Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bende çıkıyorum bebek görmeye gidicem arkadaşlarla inşallah Rabbim bize de yaşatır o günleri hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun sevgili Haziran anne adayları

bercestee nirdesin kıssss... dr arıcam bugun yazmışsınnnn.. arıcan mıı....

nerde olacam mutfaktayım
bugün ev hanımı modundayım ya
dün iş kadını bugün boşgünüm ev kadını
evin erkeği gelecek yemek yapıyorum
sanki farklı işler yapıyoruz branşlarımız bile aynı ama ben vurun ....... modunda hissediyorum
karnımda ağrıyoooooooooooo

senin moralin bozulmuşşşş.....
boş ver yapma... canım sıkın karnım agrıyo de.... ne öle yardım etsin sana azıcıkk.... o kadar iğne oldun... halsizsin....

Son düzenleme:
kızlar ben bı test seklı duydum yaptım ve cıkmadı.sızınlede paylasım sabah ac karnına bı kovanoza veyaa bardga ıdrarı yapıp icine toplu ığne veyav dıkış ıgnesı at agzınıda floşmu ne kagtlar varya onla kapat 8 saat beklet gunes grmeyecek bı yere koy ve 8 saat sonra ıgne paslanmış yada kararmışsa hmişsin ama deıl aynıysa hamiş deılsın bn yapmıştım cıkmadı ıgne aynı koydum gbıydı

2 gün önce konuşuluyodu.. burda da.... iğneli test sonra yapmamaya karar verdikkk...
net bişey değil üzülürüz felan diyee...

onu 8 saat bekleyene kadar kan testi ver 8 saati bulmaz sonucun çıkması .. hem de garanti sonuç

senin moralin bozulmuşşşş.....
boş ver yapma... canım sıkın karnım agrıyo de.... ne öle yardım etsin sana azıcıkk.... o kadar iğne oldun... halsizsin....

yok yaptım valla herşeyi biraz da naz yaptım
şimdi meyve yıkamış gönlümü alıyo :))
karnımın ağrısı hafifledi biraz daha
şimdi sanayiye gidiyoruz mutfak dolabi içinnn

kizlar nasilsiniz bakalim? bugun 5 bucuk ta namaz icin kalttigimda test yaptim baktim hic bisey yok. bendeyattim geri. bir- bir bucuk saat sonra kalkinca tekrar bakayim dedim silik bi cizgi daha. hemen esime seslendim. bak ikinci cizgi var mi dedim. ewt var ne olmuski dedi. daha 4 gun var adete. ignenin etkiside gecmemis olabilir die dusunuyorum. karnim acayip agrio sanki oluvercem gibi hissediyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder ins

hayırlısı olur canımmm....inşallah... 30 dakidadan sonraki sonuçları değerlendirmeyiniz yazıyo benim teste şimdi baktım...
4 günün var daha acep onun belirtisimi ki :26: ayy çok heycanlandım inşallah hamilesindirr....:))))))))))))))

hadi bakalım hayırlısı inşallah bebiş vardır..

cnm bilmiorum ki. ins hamileliktir ama sevinemedim zaten gorunce bile. ben igneden olmabilir die dusunuyorum ama gorucez 4 gune kadar

hemen ekliyorum canım inşallah
bebek olacakkkk

nasip artık. doktora gittim, röntgende çekti. dokunacaksa olmasın. ilaçta yazdı. kullansammı kullanmasammı. napsam ki. kime sormak lazım arkadaşlar. o doktora demedim. 1 ayı aşkın baş dönmem var. kulak ağrımda olunca gitmek zorunda kaldım.

kizlar simdi farkettim yazdiklarimi.:)) sive mi farkettiniz mi? :))) farkinda olmadan yazmisim. nereli olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…