tabiiki var canım:) ilk sayfada. bercestem ilgileniyor. akşama sizi de ekler. bu ay uğurlu gelir inşallah.
kızlar bişi sorcam.. akıntı eğer bebiş varsa çoğalması mı gerekiyo? her ay adete yakın akıntım çoğalırdı şimdi ise pek akıntı yok.. :44: tam kuruluk da değil ama su kıvamlı ıslaklık var ben anlamadım. her ay günlük ped koyardım çok oluyo akıntı diye. bu ay pek yok farklı geldi..:44::44:
Evet benide ekleyin aynı sedser gibi bende topiclere giriyorum ama ders çalıştığım için bazen takip edemiyorum..Ama bu topice böylelikle bağlanmış olurum..
Ben yeni değilimki arada yazarım her topiğe . ama yoğun ders çalışma tempomda fazla muhabbete dalamıyorum.
şaart değil canım
Evet benide ekleyin aynı sedser gibi bende topiclere giriyorum ama ders çalıştığım için bazen takip edemiyorum..Ama bu topice böylelikle bağlanmış olurum..
Zencefil'cim yoksa biz kardeş miyiz ?
kısa süreliğine çıkıyorum. duş alıp geleceğim. akşam 8'de dışarı çıkacağım. çıkmadan önce şöyle bi günün yorgunluğunu atayımm
Sanırım biz kardeşiz
Hadi tanışalım ben sedef öğretmenim , aynı zamanda öğreniciyim8 aylık evliyim . yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bende muhasebeciyim..Adım Esin..Ve bende aynı zamanda öğrenciyim2 yıllık evliyim..
Bende çıkıyorum bakalım bizim bey söylenmezse bilgisayarla uğraştığıma bakarım. sende kendine baak.Bu arada çıkıyorum şimdi akşama olursan buralarda görüşürüz..kendine iyi bak..
hmm iyi o zaman. her ay bol bol gelirdi sonuçta negatif.. hayırlısı bakalım...
selam kızlaaarrrrrr nasılsınızzbende iyiyim sağolun bat a 7 gün kaldı. yani eğer hamileysem 3 haftalık şuan dölenen yumurtam 7 günlük gezintisini bitirip bugün rahim duvarına yerleşmesi gerekiyodu. Ama gel gelelim hiiiiçççç öyle bi batma yanma akma kokma hissiyatı yok bi tek göğüsler şişti bide kocama küstüm alınganlık yaptım okadar hep sıradan şeyler. Sizde değişik gelişmeler?
merhaba canım iyiyim çok şükür. ben de 2 gündür çok yorgun hissediyorum belirtiden sayılırsa:) göğüslerinm ancak sıkınca hafiften ağrıyor. ağzımda metalik tat var. ağız kuruluğu var. ara ara kasıklarım ağrıyor o kadar.Allah büyük umudumu yitirmedim. çok canlı belirtilerim yok ama:)
Benimde Bat 6 haziran senınle aynı hissiyat içiindeyim . kendimiz mi uyduruyoruz acabaa
ben de hep arada her topiği okuyordum ama bu topik sürekli takıldığım bir topik oldu buradakilerin sıcaklığı sayesinde bağımlı oldum
ohh ohh ohh canım maşallah daha ne olsun ne güzel inşallah güzel haberler veririsin bize. benim de biraz kasıklarım agrısa cok iyi hissetcem yaa başka belirti olmasa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?