amin canım Allah aratmasın.. geçmiş olsun sana da.
benim ateş 37.2 hihihih..... daha 6 gün varr pufffff(((
benim ateş 37.2 hihihih..... daha 6 gün varr pufffff(((
merhaba arkadaşlar. belli olması hazirana kaldı diye bende buraya geleyim dedim. aslında bu aydan da pek umudum yok nedense.
sizler rahatsızlanınca, ilaç felan alıyormusunuz. ağrı kesici, antibiyotik gibi. kulağım boğazım ağrıyo. doktora gitcem de ilaç verir kesin. yada tomografi felan. ne yapmak lazım ki. bilen varmı aranızda?
benim de 36.9 çıktı bu sabah.. daha 4 gün var.. senin epey yüksekmiş.inşallah düşmez
canim benim de agriyor karnim yaaa boyle sinir sinir bir sekilde insallh gelmez adetler canim benim gogusler hala hassas canim uclari aciyorr testimde insallh erken oldugu icin negatif cikmistirrrbenimde bugün bu sorunum başladı normalde progesteron kullanıyorum
sabahtan bir baktım göğüsler inmiş
karnımda ağrıyooo heralde geliyooo adet
ayyy insaallh bizlerinde vardir bebisi bu agrilara ragmen canim bu atesi normal ates olcerle mi olcuyon yoksa farkli mi normallerden:26::26:ablam şu anda 6 aylık hamile.. diyo ki adet gecikmesinden önce hiç belirti bekleme diyo.. göğüslerimin büyümesi bile 2. aydan itibaren başladı ben hamileliğimin ilk zamanlarında hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi unutuyodum hatta onu diyo...
o yüzden umutsuzluğa kapılma adet gününü bekle canım ya..
bi de adetine son bikaç gün kalmış bugünden itibaren ateşini de ölç yataktan kalkmadan?
gece karnım ağrır gibi oldu uyandım hatta sabah uyanınca da kalkmadan ateş ölçtüm hala yüksekti.. sen de ölç bakalım en azından fikir verir.
yaklaşık 7-8 ay tedavi oldu o da aşılama ile hamile kaldı ilk aşılamasında tuttu.herşey aynı adet olcakmış gibi diyodu. tutmıcak galiba hastalancam gibi hissediyorum diyodu hem de... adet günü hastalanmadı 2.gün ewde test yaptı pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdı. tek fark o gün kırmızıların gelmemesi diyo. sonra karnımın ağrısı da geçti diyo. şimdi ben ona anlatınca böyle böyle oluyo diye farklı bi belirti yok zaten diyo.
ben çok ateşli hatunumdurpembetilki... 37 lerde zaten adetli oluyorumm... yumutlmamada 36.8 36.7 lere düşüyooo
Doktorla görüştüm ilacı bırakıyorum ins bügünde yarında rahatlarım
oo sen bayaa bi ateşliymişsin hakikatenben adet olacağım zaman 36.1-36.3 civarında oluyo. bu zamanlarda 36.9-37 falan çıkıyodu zaten. gene öyle oldu..
canim benim de agriyor karnim yaaa boyle sinir sinir bir sekilde insallh gelmez adetler canim benim gogusler hala hassas canim uclari aciyorr testimde insallh erken oldugu icin negatif cikmistirrr(
ayyy insaallh bizlerinde vardir bebisi bu agrilara ragmen canim bu atesi normal ates olcerle mi olcuyon yoksa farkli mi normallerden:26::26:
ablani duyunca simdi icimde bir umut olduu
ablanda alir insallh saglikla bebegini kucagina rabbim bizlere de nasip etsinnnnAMINNN
Sizi kıskandım bende ölçtüm 36.2
Sizi kıskandım bende ölçtüm 36.2
valla adet günüm geçmeden test yapmıcam geçen ay yaptım çok üzüldüm bi 2-3 gün geçsin dayanabilirsem öyle yapcam...
AAAMİİİNN canım inşallah.. ateşi dijital termometre ile ölçüyorum.. normal yani. dil altından.
ne zaman ölçtün? yataktan kalkmadan ölçmen lazım. gün içinde yapılan ölçümler yanıltıcı oluyo. çok farklı çıkıyo. gün içinde ölçmüştüm ben 37.3 mü ne çıkmıştı. çok farklı yani.
caniimm iste ben yaptimm ayni oyle oldumm ve bu benim basima kac kere akillanmiyorum istee
himmm anladim canimmm bende olcerim birdahaki aya olmazsa insallh gerek te kalmaz gerciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?