Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kaçıncı gündesin canım adette
eğer adetin uzun sürdüyse duvarın oyüzden incelmiştir
sen niye hemen umutsuzlaşıyosun canım yaa bence kendine daha çok hak ver
sen hamiş kalbiliyosun en azından bunu biliyoruz lütfen umudunu yitirmeeeee

biraz önce yazdım gitmedi bir türlü
canım adetin kaçıncı günde
eğer uzun sürdüyse duvarın o yüzden incelmiştir canım
birde umutsuzluk için erken bennce hele bu ayı atlat düzene girsin rahmin
bence dr unda o yüzden bekleyelim demiştir

kızlar ben çıkmam lazım iyi geceler
bol hamişli bir hafta olur inşallahh:26:

9. günüm canım yarında bitmez 2 gün daha devam eder. bakalım hayırlısı öyle böyle derken yaş 40 olcek. nasipten öte bir şey yok

Kimse yok mu uyuyamiyorum regl olamadim ates basti uyutmuyor offff ne zormus bu kadinlik regl olacagin gunu beklemek ayri dert olmamasini istemek apayri bi dert suan gebelik yok olmak istiyorum olamiyorum o ayri bi dert Allah im nolursun bizleride bebislerimize kavusturmayi nasip et bu mubarek gecelerin hatirina aminnnn

amin canım Allah aratmasın.. geçmiş olsun sana da.

günaydın topiğimizin güzel anne adaylarıı
inşallah güzel bir gün geçirirsiniz

ilk defa adet olayım diye dua ediyorum... ilacım bitti 1 hafta içinde olmam gerekiyor bugün 2. gün sıkıntı büyükk :)

ilk defa adet olayım diye dua ediyorum... ilacım bitti 1 hafta içinde olmam gerekiyor bugün 2. gün sıkıntı büyükk :)

hayırlısı canım niye adet söktürüyordun canım:44::44:
bende adet mi oluyorum acaba diyorum karnım ağrıyoooo

günaydıııınnnn... adetime daha 4 gün var ama şimdiden adet olucam die ödüm kopuyo. :83: :83:

benimde bugün bu sorunum başladı normalde progesteron kullanıyorum
sabahtan bir baktım göğüsler inmiş
karnımda ağrıyooo heralde geliyooo adet

ablam şu anda 6 aylık hamile.. diyo ki adet gecikmesinden önce hiç belirti bekleme diyo.. göğüslerimin büyümesi bile 2. aydan itibaren başladı ben hamileliğimin ilk zamanlarında hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi unutuyodum hatta onu diyo...
o yüzden umutsuzluğa kapılma adet gününü bekle canım ya..

bi de adetine son bikaç gün kalmış bugünden itibaren ateşini de ölç yataktan kalkmadan?

gece karnım ağrır gibi oldu uyandım hatta sabah uyanınca da kalkmadan ateş ölçtüm hala yüksekti.. sen de ölç bakalım en azından fikir verir.

tamam ama karın ağrısı olmuş mu adet olacak gibi ablanın
yerleşirken olan ağrı nasılki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…