Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Benimde Bat 6 haziran senınle aynı hissiyat içiindeyim . kendimiz mi uyduruyoruz acabaa

hamişsinizdir belkim hııı bu arada hoş geldiniizz

selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir

ay cnm ins bebis geliodur:))

cnm 2 gun sonra tekrar yapmayi dusunuyorum bakalim ne olur. hayirlisi ins

Teşekür ederim beklediğim cevabı aldım..şimdi ayın 4'üne kadar ye kafayı sende 6'sına kadar..
sorsan hiç düşünmüyorum stres yapmıyorum ama hamilelikle ilgili ne kadar topik varsa okudum bu arada hoşbuldukk kızlar.. yanlız değilsiniz

ahhh internet gitti geldi kaç kere yazmış mesajı şuna bak

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam.. akıntı eğer bebiş varsa çoğalması mı gerekiyo? her ay adete yakın akıntım çoğalırdı şimdi ise pek akıntı yok.. :44: tam kuruluk da değil ama su kıvamlı ıslaklık var ben anlamadım. her ay günlük ped koyardım çok oluyo akıntı diye. bu ay pek yok farklı geldi..:44::44:

Şuana kadar okuduğum bilgilere göre...Hamilelik oluştuğunda akıntıda fazlalaşıyormuş.Ama kişiden kişiye değişiyor mu onu bilemiyorum tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…