Benimde Bat 6 haziran senınle aynı hissiyat içiindeyim . kendimiz mi uyduruyoruz acabaa
Selam kızlar..bat ım 4 haziran şuan ateşim 36,3 yumurtlamamdan beri 36 ve üstü devam ediyor..Sadece kasıklarımda özellikle sağda bi şişkinlik hissediyorum ama ele gelmiyor rahatsızlık gibi..
..Malum şey olabilir mi??
selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir
canım inşallah hamişsindir. iğnenin etkisi kalmaz artık. tabi yarım saatten sonra çıkan sonuç güven verici olmasa da gebelikten olabiliyor. benim geçen ay öyle oldu ama çıkmadı. ama forumda böyle bir topik var 4.5 saat sonra gebelik testi pozitif olanlar diye orada çook kadın var bu şekilde gebe. güzel haber bekliyoruz inşallah
hamişsinizdir belkim hıııbu arada hoş geldiniizz
off yaa evet hamilesin yanıtı daha çok işime gelirdi..
Tamam o zaman hamilesinnnn
hoşbuldukkk kızlar
Hoşbulduk..
sorsan hiç düşünmüyorum stres yapmıyorum ama hamilelikle ilgili ne kadar topik varsa okudumTeşekür ederim beklediğim cevabı aldım..şimdi ayın 4'üne kadar ye kafayı sende 6'sına kadar..
o halde yarışmacılarımızı tanıyalım:) nereden katılıyorsunuz bakiiiim? kaçıncı denemeleriniz?
Ben yeni değilimki arada yazarım her topiğe . ama yoğun ders çalışma tempomda fazla muhabbete dalamıyorum.o halde yarışmacılarımızı tanıyalım:) nereden katılıyorsunuz bakiiiim? kaçıncı denemeleriniz?
Ben İzmir'den katılıyorum..2011 Ağustos'tan beri bir fiil deniyoruz..Henüz tutturamadık..Listeniz var mı peki...
sorsan hiç düşünmüyorum stres yapmıyorum ama hamilelikle ilgili ne kadar topik varsa okudumbu arada hoşbuldukk kızlar.. yanlız değilsiniz
Ben yeni değilimki arada yazarım her topiğe . ama yoğun ders çalışma tempomda fazla muhabbete dalamıyorum.o halde yarışmacılarımızı tanıyalım:) nereden katılıyorsunuz bakiiiim? kaçıncı denemeleriniz?
o halde yarışmacılarımızı tanıyalım:) nereden katılıyorsunuz bakiiiim? kaçıncı denemeleriniz?
sorsan hiç düşünmüyorum stres yapmıyorum ama hamilelikle ilgili ne kadar topik varsa okudumbu arada hoşbuldukk kızlar.. yanlız değilsiniz
Ben İzmir'den katılıyorum..2011 Ağustos'tan beri bir fiil deniyoruz..Henüz tutturamadık..Listeniz var mı peki...
kızlar bişi sorcam.. akıntı eğer bebiş varsa çoğalması mı gerekiyo? her ay adete yakın akıntım çoğalırdı şimdi ise pek akıntı yok.. :44: tam kuruluk da değil ama su kıvamlı ıslaklık var ben anlamadım. her ay günlük ped koyardım çok oluyo akıntı diye. bu ay pek yok farklı geldi..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?