallah hamilesindir.Allah hayırlı ve sağlıklı bi bebek nasip etsin. ilk aşılaman mı?
ayy inşallaj tutumustur canım.İnşallah hamilesindir.Allah hayırlı ve sağlıklı bi bebek nasip etsin. ilk aşılaman mı?
evet canım şu ateş olayı adamın kafasını karıştırıyo... yüksek olması lazımmış bende değil... aman uff allahım tez zamanda versin de böyle artık beklemeyelim.11 ay oldu hala tık yok. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
kızlar bu aşılama ücretleri hakkında bilgisi olan var mı bende pkoluyum eşimde sorun yok
evet bende geçen düştü bugunde düştüü... yerleşme sırasında düşüş oluyo dedi orkide....o yüzden ben ateşe bakmıcam artıkk..
aminnn canımmm.... hayırlısı. olsunda dimiii... sağlıklı sıhatliiii,
evet canım hayırlı evlat olsun geç olsun böyle beklemekte bi yandan eğlenceli de oluyor.yok yumurtladım mı yumurtladım hadi bu defa bekliyim yok test yapayım bi heyecan bi heyecanbenim 2 günüm kaldı artık rahim kasılmalarım da başladı.ben bu aydan ümidimi kestim artık...
ne evlatlar var ana babaya kötü davranan hayırsız öyle olacağına geç olsun kızlar..allah bilsin zamanını
cnm ben elazığda yasıyorum.burda özelde anestezili 500tlye yaptırıyorum.anestezisiz 300 350 tl sanırım.ama hastaneye göre değişirmi fiyatlar bilemiyorum tatlım.aynen benim eşimde de sorun yok çok sükür
2.asılamam canım yaa ondan çok heyecanlıyım....
ben istanbuldayım ben de özelde tedavi görüyorum ama artık yoruldum ya her seferinde klomendir carttur curttur eşimde aksine istemiyor aşılama ben istiyorum olacak ya olacak deyip duruyor...ondan sonra adet olunca benden çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?