doktor bu ay takip yapmak istemedi. çarşamba gel bi bakayım dedi. bir yumurta 12 mm imiş. ben hala regl oluyorum. bu ay dengem gitti. kısmet artık. iyice umutsuzlaşmaya başladım. bu sene de geçsin olmazsa önümüzdeki yık tüp denerim.
doktor bu ay takip yapmak istemedi. çarşamba gel bi bakayım dedi. bir yumurta 12 mm imiş. ben hala regl oluyorum. bu ay dengem gitti. kısmet artık. iyice umutsuzlaşmaya başladım. bu sene de geçsin olmazsa önümüzdeki yık tüp denerim.
biraz önce yazdım gitmedi bir türlü
canım adetin kaçıncı günde
eğer uzun sürdüyse duvarın o yüzden incelmiştir canım
birde umutsuzluk için erken bennce hele bu ayı atlat düzene girsin rahmin
bence dr unda o yüzden bekleyelim demiştir
kızlar ben çıkmam lazım iyi geceler
bol hamişli bir hafta olur inşallahh:26:
nerdesin canım yaa orkidemde gitti
hayalimde yok sweet85 ten hiç ses çıkmıyoo
Kimse yok mu uyuyamiyorum regl olamadim ates basti uyutmuyor offff ne zormus bu kadinlik regl olacagin gunu beklemek ayri dert olmamasini istemek apayri bi dert suan gebelik yok olmak istiyorum olamiyorum o ayri bi dert Allah im nolursun bizleride bebislerimize kavusturmayi nasip et bu mubarek gecelerin hatirina aminnnn
ilk defa adet olayım diye dua ediyorum... ilacım bitti 1 hafta içinde olmam gerekiyor bugün 2. gün sıkıntı büyükk :)
günaydıııınnnn... adetime daha 4 gün var ama şimdiden adet olucam die ödüm kopuyo. :83: :83:
benimde bugün bu sorunum başladı normalde progesteron kullanıyorum
sabahtan bir baktım göğüsler inmiş
karnımda ağrıyooo heralde geliyooo adet
benim hala aynı.. inşallah gelmez
ateş ölçüyo musun?
yok ateş ölçmedim hiç
ama karın ağrım korkutuyo beni
inşallah gelmeeezzzhamilelik belirtisiyle adet belirtisi çok benzermiş ama... inşallah bebiş vardır ??
ama ben çoookk korkuyorum dr arayacam bugün
progestan içerek adet olunur muki yaa
inşallah hamişizdirrrrr:18:
ablam şu anda 6 aylık hamile.. diyo ki adet gecikmesinden önce hiç belirti bekleme diyo.. göğüslerimin büyümesi bile 2. aydan itibaren başladı ben hamileliğimin ilk zamanlarında hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi unutuyodum hatta onu diyo...
o yüzden umutsuzluğa kapılma adet gününü bekle canım ya..
bi de adetine son bikaç gün kalmış bugünden itibaren ateşini de ölç yataktan kalkmadan?
gece karnım ağrır gibi oldu uyandım hatta sabah uyanınca da kalkmadan ateş ölçtüm hala yüksekti.. sen de ölç bakalım en azından fikir verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?