Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

şaart değil canım

Evet benide ekleyin aynı sedser gibi bende topiclere giriyorum ama ders çalıştığım için bazen takip edemiyorum..Ama bu topice böylelikle bağlanmış olurum..

Ben yeni değilimki arada yazarım her topiğe . ama yoğun ders çalışma tempomda fazla muhabbete dalamıyorum.

ben de hep arada her topiği okuyordum ama bu topik sürekli takıldığım bir topik oldu buradakilerin sıcaklığı sayesinde bağımlı oldum

kısa süreliğine çıkıyorum. duş alıp geleceğim. akşam 8'de dışarı çıkacağım. çıkmadan önce şöyle bi günün yorgunluğunu atayımm

selam kızlaaarrrrrr nasılsınızz bende iyiyim sağolun bat a 7 gün kaldı. yani eğer hamileysem 3 haftalık şuan dölenen yumurtam 7 günlük gezintisini bitirip bugün rahim duvarına yerleşmesi gerekiyodu. Ama gel gelelim hiiiiçççç öyle bi batma yanma akma kokma hissiyatı yok bi tek göğüsler şişti bide kocama küstüm alınganlık yaptım okadar hep sıradan şeyler. Sizde değişik gelişmeler?

merhaba canım iyiyim çok şükür. ben de 2 gündür çok yorgun hissediyorum belirtiden sayılırsa:) göğüslerinm ancak sıkınca hafiften ağrıyor. ağzımda metalik tat var. ağız kuruluğu var. ara ara kasıklarım ağrıyor o kadar. Allah büyük umudumu yitirmedim. çok canlı belirtilerim yok ama:)

ohh ohh ohh canım maşallah daha ne olsun ne güzel inşallah güzel haberler veririsin bize. benim de biraz kasıklarım agrısa cok iyi hissetcem yaa başka belirti olmasa da olur

ohh ohh ohh canım maşallah daha ne olsun ne güzel inşallah güzel haberler veririsin bize. benim de biraz kasıklarım agrısa cok iyi hissetcem yaa başka belirti olmasa da olur

benim için de meme önemliazıcık şişse ağrısa ne güzel olurdu. kızlar boşverdim belirtileri ben yaw. düşününce rüyama giriyor:) kocam bile ben de belirti aramaya başlıyor. rüyasında bebek görmeye başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…