oluvericem
heyooooo
nedip durun bakem? :)))))
bene baknedemmm oturuyom gariii
en sevdiğim arkadaşım ve ev arkadaşım denizliliydi o çok konuşur öle
ne kadar universite mezunuda olsan kalio iste sive:) hele memlekete gidince iyice bozuluo konusma:)
kizlar nasilsiniz bakalim? bugun 5 bucuk ta namaz icin kalttigimda test yaptim baktim hic bisey yok. bendeyattim geri. bir- bir bucuk saat sonra kalkinca tekrar bakayim dedim silik bi cizgi daha. hemen esime seslendim. bak ikinci cizgi var mi dedim. ewt var ne olmuski dedi. daha 4 gun var adete. ignenin etkiside gecmemis olabilir die dusunuyorum. karnim acayip agrio sanki oluvercem gibi hissediyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder ins
selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir
nerde olacam mutfaktayım
bugün ev hanımı modundayım ya
dün iş kadını bugün boşgünüm ev kadını
evin erkeği gelecek yemek yapıyorum
sanki farklı işler yapıyoruz branşlarımız bile aynı ama ben vurun ....... modunda hissediyorum
karnımda ağrıyoooooooooooo
kız daha dur adet görmeden umut tükenmez. ben hamile kaldığımda koca koca sivilcelerim çıkmıştı.
ne zaman ölçtün? yataktan kalkmadan ölçmen lazım. gün içinde yapılan ölçümler yanıltıcı oluyo. çok farklı çıkıyo. gün içinde ölçmüştüm ben 37.3 mü ne çıkmıştı. çok farklı yani.
son günler ya artık çok gerildim anlatamam her olaydan bir anlam çıkarıyorum.bat geçmeden kan testi de yaptırmak istemiyorum açıkçası negatifi görmekten korktuğum için.beklemeye devam....
Benimde Bat 6 haziran senınle aynı hissiyat içiindeyim . kendimiz mi uyduruyoruz acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?