valla bende diktimmm herşeyimii
bakalım ne olacak
ay bu saatte uyunur mu kızz? yemeğine uyku ilacı mı kattın adamın yoksa
ay canım çok komiksin yaaa.. cok güldüm. inşallah bi işe yaramıştır. kocamın yanında bastan biraz utandım ama sora amannn dedim. Adam bu kadın bebek yapmak için iyice delirdi diyodur içinden
ben çıktım sizi de öptüm:))2 saate dönerim en geç
ay canım çok komiksin yaaa.. cok güldüm. inşallah bi işe yaramıştır. kocamın yanında bastan biraz utandım ama sora amannn dedim. Adam bu kadın bebek yapmak için iyice delirdi diyodur içinden
bebişleriniz sağlıkla gelir inşallah
bende hiç belirti yok yaaaa.... adet olacakmışım gibi... ağrılar gelmeye başladıı...
senın nezamn kı batın
4 haziran..............
daha cok erken canım karın agrısı anca yerleşme agrısıdır.inşallah
benim adet sancılarım bi hafta önceden başlar...
benimde 1 hafta önceden belim ağrır cok fena ama 1 gün sürüo. ilaç içecek kadar cok mu agrıyo peki
kizlar nasilsiniz bakalim? bugun 5 bucuk ta namaz icin kalttigimda test yaptim baktim hic bisey yok. bendeyattim geri. bir- bir bucuk saat sonra kalkinca tekrar bakayim dedim silik bi cizgi daha. hemen esime seslendim. bak ikinci cizgi var mi dedim. ewt var ne olmuski dedi. daha 4 gun var adete. ignenin etkiside gecmemis olabilir die dusunuyorum. karnim acayip agrio sanki oluvercem gibi hissediyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?