Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tamam ama karın ağrısı olmuş mu adet olacak gibi ablanın
yerleşirken olan ağrı nasılki

yaklaşık 7-8 ay tedavi oldu o da aşılama ile hamile kaldı ilk aşılamasında tuttu. herşey aynı adet olcakmış gibi diyodu. tutmıcak galiba hastalancam gibi hissediyorum diyodu hem de... adet günü hastalanmadı 2.gün ewde test yaptı pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdı. tek fark o gün kırmızıların gelmemesi diyo. sonra karnımın ağrısı da geçti diyo. şimdi ben ona anlatınca böyle böyle oluyo diye farklı bi belirti yok zaten diyo.

kızlar anlamadım?ateşimizi neden ölçüyoruz?...

yani karnı ağrıyodu adet olcam gibi geliyo diyodu.

çok teşekkür ederim caanım valla sabah sabah tüm
soğukkanlılığımı yitirdim
ablana teşekkürlerimi ilet inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişini
Allah sanada ve bizede versin tilkimmm benimm

kızlar anlamadım?ateşimizi neden ölçüyoruz?...

canım ateş ölçme adetten sonra başlıyorsun
hergün uyanır uyanmaz hemen ateşini ölçüyorsun yumurtlaama döneminde ve yerleşme döneminde düşer ateşin sonra
yükselmeye devam eder adet oluranda düşüşe geçer
bildiğim kadarını anlattım ben hiç yapmadım yapan arkadaşlar var
ama olayın özü bu zannedersem

gerekliliğini anlamadım,hiç uğraşamam walla!... :))çok kontrollu olmamak gerek bence...

kafayı yiyecem şimdi karnımın ağrısı kesildi Allaah Allaahh
göğüslerim tekrar şişti
bana bi halleyy oluyooo

gerekliliğini anlamadım,hiç uğraşamam walla!... :))çok kontrollu olmamak gerek bence...

bende öyle düşünüyorum birde onu yapamam
zaten saatinde ilaç iç iğne yap bissürü işle uğraşıyorum
ateşi ölçüyosun adet yine gelecekse gelecek yada yinede test yapacaksın

Canım kendini sürekli dinlediğin için böyle oluyor,rahatla biraz yaa yorulmadın mı? :)

yok hiç dinlemedim sabah kalkıp duş alyım dedim baktım göğüsler inmiş
duştan sonrada bir karın ağrısı fenaydı yoksa hiç dinlemedim kendimi bu ayy

ben de sadece adet zamanına yakın ölçüyorum yumurtlama takibi yapmadım hiç ateş ölçümüyle. geçen ay adet olacağımı anladım sadece ateş ölçümüyle. ateş düştüğü zaman adet olunuyo onu biliyorum ben de.

canım ben de hiç ölçüm yapmıyorum bile
sırtımda ürperme olursa ve hiç sırtım ısınmazsa adet oluyorum
bunun için ölçmeye gerek yokki ama yumurtlama zamanını da anlamak için yaparsan o başka

merhaba arkadaşlar. belli olması hazirana kaldı diye bende buraya geleyim dedim. aslında bu aydan da pek umudum yok nedense.

sizler rahatsızlanınca, ilaç felan alıyormusunuz. ağrı kesici, antibiyotik gibi. kulağım boğazım ağrıyo. doktora gitcem de ilaç verir kesin. yada tomografi felan. ne yapmak lazım ki. bilen varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…