herkese iyi akşamlar...Biraz yürüyüş yaptık ve geldim..Eşim dediki bebeğimiz olsa üçümüz gezerdik dedi...Üzüldüm sevindim birşey diyemedim..sonrada kızdım o na (doğmamış bebeğimize) sen daha o karanlılarda dur biz ne güzel geziyoruz dedim..
Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya binlerce sukurler Olsun
bizim ki ruyada kendi dogurdunu gormus. bakti bnm dogurcam yok :)))
aayyy ben aylardir dikiom bi ise yaradi yok bende:))
ins butun liste hamile bolumune tasinir:))
Cok saolun Gecmis Olsun dilekleriniz icin ,inanin aklima her geldiginde hala oturup agliyorum ,polisin beni arayip boyle boyle diyisi beni yerden yere vurdu,inanmak istemedim cok kotu bir gundu hala sokundayim ,cocuk isi olmadi diye uzulecek durumda degilim zaten,once saglik ilaki once saglik.bu arada kizlar gec yazıyorum çünkü cepten girdim bilgisayar kızımda kusura bakmayin
Cok saolun Gecmis Olsun dilekleriniz icin ,inanin aklima her geldiginde hala oturup agliyorum ,polisin beni arayip boyle boyle diyisi beni yerden yere vurdu,inanmak istemedim cok kotu bir gundu hala sokundayim ,cocuk isi olmadi diye uzulecek durumda degilim zaten,once saglik ilaki once saglik.bu arada kizlar gec yazıyorum çünkü cepten girdim bilgisayar kızımda kusura bakmayin
sen yeterki iyi ol aşkım yaaa
kesinlikle herşeyinhayırlısı canım
bir ay daha bekle iki ay bekle ama önce hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizz canım
seni çok seviyorum ben
Bende sizleri seni perimi orkidemi deryayı sweet zencefil ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaslarim hepinizi cok ama cok seviyorum .esim yatıyor dinleniyor suanda aklıma hemen siz düşdünüz nasıllar iyilerim diye ?
Varmi sizlerde gelişme gecmise gidecek Halim yok vallahi anlatsın bana biri kisadan?????
valla bende çok üzüldümmm ..... tahmin etmeye çalışıyorummm... çok korktuğunuu....üzülme ağlama... bak yanında eşinnn.... hepimizin hayatında zor anlarlla sınanıyoruz... Allahım bidaha yaşatmasın sanaaaa.....
Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya binlerce sukurler Olsun
Amin canım allahım böyle bişeyi hiçkimseye düşmanım dahi olsa göstermesin yaşatmasın canım
yazıyorum yazıyorum gelniyooo... ağlama olurmuuu.... bitti gittiiii.....
Allahım bidaha yaşatmasın sana böleeeee......
canını sıkmaaaaaa olurmu yaaa bak bende çok üzüldüm sen kimbilir ne haldesinn....
Senin özelden mesajinida aldım yaa ayy canım inanki seni cok seviyorum canimsiniz ya .canim Allah beterinden sakladı bizi tabikide şükür ediyorum ,esim eve geldi bugün ,heleki onun yanında hep gülmeye çalışıyorum yalandanda olsa ,ona moral olsun diye ,gerisi gelir hele bı iyilessinde ,ben onsuz yasiyamam ya onu Cook seviyorum.
Sizleri kendi dertlerimlede cok boğmak istemiyorum hadi siz anlatın kafam dağılsın biraz
geçtiiiiii..... bittiiiii
üzülme olurmu....(((((((((((((((((((((((((((((((((
ağrısı felan varmı eşininnn nasıl durumu şimdiii
Canım sol bacağında kirik var ağrı cok tahminim biraz uzun kalicak alıcıda boynundada ağrı vardı biraz onu atlattık şükür gerisi vücudundaki çizikler ,karsı tarafta Bişey yok mahkeme var Perşembe gunü kadin hatalı sollama yaptı bası dertte biraz ,dünden beri telefonlar susmadı İnan offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?