Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir

canım inşallah hamişsindir. iğnenin etkisi kalmaz artık. tabi yarım saatten sonra çıkan sonuç güven verici olmasa da gebelikten olabiliyor. benim geçen ay öyle oldu ama çıkmadı. ama forumda böyle bir topik var 4.5 saat sonra gebelik testi pozitif olanlar diye orada çook kadın var bu şekilde gebe. güzel haber bekliyoruz inşallah

selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir

slm cnm inşallah hamişsindir tatlım yaaa bende umutlar tükenmeye basladı iyice sivilceme de kavustum sonunda kasıklarım da her an adet olacakmısım gibi ağrımaya basladı hayırlısı bakalım.:26:

kız daha dur adet görmeden umut tükenmez. ben hamile kaldığımda koca koca sivilcelerim çıkmıştı.

ah benim bercestemi kızdırmışlar mı. kız yoksa hamilesin de alınganlık mı başladı

kız daha dur adet görmeden umut tükenmez. ben hamile kaldığımda koca koca sivilcelerim çıkmıştı.

son günler ya artık çok gerildim anlatamam her olaydan bir anlam çıkarıyorum.bat geçmeden kan testi de yaptırmak istemiyorum açıkçası negatifi görmekten korktuğum için.beklemeye devam....

benim ateş mübarek gün içi dışı her saat aynı maşşallah. hep 37-36.9

son günler ya artık çok gerildim anlatamam her olaydan bir anlam çıkarıyorum.bat geçmeden kan testi de yaptırmak istemiyorum açıkçası negatifi görmekten korktuğum için.beklemeye devam....

aynen ya ben de bat geçmeden kan testi düşünmüyorum. eşim yaptır diyor ama yok yaptırmayacağım. çok üzülüyorum öyle.

Selam kızlar..bat ım 4 haziran şuan ateşim 36,3 yumurtlamamdan beri 36 ve üstü devam ediyor..Sadece kasıklarımda özellikle sağda bi şişkinlik hissediyorum ama ele gelmiyor rahatsızlık gibi..
..Malum şey olabilir mi??

Benimde Bat 6 haziran senınle aynı hissiyat içiindeyim . kendimiz mi uyduruyoruz acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…