Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızma annesi inşallah o günlerde gelecekk
Allahım en kısa zamanda göstersin inşallahhh

çokkk geçmiiş olsun canım yaa ALLAH acil şifa versin inşallah.sağlık olsun da yeterki her sey olur zaten.

bizim ki ruyada kendi dogurdunu gormus. bakti bnm dogurcam yok :)))

aayyy ben aylardir dikiom bi ise yaradi yok bende:))

ins butun liste hamile bolumune tasinir:))

bizimki hiç rüya görmüyo yaa
çok komikmiş ha sizinkiler de stresli benimki konuşuyorum inşallah kısmetse olur diyor ve muhabbet bitiyo yaa

hamile bölümüne taşınalım evet yaaaaaa

Cok saolun Gecmis Olsun dilekleriniz icin ,inanin aklima her geldiginde hala oturup agliyorum ,polisin beni arayip boyle boyle diyisi beni yerden yere vurdu,inanmak istemedim cok kotu bir gundu hala sokundayim ,cocuk isi olmadi diye uzulecek durumda degilim zaten,once saglik ilaki once saglik.bu arada kizlar gec yazıyorum çünkü cepten girdim bilgisayar kızımda kusura bakmayin

sen yeterki iyi ol aşkım yaaa
kesinlikle herşeyinhayırlısı canım
bir ay daha bekle iki ay bekle ama önce hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizz canım
seni çok seviyorum ben

valla bende çok üzüldümmm ..... tahmin etmeye çalışıyorummm... çok korktuğunuu....üzülme ağlama... bak yanında eşinnn.... hepimizin hayatında zor anlarlla sınanıyoruz... Allahım bidaha yaşatmasın sanaaaa.....

valla bende çok üzüldümmm ..... tahmin etmeye çalışıyorummm... çok korktuğunuu....üzülme ağlama... bak yanında eşinnn.... hepimizin hayatında zor anlarlla sınanıyoruz... Allahım bidaha yaşatmasın sanaaaa.....

yazıyorum yazıyorum gelniyooo... ağlama olurmuuu.... bitti gittiiii.....
Allahım bidaha yaşatmasın sana böleeeee......
canını sıkmaaaaaa olurmu yaaa bak bende çok üzüldüm sen kimbilir ne haldesinn....

sen yeterki iyi ol aşkım yaaa
kesinlikle herşeyinhayırlısı canım
bir ay daha bekle iki ay bekle ama önce hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizz canım
seni çok seviyorum ben

Bende sizleri seni perimi orkidemi deryayı sweet zencefil ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaslarim hepinizi cok ama cok seviyorum .esim yatıyor dinleniyor suanda aklıma hemen siz düşdünüz nasıllar iyilerim diye ?

Varmi sizlerde gelişme gecmise gidecek Halim yok vallahi anlatsın bana biri kisadan?????

ne değişikliği herkes seni bekliyor hamile kalmak için
sen bizi düşünme artık eşin iyileşsin bir iki güne kadar
ozaman güzel haberler gelir inşallahhhhhh

Amin canım allahım böyle bişeyi hiçkimseye düşmanım dahi olsa göstermesin yaşatmasın canım

cnm bnm yaaa Allah beterinden korusun ins. Acil sifalar versin esinede. verilmis sadakaniz varmis demekki Allah sana bagislamis

yazıyorum yazıyorum gelniyooo... ağlama olurmuuu.... bitti gittiiii.....
Allahım bidaha yaşatmasın sana böleeeee......
canını sıkmaaaaaa olurmu yaaa bak bende çok üzüldüm sen kimbilir ne haldesinn....

Senin özelden mesajinida aldım yaa ayy canım inanki seni cok seviyorum canimsiniz ya .canim Allah beterinden sakladı bizi tabikide şükür ediyorum ,esim eve geldi bugün ,heleki onun yanında hep gülmeye çalışıyorum yalandanda olsa ,ona moral olsun diye ,gerisi gelir hele bı iyilessinde ,ben onsuz yasiyamam ya onu Cook seviyorum.
Sizleri kendi dertlerimlede cok boğmak istemiyorum hadi siz anlatın kafam dağılsın biraz

valla senin kulaklarını çok çınlatıkkk.....
çok kızacaktım sana ama hadiii kıyamam şimdiii :1.
delii kısssss

canım benim ya inan çok üzüldüm.Allah daha beterinden korusun. verilmiş sadakanız varmış canım. Her şeyin bir vakti vardır zaten bebiş vakti gelince kısmeti varsa zaten olur... canım benim yaaa.

geçtiiiiii..... bittiiiii
üzülme olurmu....(((((((((((((((((((((((((((((((((
ağrısı felan varmı eşininnn nasıl durumu şimdiii

Canım sol bacağında kirik var ağrı cok tahminim biraz uzun kalicak alıcıda boynundada ağrı vardı biraz onu atlattık şükür gerisi vücudundaki çizikler ,karsı tarafta Bişey yok mahkeme var Perşembe gunü kadin hatalı sollama yaptı bası dertte biraz ,dünden beri telefonlar susmadı İnan offf

canım cismen yanında değiliz ama yürekten yanındayız. üzülme olur mu eşin tez zamanda iyileşecek. bu arada kızın nasıl? o küçük olduğu için bu tür olayları anlaması, anlamlandırması farklı olabilir.

ayy en kötüsüde bu hem hastan var hemde mahkeme
en güzel tarafı eşin seninle canım bu bir hafta geçince sende biraz olsun rahatlarsın
iyi bak kocişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…