tamam ama karın ağrısı olmuş mu adet olacak gibi ablanın
yerleşirken olan ağrı nasılki
ablam şu anda 6 aylık hamile.. diyo ki adet gecikmesinden önce hiç belirti bekleme diyo.. göğüslerimin büyümesi bile 2. aydan itibaren başladı ben hamileliğimin ilk zamanlarında hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi unutuyodum hatta onu diyo...
o yüzden umutsuzluğa kapılma adet gününü bekle canım ya..
bi de adetine son bikaç gün kalmış bugünden itibaren ateşini de ölç yataktan kalkmadan?
gece karnım ağrır gibi oldu uyandım hatta sabah uyanınca da kalkmadan ateş ölçtüm hala yüksekti.. sen de ölç bakalım en azından fikir verir.
yaklaşık 7-8 ay tedavi oldu o da aşılama ile hamile kaldı ilk aşılamasında tuttu.herşey aynı adet olcakmış gibi diyodu. tutmıcak galiba hastalancam gibi hissediyorum diyodu hem de... adet günü hastalanmadı 2.gün ewde test yaptı pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdı. tek fark o gün kırmızıların gelmemesi diyo. sonra karnımın ağrısı da geçti diyo. şimdi ben ona anlatınca böyle böyle oluyo diye farklı bi belirti yok zaten diyo.
yani karnı ağrıyodu adet olcam gibi geliyo diyodu.
kızlar anlamadım?ateşimizi neden ölçüyoruz?...
canım ateş ölçme adetten sonra başlıyorsun
hergün uyanır uyanmaz hemen ateşini ölçüyorsun yumurtlaama döneminde ve yerleşme döneminde düşer ateşin sonra
yükselmeye devam eder adet oluranda düşüşe geçer
bildiğim kadarını anlattım ben hiç yapmadım yapan arkadaşlar var
ama olayın özü bu zannedersem
gerekliliğini anlamadım,hiç uğraşamam walla!... :))çok kontrollu olmamak gerek bence...
kafayı yiyecem şimdi karnımın ağrısı kesildi Allaah Allaahh
göğüslerim tekrar şişti
bana bi halleyy oluyooo
Canım kendini sürekli dinlediğin için böyle oluyor,rahatla biraz yaa yorulmadın mı? :)
yok hiç dinlemedim sabah kalkıp duş alyım dedim baktım göğüsler inmiş
duştan sonrada bir karın ağrısı fenaydı yoksa hiç dinlemedim kendimi bu ayy[/QUOTana
anladım canım,hayırlısı olsun o zaman..hayırlı haberlerini beliyoruz :)
çok teşekkür ederim caanım valla sabah sabah tüm
soğukkanlılığımı yitirdim
ablana teşekkürlerimi ilet inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişini
Allah sanada ve bizede versin tilkimmm benimm
gerekliliğini anlamadım,hiç uğraşamam walla!... :))çok kontrollu olmamak gerek bence...
ben de sadece adet zamanına yakın ölçüyorum yumurtlama takibi yapmadım hiç ateş ölçümüyle. geçen ay adet olacağımı anladım sadece ateş ölçümüyle. ateş düştüğü zaman adet olunuyo onu biliyorum ben de.
ben de sadece adet zamanına yakın ölçüyorum yumurtlama takibi yapmadım hiç ateş ölçümüyle. geçen ay adet olacağımı anladım sadece ateş ölçümüyle. ateş düştüğü zaman adet olunuyo onu biliyorum ben de.
bilmem ki ateşimin düşmediğini görünce içim rahatlıyo sanki
nerdesin canım yaa orkidemde gitti
hayalimde yok sweet85 ten hiç ses çıkmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?