tek başıma mutlu olamam böyle buruldum lütfen dua ederken birlik beraberlik içinde olsun kızlar
hep beraber inşallah hamişizzzzzz
ben yanlış yapana ve bunu bile bile yapana sabırlı değilim
yaa bide sanki karşısındaki arkadaşı okadar saygısızki
hiç böylesiyle karşılaşmamıştım Allah korusun bizleri:26::26:
ben yanlış yapana ve bunu bile bile yapana sabırlı değilim
yaa bide sanki karşısındaki arkadaşı okadar saygısızki
hiç böylesiyle karşılaşmamıştım Allah korusun bizleri:26::26:
kız böcek hiç üzmez mi keneler falanHepinizee iyi akşamlar :)))))
Bir çoğunuz öğretmen sanırım...Bende öylee sorun yok vallahi :)) öğretmenlik zor meslek...Bende mühendisim (ot böcek mühendisi :)) sesi yok yani...Bizi hiç üzmüyorlarrr :)))
Bu arada gebelik testi aldım bugün tek çizgi çıktı( ikinci belki silik çıkar dedim o da olmadı...
yanlış hatırlamıyorsam beden eğitimi öğretmeniydin.ben sınıf öğretmeniyim 1. sınıflar daha pek minikler o nedenle yaramazlıkları da minik
kız böcek hiç üzmez mi keneler falan
sevindim canım üzmediklerine
ama bazıları da varki öğretmenliği tekrar sevdiriyorlar gerçekten
Allahtan sevdirenler çoğunlukta
bizim aslında veli profilimiz çok kötü bizim okul sonradan görmelerin olduğu bir muhit
bazı öğretmen arkadaşları sindirdiler bizede yapmaya çalışıyolar ama bende yemiyooo
çocuklars nerdeyse uçak alacaklar
Vallahi doğru keneler var...Ama istanbul da pek yok :))Üni. okuduğum yerde çoktu ( Tokat )Benim de kardeşim sınıf öğretmeni...
tokatta mı okudunben çorumda çalışıyorum amasyalıyım
evvettttt :)) çok seviyorum oraları... 4 yıl boyunca az gitmedik amasyaya da...Ziraat müh. okuyunca işimiz araziydi...Özledim vallahi yaaa...
gel beklerim canım bizim köye götüreyim seni kirazımız meşhurdur h.sonu gidecem zaten
Çok tşk ederimmm :)))Benim yerimede yeee vallahi...Ne güzeldir şimdi oralar.Köyünün adı nee ?
yenice kasabası canım
hoşgeldin canım çoğaldı yani kanaman:26: hayırlısı olsun canım benim
kesinlikle adet olamamak gerçekten çok sıkıntı
sebep şu kendimizi bir ay boyunca hamilemiyim diye sora sora
etkiliyoruz ve adet gelmiyo test yapınca negatifi görünce beyin bedene sözünü geçirebiliyoda ondan
bu gün doktora gittim rahime baktı hastalık belirtisi yok. sadece rahim ince dedi. birde heray yumurtlama olmuyormuş sanıırm öyle bir dönem geçirdim. bakalım. bu rahim nasıl kalınlaşır ki
canım benimkide kalın ya
saraçoğlu nar yemesin dedi bence sen bol bol nar yee
hadi hayırlısı yumurta takibi yaptır canım
hani yumurtladın mı çatladımı falan bence dr takibi yaptır canım
doktor bu ay takip yapmak istemedi. çarşamba gel bi bakayım dedi. bir yumurta 12 mm imiş. ben hala regl oluyorum. bu ay dengem gitti. kısmet artık. iyice umutsuzlaşmaya başladım. bu sene de geçsin olmazsa önümüzdeki yık tüp denerim.
doktor bu ay takip yapmak istemedi. çarşamba gel bi bakayım dedi. bir yumurta 12 mm imiş. ben hala regl oluyorum. bu ay dengem gitti. kısmet artık. iyice umutsuzlaşmaya başladım. bu sene de geçsin olmazsa önümüzdeki yık tüp denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?