Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim ateş 37.2 hihihih..... daha 6 gün varr pufffff (((

pembetilkim bak bir ateş ölçen daha var burada kikiki
perimm ateşinin değeri çok iyii pek anlamam ama inşallah bu düzeyde 6 gün daha giderse bebişin inşallah seninle

hoşgeldin küçükpisim
batın kaç listeye ekleyim canım inşallah haziran sana uğur getirir

benimde bugün bu sorunum başladı normalde progesteron kullanıyorum
sabahtan bir baktım göğüsler inmiş
karnımda ağrıyooo heralde geliyooo adet
canim benim de agriyor karnim yaaa boyle sinir sinir bir sekilde insallh gelmez adetler canim benim gogusler hala hassas canim uclari aciyorr testimde insallh erken oldugu icin negatif cikmistirrr(
ayyy insaallh bizlerinde vardir bebisi bu agrilara ragmen canim bu atesi normal ates olcerle mi olcuyon yoksa farkli mi normallerden:26::26:

ablani duyunca simdi icimde bir umut olduu
ablanda alir insallh saglikla bebegini kucagina rabbim bizlere de nasip etsinnnnAMINNN

valla adet günüm geçmeden test yapmıcam geçen ay yaptım çok üzüldüm bi 2-3 gün geçsin dayanabilirsem öyle yapcam...
AAAMİİİNN canım inşallah.. ateşi dijital termometre ile ölçüyorum.. normal yani. dil altından.

caniimm iste ben yaptimm ayni oyle oldumm ve bu benim basima kac kere akillanmiyorum istee
himmm anladim canimmm bende olcerim birdahaki aya olmazsa insallh gerek te kalmaz gerciiii

Şimdi ölçtüm canım kalkali 1 saat oluyor ben akşamları yatarken ölçüyorum bazen ama hiç not etmedim normalde benim ateş 35.1 oluyo ateşim düşük sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…